Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

Samsung Galaxy S21 (højre) og Galaxy S21+ (venstre) er afsløret før lancering (Kilde: WinFuture.de)
Samsung Galaxy S21 (højre) og Galaxy S21+ (venstre) er afsløret før lanceringen, der finder sted den 14. januar (Kilde: WinFuture.de)

Der er ikke længe til lanceringen af Samsungs kommende topmodeller, som rygtes at hedde Samsung Galaxy S21. Den sydkoreanske producent har inviteret til et arrangement den 14. januar, hvor telefonerne forventes at blive afsløret. Det betyder blandt andet, at rygterne om de kommende telefoner vil være på sit højeste den næste halvanden uge.

Samsung afslører Galaxy S21 – jeg er spændt på årets første topmodeller

De seneste rygter omhandler kameraspecifikationerne på Galaxy S21-serien. Specifikationerne er efter alt at dømme blevet lækket på internettet, og viser blandt andet en Ultra-model med en hovedlinse på 108 megapixels, skriver Android Authority.

Ifølge Android Authority, er det den velkendte tipster, Evan Blass, som har delt et billede med kameraspecifikationerne på Samsung Galaxy S21-serien.

Kameramodulet på Samsung Galaxy S21 Ultra minder en del om sidste års model. Men det betyder ikke, at vi ikke kommer til at se en række forbedringer. (Foto: Evan Blass)

Kameraspecifikationer på Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 Ultra er seriens absolutte topmodel. Den kommer med et hovedobjektiv på 108 megapixels, som får følgeskab af to telefotolinser på 10 megapixels, samt en ultravidvinkellinse på 12 megapixels. Det forventes desuden, at Galaxy S21 Ultra får samme laser-autofokus, som vi så på sidste års Galaxy Note20. Frontkameraet forventes at være på 40 megapixels.

Samsung Galaxy S21 og S21 Plus kommer med lidt mere tilforladelige specifikationer. Faktisk lader de til at minde en del om sidste års Galaxy S20 og S20 Plus. De kommende telefoner beholder hovedobjektivet på 12 megapixels, mens telefotolinsen er 64 megapixels. Ligesom sidste års modeller, vil dette års versioner også have en ultravidvinkellinse på 12 megapixels, og et frontkamera på 10 megapixels.

De 10 mest læste smartphone-anmeldelser i 2020

Der nævnes intet om specifikke funktioner. Tidligere rygter siger dog, at Galaxy S21-serien kan optage video fra både bag- og frontkamera samtidigt. Det skulle også være muligt at optage video i 8K-opløsning med 30 billeder i sekundet.

Alt i alt tyder det på, at kameraforbedringerne fra Galaxy S20-serien til S21-serien skal findes i sensorkvalitet og software – og ikke i antallet af linser eller megapixels.

Mere til historien

Samsung afholder som nævnt lanceringsevent den 14. januar. Arrangementet kan streames gratis via Samsungs hjemmeside, når det løber af stablen klokken 16 dansk tid.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram