Laver du denne fejl betaler du måske for meget

Vi taler som aldrig før! Hvis ikke du tjekker dit abonnement risikerer du at betale for meget. Her er vores tips til at spare penge på mobilabonnementet.

Mængden af hjemmearbejdspladser er eksploderet her i coronatiden. Alene landets største bank, Danske Bank, har oprettet over 19.000 kontorpladser hjemme hos medarbejderne. Når der arbejdes hjemme, ændres måden vi kommunikerer på. Det ses tydeligt i samtaletrafikken hos de danske teleselskaber.

Telenor melder om en stigning i talelysten på omkring 30 procent, mens Telia meddeler, at niveauet er over op til 40 procent, skriver Ekstra Bladet. Dataforbruget har ligeledes fået et nøk opad.

Hjemmegående skolebørn og andre i familien har nok også ændret adfærd. Adfærdsændringen påvirker helt klart vores mobilforbrug.

Kort fortalt: Du begår en kæmpe fejl, hvis du ikke tjekker om dit mobilabonnement stadig passer til dit forbrug.

5 trin til let at tjekke dit mobilabonnement

Det er let at tjekke, om du har det rigtige mobilabonnement.

  1. Find ud af hvordan dit forbrug af samtaler og data ser ud netop nu. Log ind i din profil på teleselskabets hjemmeside og tjek de seneste regninger og opgørelser. Du kan også kontakte dit teleselskab telefonisk og spørge hvor mange minutters samtale du har brugt de seneste måneder eller hvor stort dit dataforbrug har været. Særligt den seneste halvanden måned er vigtig.
  2. Tjek hvad dit nuværende mobilabonnement indeholder af tale, beskeder og data samt andre services. Husk prisen.
  3. Bruger du det hele eller mere af pakken? Har du nogle tjenester som f.eks. musik og streaming, som du ikke bruger?
  4. Se godt efter på regningen om du betaler gebyrer for betaling eller andre unødige udgifter.
  5. Nogle teleselskaber har familie- eller samlerabat. Måske kan du spare noget, ved at lægge det hele sammen.

Så let finder du et billigt abonnement

Priserne på mobilabonnementer skifter hele tiden. Et par gange om måneden er ikke unormalt hos enkelte selskaber. Rolig! Det er kun for at stresse dig til at ”slå til nu”. Her er is i maven rigtigt godt at have. Der er næsten altid et nyt tilbud lige rundt om hjørnet.

Du kan selv surfe rundt på teleselskabernes hjemmesider og tjekke de aktuelle tilbud, men du kan også besøge vores samarbejdsparter Samlino, hvor du kan sammenligne mobilabonnementer Annoncelink.

Her er et par genveje

Hvis du vil have et abonnement med fri tale, stor datapakke samt adgang til musik og streaming, så er det Telmores abonnementer du skal kigge nærmere på.

OBS: Listen herover indeholder affilierede henvisninger som en del af et kommercielt samarbejde.

Uanset hvad du vælger, er det vigtigt at være kritisk overfor prisen, pakkens indhold og hvorvidt du bruger det du har købt. Bruger du mindre end du har købt, så snyder du dig selv.

OVERSIGT: Tjek dit mobilabonnement her

Mere til historien

Hvis du har forskellige services tilknyttet dit abonnement, men hvor du kun benytter få af dem, så tjek hvad tjenesten du bruger koster direkte hos udbyderen. Måske er det billigere at købe eksempelvis TV 2 Play selvstændigt og vælge et af de helt billige abonnementer.

Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Nu udløber Oisters sommertilbud på data

Her er 3 sommertilbud hvor du får masser af data til brug i både Danmark og EU. Se priserne her.

(mere…)
Så meget datatrafik bruger dit barn på mobilen

Hvor meget data bruger dit barn på mobilabonnement om måneden? Her er tallene.

(mere…)
Du kan få Apple AirPods for 0 kroner med dette abonnement

Netop nu kan du tegne et mobilabonnement og modtage et sæt Apple AirPods (2nd generation). Tilbuddet gælder i en begrænset periode.

(mere…)
Sådan sparer du penge på a-kassekontingentet

Betaler du for meget for a-kassen? Læs her hvordan du let vælger en anden og billigere a-kasse.

(mere…)
Se listen: Disse teleselskaber klages der mest over – er dit på listen?

TOP-10: Så mange klager var der over teleselskaberne i Danmark hos Teleankenævnet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram