Nyt mobilselskab klar - 59 kroner om måneden

Danskerne betaler alt for meget for mobilabonnementet, siger det nye selskab Alka Mobil, der åbner i 2021. Måske har Alka Danmarks billigste mobilabonnement.

Alka er klar med et nyt mobilselskab i 2021 (Foto: Alka)
Alka er klar med et nyt mobilselskab i 2021 (Foto: Alka)

Et nyt mobilselskab har ser dagens lys i 2021. Bag selskabet står Alka, der i mere end 100 år har tilbudt forsikringer på det danske marked.

Navnet på det nye mobilselskab er Alka Mobil. De vil være med til at sikre, at danskerne ikke betaler for meget for mobiltelefoni. Ifølge Alka, så betaler alt for mange danskere nemlig alt for meget.

Alka lancerer Danmarks absolut billigste mobilabonnement, ifølge dem selv. Her tilbyder de fri tale, fri SMS, fri MMS og 7 GB data i Danmark til kun 59 kroner om måneden. Mobilmarkedet er dog hele tiden i udvikling. Derfor er det tidligt at sige, at andre ikke til den tid er klar med nogenlunde samme pris.

PRISER: Det er altid en god idé, at tjekke dagspriserne hos alle teleselskaber, inden du skfiter. Her kan du søge efter de billigste mobilabonnementer Sponseret link.

Ikke alle kan få det gode tilbud

Der er dog ét men… Det er nemlig ikke alle, som kan tegne dette abonnement. Tilbuddet bliver tilgængeligt for omkring 2,5 millioner danskere. Det er de, der enten er kunde i Alka eller medlem af et af de fagforbund, som Alka samarbejder med. Det gælder alle personer i husstanden – også selvom alle ikke er medlem i et fagforbund eller forsikret i Alka.

-"Hvis du for eksempel betaler 149 kroner om måneden for dit mobilabonnement i dag, hvilket mange danskere gør, vil du kunne spare over 1.000 kroner om året ved at skifte til Alka Mobil. Hvis I er flere i husstanden, kan det snildt blive til en besparelse på flere tusinde kroner om året," siger Frederik Sjørslev Søgaard, direktør for Alka Forsikring.

Alka Mobil er også klar med en EU-pakke. Denne koster 84 kroner og har 10 GB data, hvoraf 6 GB kan bruges i EU.

Alka oplyser, at der ikke er nogen binding på mobilpakkerne og det er muligt at skifte fra Danmarks- til EU-pakken eller omvendt, hvis ens behov ændrer sig.

AFSTEMNING: Hvad er vigtigst for dig? Tilfredshed eller pris?

-"Mange betaler for abonnementer med en hulens masse data, som de slet ikke bruger. Vores abonnement indeholder data, der dækker behovet for 95 procent af danskerne. Men hvis man alligevel har brug for mere data en enkelt måned, så kan det naturligvis tilkøbes," forklarer Frederik Sjørslev Søgaard

Selvstændigt selskab – og ikke ændring i forretning

Alka Mobil har ikke samme behov som andre udbydere på markedet, da det ikke for Alka handler om at tjene penge på mobiltelefoni. I stedet er det vigtigt at give nogle attraktive fordele til deres kunder og forbundsmedlemmer.

Frederik Sjørslev Søgaard understreger også, at valget på mobiltelefoni ikke bunder i noget ønske om at ændre Alkas forretning, som er og bliver et skadesforsikringsselskab.

De 10 billigste mobilabonnementer netop nu

-"Vi er altid på udkig efter attraktive kunde- og medlemsfordele. Den månedlige pris på et abonnement med fri tale er de seneste år steget markant i de store selskaber til 149 kroner om måneden. For mange mennesker vil der derfor være en del penge at spare med vores tilbud," slutter Frederik Sjørslev Søgaard.

Alka Mobil har et samarbejde med Telia, hvilket betyder de gør brug af TT-netværket.

Alka Mobil bliver et selvstændigt selskab med egen kundeservice. Der er cirka 20 medarbejdere i deres egen kundeservice, som er klar i begyndelsen af 2021. Alka Mobil vil, ifølge deres hjemmeside, være klar fra marts 2021.

UNDER 100 KRONER: Er du interesseret i billig mobiltelefoni, men ikke har mulighed for at tegne abonnement hos Alka Mobil, så kan du se nærmere hos Samlino, hvad du kan få af telefoni for max. 100 kroner om måneden. Se abonnementer til under 100 kroner om måneden her Sponseret link.

Mere til historien

Frederik Sjørslev Søgaard, der er direktør for Alka Forsikring, har en flerårig baggrund i telebranchen, blandt andet som direktør for TDC Privat. Derfor er det heller ikke nyt for ham med mobilbranchen og han ved derfor noget om, hvad han begiver sig ud i med Alka Mobil.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram