Netflix nærmer sig 100 millioner abonnenter

0

Netflix vil angiveligt nå milepælen med hele 100 millioner abonnenter på verdensplan. Deres vækst lever dog ikke op til forventningerne.

Netflix
Netflix

Streamingtjenesten Netflix vokser fortsat, og det ventes, at de i løbet af denne uge vil nå milepælen på 100 millioner abonnenter. Men trods det flotte resultat, så lever væksten ikke op til forventningerne. Det skriver Ritzau.

– ”Vi oplever kraftig vækst og tilfredse kunder i Latinamerika, Europa og Nordamerika,” skriver Netflix i sit seneste regnskab.

 – Netflix på YouSee-boks – sådan gør du

Antallet af abonnementer fortsætter med at vokse hos den populære streamingtjeneste.

Det er Netflix selv, der har noteret i deres regnskab for første kvartal, at de forventer at runde 100 millioner abonnenter i denne uge.

Sidste år havde Netflix 81,5 millioner abonnenter, men der kommer hele tiden nye til rundt i hele verden. Ligesom tjenesten bliver tilgængelig på flere markeder.

Der er fortsat overtal af amerikanske abonnenter, som står for cirka 50,85 millioner af de betalende brugere.

Det regnskab Netflix netop har afleveret har været det bedste kvartalsregnskab i selskabets historie. Og er også første gang, hvor den internationale del af forretningen har givet overskud.

 – Netflix og Spotify kan bruges på ferien fra 2018

Netflix er tilgængeligt i 190 lande rundt i verden.

Mere til historien

Alle abonnenterne lagde sammenlagt 2,64 milliarder dollars i kassen sidste år, det svarer til omkring 18,5 milliarder danske kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer