Vind en ny smartphone med 007-tema (konkurrensen er slut)

Du kan vinde en lækker smartphone med James Bond 007-cover samt to biografbilletter til den nye Bond-film.

No Time To Die
No Time To Die gemmer på telefoner fra en bestemt producent, men hvilken? (Foto: SF Studios)

Annoncørbetalt indhold

Det er ikke usædvanligt, at smartphones optræder i forskellige film og serier. Den kommende 007-film No Time To Die, er ingen undtagelse.

OBS: KONKURRENCEN ER SLUT....

Et kendt mobilbrand eksponeres i filmen. Faktisk er det ”The Good Guys”, der i denne film bruger det en smartphone fra det pågældende brand. Skurene er henvist til trykknapstelefoner fra det samme firma.

Smartphonen er i øvrigt en rigtigt spændende telefon med et forholdsvist stort batteri, plads til MicroSD-kort og så er den klar til både Android 11 og Android 12, når disse frigives.

Spørgsmålet til dig er:

  • Hvilket mobilbrand har telefoner med i No Time To Die?

Du kan se traileren herunder. Faktisk kan du spotte den tre gange i videoen.

Sådan deltager du

Hvis du vil vinde denne spændende smartphone og 2 stk. biografbilletter til No Time To Die, så skal du via nedenstående link udfylde formularen med dit svar og hvordan vi kan kontakte dig.

OBS: Når du tilmelder dig, så godkender du, at vi må sende dig de mails, der er nødvendige for din deltagelse. Du får en mail ved tilmelding og en mail ved afslutningen af konkurrenceperioden. Efterfølgende slettes dine oplysninger.

Er det okay? I så fald skal du tilmelde dig konkurrencen her.

Udbyder

Denne konkurrence er oprettet og drives af:

MereMobil.dk
[email protected]

De oplysninger der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Gevinsten er: 1 styk Nokia 5.3 med 007 Cover og 2 x biografbilletter til filmen No Time To Die til en samlet værdi af cirka 2.000 kroner. Vinderen afholder selv konkurrenceafgift til SKAT. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Konkurrencen er aktiv fra onsdag den 16. september klokken 12.00 til den 29. september 2020 klokken 23.59. Vinderen udtrækkes og offentliggøres onsdag den 30. september 2020 på MereMobil.dk. Konkurrencen er sponseret af HMD Global.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram