Samsung Galaxy Buds Pro test – kun en tonedøv vil fravælge disse

TEST: Du skal stille ørerne ind på Galaxy Buds Pro, når du jagter et true wireless headset. Dette headset er fantastisk. Læs min Galaxy Buds Pro test her.

Samsung Galaxy Buds Pro test
Samsung Galaxy Buds Pro er Samsungs hidtil bedste headset og et af de bedste på Android-platformen netop nu (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har skabt flere generationer af true-wireless headsettet Galaxy Buds. For mig har det virket som om, at Galaxy Buds var en kedelig omgang venstrehåndsarbejde, der aldrig kom på omgangshøjde med blandt andre Jabra og Apple.

Denne gang er det anderledes. Galaxy Buds Pro er efter min opfattelse et af de allerbedste ægte trådløse headsets lige nu. Stort set alt sidder lige i skabet.

Ægte trådløse headsets er det danske navn for ”true wireless”-udtrykket.

Pasformen er naturligvis utrolig individuel, men i mine ører passer de godt og de rager heldigvis ikke ret langt ud fra ørerne, hvilket er med til at reducere vindstøj. Pasformen kan justeres via tre forskellige størrelser af silikonedutter, der medfølger i salgspakken.

Overfladerne på headsettets yderside er berøringsfølsom, hvilket kan være et problem, da du risikerer fejltryk, når du retter på headsettet eller sætter det i. Heldigvis giver softwaren mulighed for at deaktivere de digitale knapper.

Galaxy Buds Pro lyder enestående

God bund, afbalanceret mellemtone og en tydelig diskant. Kort sagt: Galaxy Buds Pro lyder enestående. Du er virkelig on-track med musikken – svømmer helt væk – når du har dette headset på. Jeg er oprigtigt imponeret.

Samsung giver tilmed mulighed for at optimere lyden i forhold til brugerens hørelse – hvilke frekvensområder kan personen høre og ikke høre. Dette justeres ind via en simpel høreprøve.

Hvis ikke dette er nok, får du flere muligheder for selv at tilpasse lyden efter din smag.

Når det kommer til samtaler, bliver du heller ikke skuffet. Her er lyden også god – hos afsender såvel som modtager. Når der er støj fra omgivelserne filtreres de fra hos modtageren i et fornuftigt niveau, uden stemmen ødelægges fuldstændig.

Små fede detaljer

Samsung Galaxy Buds Pro
Når du åbner æsken med Samsung Galaxy Buds Pro ved siden af en Samsung-telefon kan du lynhurtigt parre eller se batteristatus (Foto: MereMobil.dk)

I min Galaxy Buds Pro test fandt jeg hurtigt frem til støjreduktionen.

Her kan du skrue ned for udefrakommende støj, så din musikoplevelse ikke forstyrres af vaskemaskinen, emhætten eller trafikken omkring dig. Der er to niveauer af, hvor aggressiv støjreduktionen skal være – høj og lav.

Da jeg testede Apple AirPods Pro (læs anmeldelse), der også har aktiv støjreduktion, kunne funktionen have en negativ indflydelse på lydkvaliteten, men dette oplever jeg overhovedet ikke på Galaxy Buds Pro.

Det skal bemærkes, at den aktive støjreduktion ingen indflydelse har for modtageren i et telefonopkald.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 er telefonen du skal købe

Du kan også aktivere lyd fra omgivelserne så lyden omkring dig, sendes ind i øret og eventuel forstærkes, mens du bærer headsettet. Starter du ved at sige noget til personen ved siden af, skrues ned for musikken og der åbnes for en ”samtale”, hvor lyden omgivelserne sendes ind i øret, så du frit kan tale naturligt uden at råbe personen, der står ved siden af, i hovedet.

Det mest negative jeg kan finde på Galaxy Buds Pro er styringsappen. Her skal man lige lære, at indstillingerne findes i appen Galaxy Wearable. Det er ikke den mest naturlige placering.

Parring er i øvrigt lige så fantastisk med en Samsung-telefon, som AirPods er med en iPhone; åben æsken – bum – så viser telefonen headsettet, hvorefter det kan parres.

MINITEST: AirPods Max er en blandet fornøjelse

BUDS PRO PÅ IPHONE: Den fulde oplevelse af Samsung Galaxy Buds Pro får du på en Android-telefon. Med iPhone kan du lytte musik og foretage opkald, men de fede funktioner som støjreduktion eller lyd fra omgivelserne, virker ikke. Dette er de samme barrierer der findes, hvis du parrer et AirPods Pro med en Android-telefon – blot med omvendt fortegn.

Konklusion: Sidder godt. Lyder godt. Fungerer godt

Samsung Galaxy Buds Pro
Samsung Galaxy Buds Pro lyder fantastisk. Testen er udført med Samsung Galaxy S21 (Foto: MereMobil.dk)

Da Samsung ikke er et navn inden for headsets, er det klogt, at deres prissætning ikke er grådig. Små 1.700 kroner er dagsprisen ifølge Pricerunner. Apple vil have 2.200 kroner (vejledende pris) for AirPods Pro, men de kan findes til cirka 1.700 kroner.

Jeg har tidligere kaldt AirPods Pro ”det rigtige valg for iPhone-ejere”, som vil have et true wireless headset. Samsung Galaxy Buds Pro er Android-platformens modsvar – og et godt et af slagsen.

Fuldstændig som hos Apple får du en opladeæske med magnetisk fastholdelse af de små hovedtelefoner samt trådløs opladning.

Jeg kan med tilfredshed konstatere, at Samsung her drager nytte af deres ejerskab af brands som AKG og Harman Kardon. Du skal være tone-døv for ikke at synes om Galaxy Buds Pro.

Min Samsung Galaxy Buds Pro test ender på 6 ud af 6 stjerner.

Læs også anmeldelsen af Galaxy Buds Pro på Ekstra Bladet. Du kan se en videotest af Buds Pro fra CNET herunder.

GUIDE: Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

MereMobil.dk Anbefaler
MereMobil.dk anbefaler Samsung Galaxy Buds Pro

Aktuelle priser på Samsung Galaxy Buds Pro

Herunder kan du se dagspriserne på Samsung Galaxy Buds Pro.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?
Klik her for at ændre dit samtykke

Vælg "Accepter alle", klik på "Gem og luk" og genindlæs siden, hvis der fortsat intet sker.

Fordele og lidt at tænke over

Fordele

  • Lyder fantastisk
  • Passer godt i (mine) ører
  • Fremragende støjreduktion
  • God samtale kvalitet
  • Mange gode funktioner
  • Trådløs opladning
  • God batteritid

Lidt at tænke over

  • Passer de også godt i dine ører?
  • Fungerer bedst med Android men virker også på iPhone – dog med færre funktioner

Mere til historien

Et alternativ til Galaxy Buds Pro er Jabra Elite 75t (læs anmeldelsen via linket), der koster omkring 1.300 kroner. Der fås også en Elite 85t, men denne er ikke nær så god som forgængeren.

Samsung Galaxy Buds Pro
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram