Dit Netflix-abonnement er elendigt

25

KORT NYT: Den dårligste ’value-for-money’ på Netflix fås i Danmark.

Måske er du glad for dit Netflix abonnement. Måske bliver glæden lidt mindre, når du hører, at vi i Danmark har verdens dårligste og dyreste abonnement på Netflix. Det skriver Computerworld.

Den dystre status kommer fra analysevirksomheden Comparitech.

I Danmark koster Netflix 79 kroner om måneden, hvilket giver adgang til 3.305 titler. Det er faktisk den ringeste værdi for pengene i hele verden. Eller i hvert fald blandt de 54 lande, som er blevet undersøgt.

Flest Netflix titler for pengene skal du til Canada for at få. Prisen er (omregnet) 45 danske kroner om måneden. Her får abonnenterne 5.561 titler.

I forhold til kunderne i USA og Storbritannien betaler de danske Netflix kunder 90 procent mere per titel.

Faktisk placerer Danmark sig helt nede blandet lande som Iran og Egypten. Disse lande har ifølge undersøgelsen en prisstruktur, der minder meget om den danske.

Disney går egne veje og dropper Netflix


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Undersøgelsen er baseret på basis-abonnementet på 79 kroner om måneden. Netflix har også et standard og premium abonnement til henholdsvis 99 og 129 kroner.

Læs også:
Google Home omfavner nu Netflix

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer