Mobilabonnement til kun 50 kroner – hvad får du?

3

PRISTJEK: Et billigt mobilabonnement til dine børn eller blot til en ekstra telefon… Se hvor meget mobilabonnement en 50’er giver.

50 kroner
For 50 kroner om måneden kan du typisk få 1-2 GB datatrafik og fri SMS (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du har brug for et billigt mobilabonnement, så når du langt for blot 50 kroner. Særligt hvis dit behov er et ekstra SIM-kort til en ekstra-telefon eller måske et SIM-kort til en iPad, så du er online overalt med en lille smule datatrafik.

Et lille og billigt abonnement er også værd at overveje, hvis du har et barn med en smartphone, som du har et behov for at kunne komme i kontakt med.

Hvad skal du forvente at få i et mobilabonnement til omkring 50 kroner? Her er, hvad du typisk skal forvente for en 50’er.

  • 2 timers tale
  • 1-2 GB data
  • Fri SMS/MMS

To selskaber er ikke interessante

Som du kan se herover, er GreenTel (på Telias netværk) et af de billigste valg lige nu, hvor du netop får 2 GB data og 2 timers tale for lige under 50 kroner.

Oister tilbyder på 3’s netværk præcis det samme som GreenTel blot én krone dyrere, men Oister har faktisk også et alternativ med 3 GB data og 3 timers tale. Oister nævner selv, at dette kunne være et relevant abonnement til børn under 10 år.

Som dagspriserne er i dag, skal du ikke vælge CBB Mobil og OK Mobil i denne priskategori, da de kun har halvdelen af tale og data inkluderet.

Herunder kan du se de aktuelt fem billigste mobilabonnementer til under 50 kroner.

LÆS OGSÅ: Med dansk teknologi kan abonnementsfælder undgås

Mere til historien

Priserne på mobilabonnementer skifter hele tiden – nogle gange dagligt. Derfor er der god grund til at se sig for, inden du slår til. Nogle gange kan du få rigtigt meget mere med i pakken ved blot at gå 20-30 kroner op i pris om måneden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer