Billigt mobilabonnement? Så let sparer du penge

PRISTJEK: Betaler du op mod 200 kr. for dit mobilabonnement, er det måske for dyrt, hvis du er en gennemsnitlig dansker. Læs her hvor let du sparer penge.

Top-10 mobilabonnementer
Tjek jævnligt om dit forbrug matcher dit mobilabonnement. Undgå denne typiske fejl - ikke at tjekke. Undlader du pristjekket, så risikerer du at betale for meget. (Foto: MereMobil.dk)

En gennemsnitlig mobilbruger trækker 9 GB data om måneden (ifølge Energistyrelsen). Hvis dit mobilabonnement indeholder mere data end dette, så kan det være du betaler for meget. Heldigvis er det let at spare penge på mobilabonnementet. Det kræver blot, at du er bevidst om dit forbrug og hvad du i dag betaler for.

Inden vi sammen går ombord i den del, så lad mig rette opmærksomheden mod de mest populære abonnementer for april. Her skete der nemlig noget interessant.

Hvis ét teleselskab får succes, så følger andre efter. Dette så vi et fremragende eksempel på i den forgangne måned.

Oister kom på banen med et abonnement, der indeholder 10 timers tale og 40 GB datatrafik til 99 kroner om måneden. Rigtig mange mobilejere fandt Oisters pris interessant, viser opgørelsen for april.

Det spændende er, at siden februar har Call Me haft præcis den samme pakke og tiltrukket sig stor opmærksomhed på sammenligningstjenesten Samlino. Prisen hos Call Me var 99 kroner + et betalingsgebyr på 9,75 kroner. Altså 108,75 kroner om måneden.

Se de billigste abonnementer fra Call Me

I april ligger Oisters abonnement imidlertid på førstepladsen og Call Me er presset helt ud af top-10. Sådan går det, når konkurrenterne pludselig sætter tryk på markedsføringen. Oister har i øvrigt en pris på 99 kroner rent (uden gebyrer).

Se de billigste abonnementer fra Oister

Nu til det om at spare penge...

Du behøver ikke betale mere end 99 kroner om måneden

I gennemsnit bruger danskerne, som nævnt 8 GB datatrafik om måneden, hvilket gør, at rigtigt mange ikke behøver de helt store mobilpakker.

Netop de omtalte pakker fra Oister og Call Me vil dække de flestes behov til blot 99 kroner om måneden – plus gebyr alt efter hvilket selskab du vælger.

Det kan dog gøres endnu endnu billigere. CBB Mobil udbyder en mobilpakke med fri tale og 15 GB data til 89 kroner om måneden. Med denne pakke er der næsten dobbelt op i datatrafik i forhold til, hvad den gennemsnitlige dansker bruger.

Med andre ord: Tilhører du gennemsnittet så kan der være penge at spare, hvis du i dag har en større og dyrere mobilpakke.

Vil du have den fulde pakke med data, samtaler og streamingtjenester så har Telmore fortsat nok det bedste bud på markedet, men det er så også noget dyrere.

Telmores dagspriser her %%%%.

Bemærk i øvrigt også priserne for Duka herunder. De har været ude at fiske kunder med et løfte om 2 måneders gratis abonnement.

Du kan se flere af markedets billigste mobilabonnementer %%%% hos Samlino samt gå på optagelse i top-10 listen for april 2020 herunder.

Hitlisten herunder er baseret på et dataudtræk fra sammenligningstjenesten Samlino.dk. Listen indeholder affilierede henvisninger som en del af et kommercielt samarbejde.

Hitlisten for april 2020

1.
Selskab: Oister
Abonnement: 10 timers tale, 40 GB data (10 GB i EU)
Pris per måned: 99 kroner
Overblik: Se Oisters abonnementer her
Ejere: Hi3G Danmark ApS
Netværk: Teleselskabet 3

2.
Selskab: Duka
Abonnement: 5 timers tale, 5 GB data (5 GB i EU)
Pris per måned: 59 kroner
Overblik: Se Dukas abonnementer her
Ejere: Duka Group A/S

3.
Selskab: Duka
Abonnement: Fri tale, 20 GB data (20 GB i EU)
Pris per måned: 119 kroner
Overblik: Se Dukas abonnementer her
Ejere: Duka Group A/S
Netværk: Telia (TT-netværket)

4.
Selskab: Lebara
Abonnement: 100 timers tale, 100 GB data (5 GB i EU)
Pris per måned: 99 kroner
Overblik: Se Lebaras abonnementer her
Ejere: Lebara Mobile Group B.V.
Netværk: Telenor (TT-netværket)

5.
Selskab: Oister
Abonnement: Fri tale, fri data (10 GB i EU)
Pris per måned: 149 kroner
Overblik: Se Oisters abonnementer her
Ejere: Hi3G Danmark ApS
Netværk: Teleselskabet 3

6.
Selskab: Oister
Abonnement: 8 timers tale, 8 GB data (5 GB i EU)
Pris per måned: 79 kroner
Overblik: Se Oisters abonnementer her
Ejere: Hi3G Danmark ApS
Netværk: Teleselskabet 3

7.
Selskab: CBB Mobil
Abonnement: 6 timers tale, 6 GB data
Pris per måned: 79 kroner
Overblik: Se CBB Mobils abonnementer her
Ejere: Telenor A/S
Netværk: Telenor (TT-netværket)

8.
Selskab: CBB Mobil
Abonnement: Fri tale, 15 GB data
Pris per måned: 89 kroner
Overblik: Se CBB Mobils abonnementer her
Ejere: Telenor A/S
Netværk: Telenor (TT-netværket)

9.
Selskab: Greentel
Abonnement: 10 timers tale, 30 GB data (7 GB i EU)
Pris per måned: 99 kroner
Overblik: Se Greentels abonnementer her
Ejere: Mobilevalue ApS
Netværk: Telia (TT-netværket)

10.
Selskab: Oister
Abonnement: Fri tale, 60 GB data (7 GB i EU)
Pris per måned: 109 kroner
Overblik: Se Oisters abonnementer her
Ejere: Hi3G Danmark ApS
Netværk: Teleselskabet 3

LÆS OGSÅ: Laver du denne fejl betaler du måske for meget

OM HITLISTEN: Dataene til hitlisten er leveret af Samlino, der har registeret hvilke abonnementer brugerne af tjenesten søger og klikker på – altså udviser interesse for. Der er ikke nødvendigvis tale om, at det er abonnementer, som er tegnet.

Mere til historien

Har du brug for et basisabonnement der har den mindst mulige mængde data og taletid til den lavest mulige pris. Tjek listen over mobilabonnementer til under 99 kroner her.

Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram