3 klar i nyt gaming-partnerskab med Astralis Nexus

Et nyt innovativt og strategisk partnerskab har set dagens lys mellem teleselskabet 3 og Astralis Nexus af de største indenfor e-sport. 

Astralis Nexus og teleselskabet 3 har indgået et samarbejde (Foto: 3)
Astralis Nexus og teleselskabet 3 har indgået et samarbejde (Foto: 3)

Gaming er hot og bestemt ikke blevet mindre hot under hele coronapandemien. Fundamentet for gode spiloplevelser er en god internetforbindelse, en god PC og et fællesskab. Og netop det er det, der ligger til grund for det nye partnerskab mellem Astralis Nexus og teleselskabet 3. Der har fået mottoet ”Player 3 has entered the game”.

Samarbejdet udspringer fra et ønske om at skabe fællesskab og gode oplevelser via gaming, lyder det i en pressemeddelelse.

Samarbejdet indvies med en stor åbningsweekend i Astralis Nexus fra den 4. februar 2022 klokken 10.00. 

Astralis Nexus, der er en af de absolutte førende esportsorganisationer på verdensplan, har 1200 kvadratmeter topmoderne faciliteter i København. 

Gaming er mere end chips og cola

Samarbejdet mellem Astralis Nexus og teleselskabet 3 har blandt andet til formål at forsøge at bringe forældre og børn tættere sammen – og få flere positive oplevelser med gaming. Og vise gamling er mere end et mørkt værelse med chips, cola og lignende.

I partnerskabet forenes 3’s 5G-netværk med Astralis’ fokus på, at optimal præstation på serveren også kræver sunde vaner, motion og frisk luft. 

-”Vi tilbyder det, som enhver gamer uanset niveau har brug for, nemlig et lynhurtigt netværk med en stabil forbindelse. Det er baggrunden for vores partnerskab med Astralis Nexus, og det er en af de store styrker i det 5G netværk, vi er i fuld gang med at udrulle i Danmark. Vi ønsker at tage gaming seriøst og bringe familier tættere sammen i en større forståelse af, hvordan gaming kan give positive oplevelser og nye fællesskaber. Astralis er en fantastisk partner, netop fordi de arbejder seriøst med balancen mellem gaming og andre aktiviteter,” fortæller Jesper Thyssen, marketingdirektør hos 3.

Hos Astralis er de også begejstret for aftalen, som vil give mange nye muligheder for Astralis Nexus.

-”I Astralis har vi indgået mange kommercielle samarbejdsaftaler, men aftalen med 3 er den første strategiske aftale, der tager 100% udgangspunkt i Astralis Nexus, hvor det primært handler om at skabe de bedste gaming-oplevelser for alle, uanset alder, køn, niveau eller andre normale skel. Vi ser uendeligt mange muligheder for at kombinere de digitale oplevelser med fysisk fællesskab, og vi vil allerede i åbningsweekenden sammen med 3 præsentere nogle af de mange nye tiltag i Nexus,” lover Kasper Sindt, som er kommerciel direktør i Astralis.

Teleselskabet 3 er netop i gang med udrulningen af 5G-netværket, som forøger hastigheden markant og mindsker risikoen for lag. Noget alle gamere hader.

Astralis Nexus har 130 topmoderne gamingstationer, streamingstudier, auditorium, VIP Gamer-lounges, træningsfaciliteter til Astralis’ professionelle hold og en 300 kvadratmeter stor merchandise shop.

Du kan læse mere om samarbejdet mellem 3 og Astralis Nexus her.

Mere til historien

Dukker du op til åbningsweekenden hos Astralis Nexus, så giver teleselskabet 3 den 3. time gratis til alle, som gamer hos Astralis Nexus. 

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Epos klar med gaming-pakke i limited edition

KORT NYT: Er du gamer og mangler et headset? Så er denne særlige pakke fra Epos noget du skal se nærmere på.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
FIFA-spillet skifter navn

BEKRÆFTET: Fodboldspillet får nyt navn, bekræfter EA Games.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
EPOS H3PRO Hybrid kommer nu i nye farver

Gaming-headsettet med de mange anvendelsesmuligheder og gode lyd, kommer nu i to nye farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram