Ecovacs klar med to nye produkter – rengøring af gulve og vinduer

Evovacs er klar med to nye intelligente hjælpere til husholdningen, da de har lanceret modellerne Deebot N8, Deebot N8 Pro og Winbot 920.

Ecovacs Deebot N8 (Foto: Ecovacs)
Ecovacs Deebot N8 (Foto: Ecovacs)

Ecovac har netop lanceret nye hjælpemidler til husholdningen, der hjælper til med opslidende og tidskrævende pligter i hjemmet.

Ecovac er klar med N8-familien, der inkluderer to-i-en løsning, hvor både Deebot N8 og Deebot N8 Pro tilbyder at støvsuge og moppe i en og samme arbejdsgang. N8-familien består i skrivende stund af fire forskellige modeller.

Den gør brug af Ozmo Mopping Teknologien til mopningen og kommer med Max+ sugeevnen, hvilket gør det muligt at støvsuge snavs og hår fra kæledyr op fra gulvtæpper og andre svært fremkommelige steder.

Matter! Derfor skal du kende dette logo når du bygger smarthome

De to robotstøvsugere er udstyret med den nyeste navigationsteknologi og har den højeste sugeevne. TrueMapping teknologien kortlægger omgivelserne på få sekunder via DToF laserbaserede sensorer, som scanner omgivelserne. Brugerne kan gemme to kort og definere virtuelle grænser for rengøringen, samt specificere hvilke områder, der skal rengøres. Der er også sensorer, som identificerer trappetrin.

Ønsker man det skal være ekstra bekvemt, så kan man købe varianterne Deebot N8+ og Deebot N8 Pro+, hvor der medfølger automatisk tømmestation. Alternativt kan denne tilkøbes for 2.499 kroner til Deebot N8 og Deebot N8 Pro. Den automatiske tømmestation kan indeholde 2,5 liter komprimeret støv og snavs, hvilket alt efter boligens størrelse betyder opbevarling af snavs for 30 dage. Tømmestationen fås i hvid eller grå og er desuden også kompatibel med modellerne Deebot T8- og T9-serierne.

ANMELDELSE: Robotstøvsugeren Deebot Ozmo T8 er et godt bekendtskab

Ecovacs N8-modelleren er kompatible med Google Assistant og Amazon Alexa.

Ecovac Deebot N8 (Foto: Ecovac)
Ecovacs Deebot N8 (Foto: Ecovacs)

De vejledende priser på N8-familien er nedenstående:

  • DEEBOT N8: Vejl. Pris fra DKK 3.099
  • DEEBOT N8+ (inkl. automatisk tømmestation): Vejl. pris fra DKK 4.699
  • DEEBOT N8 PRO: Vejl. pris fra DKK 3.899
  • DEEBOT N8 PRO+ (inkl. automatisk tømmestation): Vejl. Pris fra DKK 5.499
  • Automatisk tømmestation sælges separat for 2.499 kroner.

Ecovacs er også klar med Winbot 920 – der giver rene vinduer

Winbot 920 (Foto: Ecovacs)
Winbot 920 (Foto: Ecovacs)

Deebot-modellerne er nye og smarte, men trods alt noget “vi kender”, da robotstøvsugeren efterhånden har flere år på markedet. Men Ecovacs er også klar med en nyhed, hvor markedet er knapt så ”stort endnu” – nemlig Winbot 920.

Så har du en lang række af vinduer, store spejle uden rammer og udendørs glasfacader – er de ikke altid nemme at rengøre. Den nye Winbot 920 gør vinduespoleringen nem, smart og sikker. Sådan lyder det i hvert fald fra Ecovacs Robotics, der også står bag Winbot 920.

Det er teknologien Win-Slam 2.0, som sørger for Winbot 920 systematisk guides rundt på alle overfladerne, den skal rengøre. Den identificerer alle hjørner med såkaldt Edge Detection teknologi.

Winbot 920 kan rengøre efter tre indstillinger: automatisk vinduesrengøring, dybdegående rengøring med to forskellige ruter og intens plet rengøring til meget tilsmudsede områder.

Boost til smarthome-produkter under coronakrisen

Winbot har en rengøringsklud i mikrofiber, der kan absorbere vand uden problemer og er perfekt, hvis man ønsker glasoverflader uden striber.

Winbot 920 (Foto: Ecovacs)
Winbot 920 (Foto: Ecovacs)

Der er selvfølgelig også en app til Winbot 920, hvor man kan få adgang til enkle og brugervenlige måder, at styre den på – eksempelvis via en integreret stemmeassistent. Du får også statusinformationer i realtid og Winbot 920 holder sig opdateret med OTA-opdateringer.

Winbot 920 har en vejledende pris på 3.099 kroner.

Mere til historien

I slutningen af 2020 kom det frem, at danskerne har taget smarthome-kategorien til sig. Mindst hvert tredje hjem har et eller flere smarthome-produkter installeret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram