Nyt mobilselskab klar – 59 kroner om måneden

Danskerne betaler alt for meget for mobilabonnementet, siger det nye selskab Alka Mobil, der åbner i 2021. Måske har Alka Danmarks billigste mobilabonnement.

Alka er klar med et nyt mobilselskab i 2021 (Foto: Alka)
Alka er klar med et nyt mobilselskab i 2021 (Foto: Alka)

Et nyt mobilselskab har ser dagens lys i 2021. Bag selskabet står Alka, der i mere end 100 år har tilbudt forsikringer på det danske marked.

Navnet på det nye mobilselskab er Alka Mobil. De vil være med til at sikre, at danskerne ikke betaler for meget for mobiltelefoni. Ifølge Alka, så betaler alt for mange danskere nemlig alt for meget.

Alka lancerer Danmarks absolut billigste mobilabonnement, ifølge dem selv. Her tilbyder de fri tale, fri SMS, fri MMS og 7 GB data i Danmark til kun 59 kroner om måneden. Mobilmarkedet er dog hele tiden i udvikling. Derfor er det tidligt at sige, at andre ikke til den tid er klar med nogenlunde samme pris.

PRISER: Det er altid en god idé, at tjekke dagspriserne hos alle teleselskaber, inden du skfiter. Her kan du søge efter de billigste mobilabonnementer Sponseret link.

Ikke alle kan få det gode tilbud

Der er dog ét men… Det er nemlig ikke alle, som kan tegne dette abonnement. Tilbuddet bliver tilgængeligt for omkring 2,5 millioner danskere. Det er de, der enten er kunde i Alka eller medlem af et af de fagforbund, som Alka samarbejder med. Det gælder alle personer i husstanden – også selvom alle ikke er medlem i et fagforbund eller forsikret i Alka.

-“Hvis du for eksempel betaler 149 kroner om måneden for dit mobilabonnement i dag, hvilket mange danskere gør, vil du kunne spare over 1.000 kroner om året ved at skifte til Alka Mobil. Hvis I er flere i husstanden, kan det snildt blive til en besparelse på flere tusinde kroner om året,” siger Frederik Sjørslev Søgaard, direktør for Alka Forsikring.

Alka Mobil er også klar med en EU-pakke. Denne koster 84 kroner og har 10 GB data, hvoraf 6 GB kan bruges i EU.

Alka oplyser, at der ikke er nogen binding på mobilpakkerne og det er muligt at skifte fra Danmarks- til EU-pakken eller omvendt, hvis ens behov ændrer sig.

AFSTEMNING: Hvad er vigtigst for dig? Tilfredshed eller pris?

-“Mange betaler for abonnementer med en hulens masse data, som de slet ikke bruger. Vores abonnement indeholder data, der dækker behovet for 95 procent af danskerne. Men hvis man alligevel har brug for mere data en enkelt måned, så kan det naturligvis tilkøbes,” forklarer Frederik Sjørslev Søgaard

Selvstændigt selskab – og ikke ændring i forretning

Alka Mobil har ikke samme behov som andre udbydere på markedet, da det ikke for Alka handler om at tjene penge på mobiltelefoni. I stedet er det vigtigt at give nogle attraktive fordele til deres kunder og forbundsmedlemmer.

Frederik Sjørslev Søgaard understreger også, at valget på mobiltelefoni ikke bunder i noget ønske om at ændre Alkas forretning, som er og bliver et skadesforsikringsselskab.

De 10 billigste mobilabonnementer netop nu

-“Vi er altid på udkig efter attraktive kunde- og medlemsfordele. Den månedlige pris på et abonnement med fri tale er de seneste år steget markant i de store selskaber til 149 kroner om måneden. For mange mennesker vil der derfor være en del penge at spare med vores tilbud,” slutter Frederik Sjørslev Søgaard.

Alka Mobil har et samarbejde med Telia, hvilket betyder de gør brug af TT-netværket.

Alka Mobil bliver et selvstændigt selskab med egen kundeservice. Der er cirka 20 medarbejdere i deres egen kundeservice, som er klar i begyndelsen af 2021. Alka Mobil vil, ifølge deres hjemmeside, være klar fra marts 2021.

UNDER 100 KRONER: Er du interesseret i billig mobiltelefoni, men ikke har mulighed for at tegne abonnement hos Alka Mobil, så kan du se nærmere hos Samlino, hvad du kan få af telefoni for max. 100 kroner om måneden. Se abonnementer til under 100 kroner om måneden her Sponseret link.

Mere til historien

Frederik Sjørslev Søgaard, der er direktør for Alka Forsikring, har en flerårig baggrund i telebranchen, blandt andet som direktør for TDC Privat. Derfor er det heller ikke nyt for ham med mobilbranchen og han ved derfor noget om, hvad han begiver sig ud i med Alka Mobil.

Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Nye abonnementer inkluderer populære Apple-tjenester

Teleselskabet 3 tilbyder nu kendte Apple-tjenester sammen med mobilabonnementet.

(mere…)
Teleselskabet 3 teaser for nye og federe abonnementer

Torsdag lancerer teleselskabet 3 nye abonnementer, som ifølge dem selv bliver "endnu federe".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram