Så mange ser Netflix via en andens konti

30

Streamingtjenesterne har det svært. Mange brugere er med på ”fri-kort” via venner eller families login. Se hvor mange procent, som snyder sig til Netflix.

Apple TV med Netflix
Apple TV med Netflix

En ny undersøgelse fra Cordcutting.com viser, at streamingtjenesterne har det svært med at få brugerne til at betale for tjenesten.

Undersøgelsen viser, at der er hele 15-20 procent, som har adgang til streamingtjenester, der ikke selv betaler for abonnementet, men har adgang via venner eller families login. Det skriver TechCrunch.

Det betyder, at 1 ud af 5 ikke betaler for abonnement. Det gælder ifølge undersøgelsen Netflix, Hulu og Amazon Video. Om tallene er ligeså markante på det danske marked er uvist, men sikkert er det i hvert fald, at mange herhjemme også gør brug af andres login.

Dit Netflix-abonnement er elendigt

Undersøgelsen Cordcutting.com har foretaget viser dog, at Netflix kommer ”bedst” ud af undersøgelsen og det her ”kun” er 15 procent af brugerne, som ikke betaler for et abonnement.

Det er dog ikke alle, som er helt så ”frække” som andre. Ifølge undersøgelsen bruger 48 procent af Netflix-”snyderne” deres forældres login, mens 14 procent bruger søskendes login og 12 procent benytter deres bedre halvdels login.

Billede fra undersøgelsen
Billede fra undersøgelsen (Kilde: Cordcutting.com)

Netflix nærmer sig 100 millioner abonnenter

Der er dog ingen tvivl om, at det mange bruger andre konti end deres egne betyder et stort økonomisk tab for Netflix. Det anslås i rapporten, at Netflix taber op mod 192 millioner dollars om måneden.

Disney går egne veje: Dropper Netflix

Der var 60 procent i undersøgelsen, som svarede de ville betale for Netflix, hvis de selv skulle betale abonnement.

Har du et abonnement til Netflix? Eller har du adgang på anden måde? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

9 ud af 10 af de adspurgte i undersøgelsen svarede, at de benytter mindst en streamingtjeneste.

Læs også:
Apples Netflix-konkurrent åbner måske i foråret
Netflix på YouSee-boks – sådan gør du

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
30 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer