Billigt mobilabonnement kræver fagforening eller forsikring

Nyt billigt mobilselskab stiller krav til din fagforeningsbog eller forsikring, hvis du vil lukkes ind i varmen

Alka er klar med et nyt mobilselskab i 2021 (Foto: Alka)
Alka er klar med et nyt mobilselskab i 2021, men kun for dem som har den rigtige fagforening eller forsikringsselskab (Foto: Alka)

Det gælder om at være medlem af den helt rigtige fagforening for at blive lukket ind i Danmarks nyeste mobilselskab. Eller at have den helt rigtige forsikring

Alka, der netop er kendt for forsikring, har således i denne uge sat strøm til Alka Mobil, hvor produktet er meget simpelt: 59 kroner om måneden for fri tale, fri SMS, fri MMS og syv gigabyte data.

Og her er kravet altså enten et medlemskab af 17 udvalgte fagforeninger eller en Alka-forsikring. Det skriver Ekstra Bladet.

Koster at melde sig ud

Hvis man vil bruge sin mobil uden for Danmark, er prisen 84 kroner om måneden, men nu med 10 gigabyte data - heraf op til seks gigabyte data ved rejser i EU.

Opsiger man sin forsikring eller melder sig ud af fagforeningen, stiger prisen markant. Nemlig til 149 kroner om måneden for det rent danske abonnement og 184 kroner om måneden for EU-abonnementet.

PRISTJEK: Så meget mobilabonnement får du for 50 kroner

2,5 millioner er dækket

Ifølge Alka betyder kravet om enten en Alka-forsikring eller medlemskab af en af de 17 fagforeninger, man samarbejder med, at godt 2,5 millioner danskere får adgang.

Spørgsmålet er så, om det giver mening at vælge det billige abonnement. Hvis du allerede i dag stiller særlige krav om eSIM, understøttelse af mobile forbindelser i dit smarte ur og tablet eller har flere abonnementer i familien, som udløser en rabat, er det ikke sikkert, at skiftet kan betale sig.

Hvis du jagter en ny mobiltelefon med rabat, skal du også vælge andre end Alka Mobil, da selskabet ikke sælger mobiltelefoner med abonnementet.

Rådet gælder i hvert fald indtil bindingsperioden på seks måneder udløber hos et andet selskab - herefter kan et billigt abonnement, der passer til bedre til dit forbrug, hos Alka eller et andet prisrigtigt selskab bestemt betale sig.

INFO: Denne artikel er skrevet af Heine Jørgensen og bragt i samarbejde med Ekstra Bladet.

Mere til historien

Alka Mobil bruger Telias netværk og lover, at 5G understøttes på abonnementerne i takt med, at Telia udbygger sit 5G-netværk.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram