Samsung Galaxy S21 kommer uden oplader

74

BEKRÆFTET: Ingen oplader. Intet headset. Se her hvad salgspakken til Galaxy S21-serien indeholder.

Samsung Galaxy S21-marketing
Lækket billede af marketingmaterialerne til Galaxy S21-serien.

Når Samsung officielt præsenterer den nye topmodel Samsung Galaxy S21 Ultra, samt de øvrige modeller i Galaxy S21-serien, bliver det med en markant ændring.

Galaxy S21-serien kommer nemlig uden en oplader i salgspakken. Det bekræftes af Samsungs marketingsmaterialer, der er lækket forud for lanceringen. Materialerne afslører også, at der heller ikke vil være et kablet headset i salgspakken.

Når der ikke er headset og oplader i salgspakken, betyder det samlet set en mindre kasse, hvilket er med til at lette distributionen. Helt lavpraktisk kan der være flere pakker på en palle og i butikkerne, samt på lagrene, fylder produkterne ganske simpelt mindre.

Apple fjernede i 2020 oplader og headset fra iPhone-salgsæskerne. Apples begrundelse var miljøfokuseret – mindre belastning af miljøet. Efterfølgende har der dog været en debat om, hvorvidt man reelt gør noget for miljøet, da mange alligevel vil købe en oplader som tilbehør – som jo også skal distribueres.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Salgsæsken til Galaxy S21-telefonerne vil indeholde følgende:

  • Quick Start Guide
  • USB Type-C datakabel
  • SIM-kort pind
  • Telefonen

Hvad tænker du om trenden med, at opladerne forsvinder fra salgspakkerne?

Galaxy S21-salgspakke
Galaxy S21-salgspakke (Foto: Winfuture.de / Samsung)

Ifølge de lækkede billeder af Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+ og Galaxy S21 bliver Samsung i år mere modige på farverne. Kameraet lader også til at blive fremhævet og ikke bare ”klasket på” – det ser således ud til, at Samsung har tænkt mere over designet.

Læs mere om Galaxy S21-serien og farverne her.

Samsung præsenterer Galaxy S21-serien torsdag den 14. januar 2021. Du kan følge eventen via Samsung.com og Samsungs officielle YouTube-kanal.

Mere til historien

Der har været mange rygter op til lanceringen Galaxy S21. Et af de mest vedholdende er, at Galaxy S21 Ultra vil kunne bruge en S-Pen, hvilket hidtil har været forbeholdt Galaxy Note-serien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
74 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer