IKEA og Sonos højttaleren Symfonisk får ny farve

0

Symfonisk-højttalerne er Sonos lyd til IKEA-pris. Nu er der kommet nye fronte, så højttalerne kan skifte designudtryk. Se pris og farver her.

Bordlampen fra IKEA og Sonos med rød front (Foto: IKEA)
Bordlampen fra IKEA og Sonos med rød front frisker den grå og kedelige standardfarve op (Foto: IKEA)

IKEAs Symfonisk-højttaler, der er lavet i samarbejde med Sonos, er en rigtig god handel. Den er nemlig prismæssigt til at komme i nærheden af. Lyden har fået ros for, at være “Sonos lyd med et IKEA-design”.

Da højttalerne kom på markedet, der var de dog knapt så farverige, som man måske kunne have ønsket. De var mere neutrale i farverne, men så passer de selvfølgelig ind alle steder. Når du køber Symfonisk er de i enten en ”hvid/grå” eller ”sort/grå” variant. Det kan dog nu hurtigt laves om.

For nu er IKEA nemlig klar med løsningen, der giver højttalerne et friskt pust.

ANMELDELSE: Ikea Symfonisk – test af Sonos og Ikeas højttalere

Torsdag den 1. oktober kom der nogle nye ”fronte” i handlen. Det betyder, at du kan gøre dine Symfonisk højttalere mere farverige. Når du køber dem, er de meget klasiske og ”neutrale” i farverne. Men de nye ”fronte” er altså røde og blå.

Det er muligt at skifte fronterne både på bordlampe-højttaleren og ”boghylde”-højttaleren. Hver front koster 70 kroner – uanset hvilken af højttalerne det er til.

Ikea har udskudt billig-knappen til Trådfri

Selve højttalerne koster fortsat 1.699 kroner for bordlampen, mens ”boghylde”-højttaleren koster 799 kroner.

IKEA Symfonisk – lyder de som SONOS? | Sådan er lyden

Mere til historien

IKEA har mange andre smarthome-produkter, hvilket inkluderer alt fra gardiner, stikkontakter, skrivebordslampe med indbygget trådløs oplader og meget andet.

Læs også:
Styr IKEA’s rullegardiner med Siri

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer