Galaxy Buds Pro har cool teknologi indbygget

Sammen med Samsung Galaxy S21-serien, har Samsung også lanceret et sæt nye trådløse hovedtelefoner. Mød Galaxy Buds Pro.

Samsung Galaxy Buds Pro
Samsung Galaxy Buds Pro koster 1.699 kroner. De er lanceret i tre forskellige farver. (Foto: MereMobil.dk)

Ikke nok med at Samsung netop har lanceret tre nye smartphones, så har producenten også løftet sløret for de nye Galaxy Buds Pro – et par trådløse høretelefoner, der blandt andet byder på ”intelligent aktiv støjreduktion”.

Se priserne Samsung Galaxy S21-serien

Ifølge Samsung selv, er Galaxy Buds Pro producentens mest premium høretelefoner til dato. De er designet til at give brugerne mulighed for at få mest muligt ud af både arbejde og underholdning.

– “I takt med at forbrugere leder efter teknologi, der hjælper dem med at tilpasse sig nye rutiner og livsstil, er markedet for trådløse høretelefoner udvidet betydeligt. Og forbrugernes krav og forventninger er ligeledes blevet højere. Med Galaxy Buds Pro tilbyder vi en unik lydoplevelse, der gør hverdagen sjovere for vores brugere”, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager i Danmark i en pressemeddelelse.

Samsung har med Galaxy Buds Pro blandt andet lagt vægt på opkald og samtalekvalitet. Galaxy Buds Pro adskiller brugerens stemme fra uønskede lyde ved hjælp af tre mikrofoner og en stemmeoptagelsesenhed (VPU), så man bliver hørt så klart og tydeligt som muligt.

Samsung Galaxy S21 kommer uden oplader

Generelt har Samsung spækket høretelefonerne med teknologi, der skal forbedre lydkvaliteten uanset hvor de bruges. Blandt andet har Buds Pro fået det Samsung kalder ’Wind Shield’, som skal frasortere forstyrrende lyde forårsaget af vind.

Galaxy Buds Pro kommer desuden med Ambient Sound, hvor du kan forstærke udefrakommende lyd med op til 20 decibel. Sammen med den aktive støjreduktion kan Ambient Sound desuden tilpasse sig omgivelserne – en fordel når du eksempelvis foretager opkald eller lytter til musik i trafikken. Høretelefonerne kan ydermere slukke for musikken, hvis de registrerer at du starter en samtale.

Der er tænkt over tingene hos Samsung. Galaxy Buds Pro kommer i samme farvevalg som Galaxy S21-serien. (Foto: Samsung)

En del af Galaxy-økosystemet

Som en del af Galaxy-økosystemet kan Buds Pro skifte automatisk mellem enheder, som eksempelvis Galaxy-smartphones og tablets.

Modtager du et opkald på din telefon, mens du ser film på din tablet, kan Auto Switch-funktionen således sætte videoen på pause for at du kan besvare opkaldet. Når opkaldet er afsluttet, skifter lydforbindelsen automatisk tilbage til den enhed, hvor videoen afspilles.

Samsung dropper udvidelse af hukommelse i Galaxy S21

Galaxy Buds Pro er udstyret med med 360 Audio og Dolby Head Tracking. Det giver blandt andet mulighed for at optage videoer med din Galaxy-smartphone, og synkronisere lyden mellem Buds Pro og telefon. På den måde kan begge bruges til at optage stemme og baggrundslyd samtidigt.

Jeg arbejder selv meget med lyd og ved, at der ofte er mærkbar forsinkelse på trådløse headsets, hvorfor jeg oftest foretrækker kablede høretelefoner. Derfor er jeg spændt på at se, hvordan samspillet mellem telefon og Galaxy Buds Pro fungerer i praksis. Det er trods alt udelukkende trådløst.

Tekniske specifikationer på Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pro
FarverPhantom Violet, Phantom Black, Phantom Silver
Mål og vægtHøretelefon: 19,5 x 20,5 x 20,8 mm – 6,3 gram
Etui: 50 x 50,2 x 27,8 mm – 44,9 gram
Højttaler2-vejs (11 mm woofer + 6,5 mm tweeter)
Mikrofoner3 mikrofone (2 ydre + 1 indre) + Voice Pickup Unit + Wind Shield
ANC & Ambient SoundANC: Fjerner baggrundsstøj med op til 99%, 2 justerbare niveauer
Ambient Sound: Forstærker omgivende lyd op til + 20 dB, 4 justerbare niveauer
Stemmedetektering
BatterikapacitetHøretelefoner: 61 mAh
Etui: 472 mAh
Spilletid5 timer + 13 timer med opladning via etui (ANC tændt)
8 timer + 20 timer med opladning via etui (ANC slukket)
Opkaldstid4 timer + 10,5 timer med opladning via etui (ANC tændt)
5 timer + 12,5 timer med opladning via etui (ANC slukket)
TilslutningBluetooth 5.0
SensorAccelerometer, gyroskop, proximity, hall, touch, Voice Pickup Unit
KompatibilitetAndroid 7.0 eller nyere med mere end 1,5 GB RAM
ModstandsdygtighedIPX7

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Buds Pro kommer i tre farver: Phantom Black, Phantom Silver og Phantom Violet – altså sort, sølv og violet – som matcher telefonerne i Galaxy S21-serien.

Høretelefonerne kan købes fra den 15. januar og får en vejledende pris på 1.699 kroner.

Mere til historien

Udover de nye høretelefoner har Samsung som nævnt lanceret tre nye smartphones. Samsung Galaxy S21 og S21+, og Samsung Galaxy S21 Ultra.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram