De 10 billigste mobilabonnementer netop nu

TJEK PRISERNE: Eesy, det nye teleselskab, tilbyder lavpris på TDC’s netværk, men vil du have et endnu billigere abonnement, så læs med her.

Priser, spar, lavpris
Du får 50 GB data og 50 timers tale hos Oister for 99 kroner. Her kan det nye TDC-lavprisselskab Eesy ikke være med (Foto: Marco Lachmann-Anke)

TDC har kastet et nyt lavprismobilselskab på markedet, der skal være med til at fastholde kunderne i butikken. Hvis ikke kunderne vil være hos Telmore eller YouSee, så har TDC nu endnu et net at gribe de frafaldne kunder med. Nettet hedder ”Eesy”.

Priserne hos Eesy ryster ikke ligefrem mobilmarkedet. 15 GB data og fri tale til 99 kroner om måneden.

For 99 kroner kan du eksempelvis ved Oister få 50 GB data og 50 timers tale. Oister er også på banen med 60 GB data og fri tale til 109 kroner, hvilket ligeledes er konkurrencedygtigt i forhold til Eesy.

Kigger vi indenfor hos CBB Mobil finder du en pakke med 30 timers tale og 30 GB data til 99 kroner.

Alt i alt er det helt store salgsargument fra Eesy nok, at kunderne får adgang til Danmarks bedste mobilnetværk, og det skal der betales lidt ekstra for.

Du kan selv sammenligne de billigste mobilabonnementer her %%%%. Det er helt klart noget jeg anbefaler, du gør, inden du slår til på et abonnement.

Top-10: Her er de billigste og mest populære abonnementer netop nu

Ordet "billig" handler altid om et konkret behov. Derfor skal du være meget opmærksom på, om det abonnement du kigger på, dækker behovene hos dig.

Herunder kan du se hvilke abonnementer brugerne af prissammenligningstjenesten Samlino havde størst interesse for i august 2020.

  1. Oister: 50 timers tale, 50 GB data (7 GB i EU): 99 kroner
  2. Duka: Fri tale, 50 GB data (10 GB i EU): 99 kroner
  3. Duka: 5 timers tale, 5 GB data (5 GB i EU): 99 kroner
  4. Oister: 10 timers tale, 10 GB data (5 GB i EU): 79 kroner
  5. Velkommen: 15 timers tale, 35 GB data: 79 kroner
  6. Lebara: 100 timers tale, 100 GB data (5 GB i EU): 109 kroner
  7. CBB Mobil: Fri tale, fri data (11 GB i EU): 179 kroner
  8. CBB Mobil: 6 timers tale, 6 GB, 99 kroner
  9. Oister: 10 timers tale, 30 GB data (6 GB i EU):. 119 kroner
  10. CBB Mobil: Fri tale, 50 GB data (10 GB i EU) + Tidal: 159 kroner

Hvis du ønsker, at have en musiktjeneste som en del af abonnementet, så tjek mulighederne her %%%%. En fuld pakke med film- og serier kan ses her %%%%.

Inden du vælger abonnement, så tænk over, at pakker med fri data og fri tale er overflødigt for mange.

Mere til historien

Ikke kun voksne skal have at godt abonnement. Det skal børnene også. Her er hvad du skal overveje, når skolebørnene skal have en mobil og et abonnement

Her er prisen på PlayStations nye abonnementerne

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram