Dit Netflix-abonnement er elendigt

KORT NYT: Den dårligste ’value-for-money’ på Netflix fås i Danmark.

Måske er du glad for dit Netflix abonnement. Måske bliver glæden lidt mindre, når du hører, at vi i Danmark har verdens dårligste og dyreste abonnement på Netflix. Det skriver Computerworld.

Den dystre status kommer fra analysevirksomheden Comparitech.

I Danmark koster Netflix 79 kroner om måneden, hvilket giver adgang til 3.305 titler. Det er faktisk den ringeste værdi for pengene i hele verden. Eller i hvert fald blandt de 54 lande, som er blevet undersøgt.

Flest Netflix titler for pengene skal du til Canada for at få. Prisen er (omregnet) 45 danske kroner om måneden. Her får abonnenterne 5.561 titler.

I forhold til kunderne i USA og Storbritannien betaler de danske Netflix kunder 90 procent mere per titel.

Faktisk placerer Danmark sig helt nede blandet lande som Iran og Egypten. Disse lande har ifølge undersøgelsen en prisstruktur, der minder meget om den danske.

- Disney går egne veje og dropper Netflix


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Undersøgelsen er baseret på basis-abonnementet på 79 kroner om måneden. Netflix har også et standard og premium abonnement til henholdsvis 99 og 129 kroner.

Læs også:
- Google Home omfavner nu Netflix

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram