3 klar i nyt gaming-partnerskab med Astralis Nexus

Et nyt innovativt og strategisk partnerskab har set dagens lys mellem teleselskabet 3 og Astralis Nexus af de største indenfor e-sport. 

Astralis Nexus og teleselskabet 3 har indgået et samarbejde (Foto: 3)
Astralis Nexus og teleselskabet 3 har indgået et samarbejde (Foto: 3)

Gaming er hot og bestemt ikke blevet mindre hot under hele coronapandemien. Fundamentet for gode spiloplevelser er en god internetforbindelse, en god PC og et fællesskab. Og netop det er det, der ligger til grund for det nye partnerskab mellem Astralis Nexus og teleselskabet 3. Der har fået mottoet ”Player 3 has entered the game”.

Samarbejdet udspringer fra et ønske om at skabe fællesskab og gode oplevelser via gaming, lyder det i en pressemeddelelse.

Samarbejdet indvies med en stor åbningsweekend i Astralis Nexus fra den 4. februar 2022 klokken 10.00. 

Astralis Nexus, der er en af de absolutte førende esportsorganisationer på verdensplan, har 1200 kvadratmeter topmoderne faciliteter i København. 

Gaming er mere end chips og cola

Samarbejdet mellem Astralis Nexus og teleselskabet 3 har blandt andet til formål at forsøge at bringe forældre og børn tættere sammen – og få flere positive oplevelser med gaming. Og vise gamling er mere end et mørkt værelse med chips, cola og lignende.

I partnerskabet forenes 3’s 5G-netværk med Astralis’ fokus på, at optimal præstation på serveren også kræver sunde vaner, motion og frisk luft. 

-”Vi tilbyder det, som enhver gamer uanset niveau har brug for, nemlig et lynhurtigt netværk med en stabil forbindelse. Det er baggrunden for vores partnerskab med Astralis Nexus, og det er en af de store styrker i det 5G netværk, vi er i fuld gang med at udrulle i Danmark. Vi ønsker at tage gaming seriøst og bringe familier tættere sammen i en større forståelse af, hvordan gaming kan give positive oplevelser og nye fællesskaber. Astralis er en fantastisk partner, netop fordi de arbejder seriøst med balancen mellem gaming og andre aktiviteter,” fortæller Jesper Thyssen, marketingdirektør hos 3.

Hos Astralis er de også begejstret for aftalen, som vil give mange nye muligheder for Astralis Nexus.

-”I Astralis har vi indgået mange kommercielle samarbejdsaftaler, men aftalen med 3 er den første strategiske aftale, der tager 100% udgangspunkt i Astralis Nexus, hvor det primært handler om at skabe de bedste gaming-oplevelser for alle, uanset alder, køn, niveau eller andre normale skel. Vi ser uendeligt mange muligheder for at kombinere de digitale oplevelser med fysisk fællesskab, og vi vil allerede i åbningsweekenden sammen med 3 præsentere nogle af de mange nye tiltag i Nexus,” lover Kasper Sindt, som er kommerciel direktør i Astralis.

Teleselskabet 3 er netop i gang med udrulningen af 5G-netværket, som forøger hastigheden markant og mindsker risikoen for lag. Noget alle gamere hader.

Astralis Nexus har 130 topmoderne gamingstationer, streamingstudier, auditorium, VIP Gamer-lounges, træningsfaciliteter til Astralis’ professionelle hold og en 300 kvadratmeter stor merchandise shop.

Du kan læse mere om samarbejdet mellem 3 og Astralis Nexus her.

Mere til historien

Dukker du op til åbningsweekenden hos Astralis Nexus, så giver teleselskabet 3 den 3. time gratis til alle, som gamer hos Astralis Nexus. 

Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram