Ny download-funktion afsløret i Netflix

3

En ny download-funktion er angiveligt på vej i en fremtidig opdatering til Netflix, hvilket giver nye muligheder med downloadet indhold.

I 2017 blev det muligt at downloade hele episoder af Netflix-serier og film, hvilket gjorde det muligt, at afspille disse uden netdækning på mobil eller tablet. Dette kan være godt enten til, hvis man rejser eller er på farten i bil, fly eller lignende.

XDA Developers har ”gransket” koderne efter til den seneste Android-version af Netflix-appen og her har de spottet, at download-funktionen får en stor opdatering. De har nemlig fundet referencer i koderne, som tyder på, at det bliver muligt at se indhold, der endnu ikke er downloadet helt til enheden.

Der er spottet tekster som ”Du er nået til slutningen af det, der er downloadet indtil videre. Opret forbindelse til internettet for at fortsætte med at se”, samt ”Du skal downloade lidt mere for at begynde at se”.

Denne opdatering har været længe ventet. På nuværende tidspunkt er det nemlig umuligt at se noget før den er downloadet helt.

Det er uvist om og hvornår vi kan forvente at se denne funktion i Netflix-appen. Netflix har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud.

Netflix har fortalt, at de vil fjerne flere hundrede tusinde inaktive brugere, hvis ikke de melder tilbage, at de fortsat ønsker at være abonnenent.

Corona-krisen har desuden betydet langt flere abonnenter til Netflix og på det danske marked er det også blevet muligt, at få Netflix med i Telmores abonnementer.

Coronakrisen har fået Netflix til at eksplodere

Mere til historien

Netflix er kendt for, at de tester nye funktioner i små brugergrupper inden de rulles ud til abonnenter. Det skal også siges, at Netflix tidligere har testet funktioner i deres brugergrupper, som aldrig er blevet lanceret officielt.

Læs også:
Netflix dropper AirPlay på iOS-enheder

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer