Samsung Galaxy S21-serien kommer i mange farver

4

Det tyder på, at den kommende Galaxy S21-serie fra Samsung vil blive meget farverig. Faktisk vil den angiveligt blive tilgængelig i 11 forskellige farver.

Samsung Galaxy S21-serien vil angiveligt komme i en række farver (Kilde: GSMArena.com)
Samsung Galaxy S21-serien præsenteres torsdag den 14. januar 2021. Angiveligt kommer den i en række farver (Kilde: GSMArena.com)

Samsung præsenterer den nye Galaxy S21-serie i næste uge. Nærmere bestemt torsdag den 14. januar 2021.

Samsung afslører Galaxy S21 – jeg er spændt på årets første topmodeller

Helt præcist ventes det, at Galaxy S21-serien vil bestå af modellerne Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra. Der vil være varianter med 128 GB, 256 GB og 512 GB intern hukommelse og et væld af farver.

Modellerne vil komme i 11 forskellige farver. Disse er: Phanom, Black, Brown, Gold, Gray, Navy, Pink, Red, Silver, Titanium, Violet og White. Det skriver GSMArena.com.

Der er dog et ”men”. For det vil dog formentlig ikke være alle modeller, der kommer i alle farverne. Og dernæst vil nogle af dem nok heller ikke være klar fra salgsstart. Tidligere har Samsung lanceret nye farvevarianter lidt efter lanceringen.

Samsung Galaxy S21 lækket i fire forskellige farvevarianter (Kilde: WinFuture.de)
Samsung Galaxy S21 lækket i fire forskellige farvevarianter (Kilde: WinFuture.de)

Samsung vil formentlig fremvise nogle af de forskellige farver ved annonceringen torsdag den 14. januar, men det ventes altså langt fra at være alle. Nogle af farverne kan også være ”limited editions”, som kommer eksklusivt på specifikke markeder eller i samarbejder med enkelte teleselskaber. Hvor mange af farverne, som vil komme på det danske marked, er uvist.

Tipsteren Evan Blass skriver på Voice.com, at Samsung har oprettet URL’er til mere end 900 varianter på verdensplan.

MereMobil.dk dækker lanceringen og holder dig opdateret med nyhederne om Galaxy S21-serien. Husk at tilmelde dig her, hvis du vil have nyt om Samsung i indbakken.

Mere til historien

Der har været mange rygter om, at Samsung også vil droppe oplader og headsets i salgsæskerne – præcis som Apple har gjort.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer