Telmore-kunder får Netflix med i pakken

8

Nu kan du få Netflix med i mobilabonnementet, hvis du er kunde hos Telmore. Nyheden betyder også ændringer i abonnementspakkerne. Få overblikket her.

Telmore outdoor Netflix-reklame
Netflix som en del af mobilabonnementet koster fra 299 kroner om måneden (Foto: Telmore)

Telmore Play abonnementet får nu Netflix med i pakken. Det betyder, at den store Telmore Play pakke nu indeholder tjenesterne Netflix, Viaplay, HBO Nordic, TV 2 Play Basis, Telmore Musik og Bookmate.

Den største pakke hos Telmore, med alle tjenesterne, koster 399 kroner om måneden.

Telmores hidtidige mest populære produkt har været en pakke til 299 kroner med fri tale om 50 GB data og tjenesterne Viaplay, HBO Nordic, TV 2 Play Basis, Telmore Musik, Bookmate.

Denne pakke er ikke længere at finde i Telmores liste af abonnementer. For 299 kroner får kunderne i dag Netflix, HBO og TV 2 Play Basis samt fri tale og 50 GB data.

Det betyder, at ViaPlay, Bookmate og Telmore Musik er væk fra denne pakke.

Det mindste abonnement med Netflix koster 299 kroner om måneden. Går du ned på 239 kroner hedder det fri tale, 40 GB data og ViaPlay samt TV 2 Play Basis – altså uden Netflix.

Herunder kan du se de aktuelle abonnementer fra Telmore som de ser ud den 14. maj 2020.

  • 399 kr./md.: Netflix, ViaPlay, HBO Nordic, TV 2 Play Basis, Telmore Musik, Bookmate + fri tale og fri data.
  • 349 kr./md.: Netflix, ViaPlay, HBO Nordic, TV 2 Play Basis + fri tale og 60 GB data
  • 299 kr./md.: Netflix, HBO Nordic, TV 2 Play Basis + fri tale og 50 GB data
  • 129 kr./md.: ViaPlay, TV 2 Play Basis + fri tale og 40 GB data
  • 169 kr./md.: Telmore Musik + fri tale og 30 GB data

OM NETFLIX HOS TELMORE: Den udgave af Netflix der er inkluderet i Telmores abonnementer er Netflix Standard. Denne har en markedspris på 99 kroner om måneden. Standard giver adgang til at se Netflix på to skærme samtidigt og op til HD-kvalitet. Du kan opgradere Netflix til UHD og fire simultane streams for 30 kroner ekstra om måneden.

Eksisterende kunder som har andre pakker, priser og sammensætninger vil ikke opleve ændringer med mindre kunderne selv beder om det, oplyser TDC til MereMobil.dk.

PRISTJEK: Skal dit mobilabonnement være billigere? Tag pristemperaturen her

Ifølge en pressemeddelelse fra Telmore er samarbejdet med Netflix’ det første af sin slags i Norden. Teleselskabet oplyser, at de nu har mere end 700.000 kunder. En tredjedel har et abonnement, der giver adgang til underholdningstjenester.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

YouSee, der ligesom Telmore er en del af TDC-koncernen, tilbyder på TV-delen Netflix som en del af bland-selv universet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer