Netflix dropper AirPlay på iOS-enheder

Det er ikke længere muligt for iOS-brugere, at streame indhold fra iOS-enheder til deres tv. Netflix har fjernet AirPlay-understøttelsen.

Apple TV med Netflix
Apple TV med Netflix

Netflix har fjernet AirPlay-ikonet fra deres applikation. Det betyder kort og godt, at Netflix har valgt at stoppe understøttelsen af AirPlay på iOS-enheder. Selv hvis du via Kontrolcenter forsøger at aktivere AirPlay får du en fejl. Det skriver Afterdawn.com.

Så mange ser Netflix via en andens konti

Det virker til at være Netflix’ måde at vise magt på, samt fortælle man gerne vil have kontrol over, hvordan brugerne kan se tjenesten. Fjernelsen af AirPlay-understøttelse er sket efter, at Samsung, LG og Sony har annonceret at de vil understøtte AirPlay på deres fjernsyn.

Netflix begrunder begrænsningen med, at AirPlay nu understøttes af tredjeparter. Det skriver The Verge.

-“Vi ønsker at sikre, at vores medlemmer har en god Netflix oplevelse på alle enheder, de bruger. Med AirPlay-support, der nu rulles ud til tredjepartsenheder, er der ikke nogen måde for os at skelne mellem enheder (hvad er et Apple TV vs. hvad der ikke er). Derfor har vi besluttet at afbryde Netflix AirPlay-support for at sikre, at vores kvalitetsstandard til visning er opfyldt. Medlemmer kan fortsætte med at få adgang til Netflix på den indbyggede app på tværs af Apple TV og andre enheder,” sådan lyder den officielle udmelding fra Netflix ifølge The Verge.

Netflix på YouSee-boks – sådan gør du

Netflix har understøttet AirPlay siden 2013.

Ved at fjerne AirPlay-understøttelsen så kan brugerne ikke længere se Netflix via deres Apple TV. Netflix har desuden fjernet muligheden for, at iOS-brugere har kunne betale for deres Netflix abonnement via App Store. De skal nu i stedet betale direkte til Netflix.

Chromecast kan stadig benyttes

Det er fortsat muligt, at benytte Chromecast hvis man ønsker at streame indhold fra en iPhone til et fladskærmsfjernsyn.

Netflix er formodentlig heller ikke glade for Apples nye tiltag med Netflix-konkurrenten Apple TV+. Så det virker til, at vi måske kan forvente en kamp mellem de to konkurrerende tjenester.

Her er Apples Netflix-konkurrent

Mere til historien

I slutningen af 2018 viste en undersøgelse, at det danske Netflix-abonnement faktisk er det med mindst ”value-for-money”. Læs mere om det her.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram