Samsung Galaxy S21 kommer uden oplader

BEKRÆFTET: Ingen oplader. Intet headset. Se her hvad salgspakken til Galaxy S21-serien indeholder.

Samsung Galaxy S21-marketing
Lækket billede af marketingmaterialerne til Galaxy S21-serien.

Når Samsung officielt præsenterer den nye topmodel Samsung Galaxy S21 Ultra, samt de øvrige modeller i Galaxy S21-serien, bliver det med en markant ændring.

Galaxy S21-serien kommer nemlig uden en oplader i salgspakken. Det bekræftes af Samsungs marketingsmaterialer, der er lækket forud for lanceringen. Materialerne afslører også, at der heller ikke vil være et kablet headset i salgspakken.

Når der ikke er headset og oplader i salgspakken, betyder det samlet set en mindre kasse, hvilket er med til at lette distributionen. Helt lavpraktisk kan der være flere pakker på en palle og i butikkerne, samt på lagrene, fylder produkterne ganske simpelt mindre.

Apple fjernede i 2020 oplader og headset fra iPhone-salgsæskerne. Apples begrundelse var miljøfokuseret – mindre belastning af miljøet. Efterfølgende har der dog været en debat om, hvorvidt man reelt gør noget for miljøet, da mange alligevel vil købe en oplader som tilbehør – som jo også skal distribueres.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Salgsæsken til Galaxy S21-telefonerne vil indeholde følgende:

  • Quick Start Guide
  • USB Type-C datakabel
  • SIM-kort pind
  • Telefonen

Hvad tænker du om trenden med, at opladerne forsvinder fra salgspakkerne?

Galaxy S21-salgspakke
Galaxy S21-salgspakke (Foto: Winfuture.de / Samsung)

Ifølge de lækkede billeder af Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+ og Galaxy S21 bliver Samsung i år mere modige på farverne. Kameraet lader også til at blive fremhævet og ikke bare ”klasket på” – det ser således ud til, at Samsung har tænkt mere over designet.

Læs mere om Galaxy S21-serien og farverne her.

Samsung præsenterer Galaxy S21-serien torsdag den 14. januar 2021. Du kan følge eventen via Samsung.com og Samsungs officielle YouTube-kanal.

Mere til historien

Der har været mange rygter op til lanceringen Galaxy S21. Et af de mest vedholdende er, at Galaxy S21 Ultra vil kunne bruge en S-Pen, hvilket hidtil har været forbeholdt Galaxy Note-serien.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
74 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram