Ny download-funktion afsløret i Netflix

En ny download-funktion er angiveligt på vej i en fremtidig opdatering til Netflix, hvilket giver nye muligheder med downloadet indhold.

I 2017 blev det muligt at downloade hele episoder af Netflix-serier og film, hvilket gjorde det muligt, at afspille disse uden netdækning på mobil eller tablet. Dette kan være godt enten til, hvis man rejser eller er på farten i bil, fly eller lignende.

XDA Developers har ”gransket” koderne efter til den seneste Android-version af Netflix-appen og her har de spottet, at download-funktionen får en stor opdatering. De har nemlig fundet referencer i koderne, som tyder på, at det bliver muligt at se indhold, der endnu ikke er downloadet helt til enheden.

Der er spottet tekster som ”Du er nået til slutningen af det, der er downloadet indtil videre. Opret forbindelse til internettet for at fortsætte med at se”, samt ”Du skal downloade lidt mere for at begynde at se”.

Denne opdatering har været længe ventet. På nuværende tidspunkt er det nemlig umuligt at se noget før den er downloadet helt.

Det er uvist om og hvornår vi kan forvente at se denne funktion i Netflix-appen. Netflix har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud.

Netflix har fortalt, at de vil fjerne flere hundrede tusinde inaktive brugere, hvis ikke de melder tilbage, at de fortsat ønsker at være abonnenent.

Corona-krisen har desuden betydet langt flere abonnenter til Netflix og på det danske marked er det også blevet muligt, at få Netflix med i Telmores abonnementer.

Coronakrisen har fået Netflix til at eksplodere

Mere til historien

Netflix er kendt for, at de tester nye funktioner i små brugergrupper inden de rulles ud til abonnenter. Det skal også siges, at Netflix tidligere har testet funktioner i deres brugergrupper, som aldrig er blevet lanceret officielt.

Læs også:
Netflix dropper AirPlay på iOS-enheder

Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Er streaming-tv i opbrud med nye samarbejder på tværs?

Disney og Warner Bros. Discovery har indledt samarbejde om at tilbyde tre tjenester i én pakke.

(mere…)
Prisstigningen rammer nu eksisterende TV 2 Play-abonnenter

I maj blev TV 2 Play dyrere for nye abonnenter. Nu har prisstigningen ramt eksisterende kunder.

(mere…)
Her er de 10 mest sete serier på Netflix

Netflix er klar med opgørelsen over de mest sete serier i anden halvdel af 2023. Se listerne her.

(mere…)
Max er klar til danskerne

HBO Max og Discovery+ er nu smeltet sammen til Max, som i dag er åbnet i Danmark. Har stor OL-dækning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram