Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

Samsung Galaxy S21 (højre) og Galaxy S21+ (venstre) er afsløret før lancering (Kilde: WinFuture.de)
Samsung Galaxy S21 (højre) og Galaxy S21+ (venstre) er afsløret før lanceringen, der finder sted den 14. januar (Kilde: WinFuture.de)

Der er ikke længe til lanceringen af Samsungs kommende topmodeller, som rygtes at hedde Samsung Galaxy S21. Den sydkoreanske producent har inviteret til et arrangement den 14. januar, hvor telefonerne forventes at blive afsløret. Det betyder blandt andet, at rygterne om de kommende telefoner vil være på sit højeste den næste halvanden uge.

Samsung afslører Galaxy S21 – jeg er spændt på årets første topmodeller

De seneste rygter omhandler kameraspecifikationerne på Galaxy S21-serien. Specifikationerne er efter alt at dømme blevet lækket på internettet, og viser blandt andet en Ultra-model med en hovedlinse på 108 megapixels, skriver Android Authority.

Ifølge Android Authority, er det den velkendte tipster, Evan Blass, som har delt et billede med kameraspecifikationerne på Samsung Galaxy S21-serien.

Kameramodulet på Samsung Galaxy S21 Ultra minder en del om sidste års model. Men det betyder ikke, at vi ikke kommer til at se en række forbedringer. (Foto: Evan Blass)

Kameraspecifikationer på Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 Ultra er seriens absolutte topmodel. Den kommer med et hovedobjektiv på 108 megapixels, som får følgeskab af to telefotolinser på 10 megapixels, samt en ultravidvinkellinse på 12 megapixels. Det forventes desuden, at Galaxy S21 Ultra får samme laser-autofokus, som vi så på sidste års Galaxy Note20. Frontkameraet forventes at være på 40 megapixels.

Samsung Galaxy S21 og S21 Plus kommer med lidt mere tilforladelige specifikationer. Faktisk lader de til at minde en del om sidste års Galaxy S20 og S20 Plus. De kommende telefoner beholder hovedobjektivet på 12 megapixels, mens telefotolinsen er 64 megapixels. Ligesom sidste års modeller, vil dette års versioner også have en ultravidvinkellinse på 12 megapixels, og et frontkamera på 10 megapixels.

De 10 mest læste smartphone-anmeldelser i 2020

Der nævnes intet om specifikke funktioner. Tidligere rygter siger dog, at Galaxy S21-serien kan optage video fra både bag- og frontkamera samtidigt. Det skulle også være muligt at optage video i 8K-opløsning med 30 billeder i sekundet.

Alt i alt tyder det på, at kameraforbedringerne fra Galaxy S20-serien til S21-serien skal findes i sensorkvalitet og software – og ikke i antallet af linser eller megapixels.

Mere til historien

Samsung afholder som nævnt lanceringsevent den 14. januar. Arrangementet kan streames gratis via Samsungs hjemmeside, når det løber af stablen klokken 16 dansk tid.

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Galaxy A55 og Galaxy A35 er klar i handlen

Samsung er klar med deres nye Galaxy A-modeller på det danske marked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram