To måneders gratis mobilabonnement

0

Et mobilselskab forsøger at lokke nye kunder ind i butikken ved at tilbyde gratis mobilabonnement i to måneder.

Teleselskaberne forsøger hele tiden at holde sig relevante for at tiltrække nye kunder.

Et af de mest kendte tricks er ”her og nu tilbud” hvor kunder, som er i markedet for et nyt abonnement, skal tro, at prisen lige nu er ekstra attraktiv og kun gælder i en kort periode.

De seneste dage har nogle læsere gjort mig opmærksom på et tiltag fra Duka. De giver lige nu to måneders gratis abonnement – endda med gratis oprettelse og ingen binding.

Teoretisk set kunne man tegne et mobilabonnement og opsige det med det samme, for at score en to måneders betalingsfri periode.

Nu har jeg ikke været ”det med småt” igennem. Det kan jo godt være, at Duka har sikret sig mod den slags pirattiltag.

Jeg kontaktede Duka for at høre, hvor længe tilbuddet gælder. Ifølge deres support er det ind til 10. maj 2020.

Duka er et teleselskab, man ikke hører så meget om. De lever et stille liv, men klarer sig tilsyneladende godt. I hvert fald optræder de måned efter måned i opgørelserne over de billigste abonnementer på tjenesten Samlino. Her kan du se top-10 listen for marts 2020.

Se også nærmere på Dukas mobilpriser %%%%

Duka benytter sig af TT-netværket (Telia og Telenors fælles netværk).

Ja. Det er et sponseret link. Jeg vil dog lige nævne, at artiklen her ikke er betalt af nogen. Den er skrevet helt af egen frivillighed. Så fik vi også den disclaimer på plads.

Der er i øvrigt flere nyheder i abonnementsland. Telmore, der er en af danskernes helt store favoritter, har lige varslet en prisstigning på 10 kroner om måneden, for nogle af deres kunder. I samme moment fortæller TDC Group til MereMobil.dk, at der lige nu ikke er prisændringer på vej hos YouSee.

PRISTJEK: Laver du denne fejl betaler du måske for meget for mobilabonnementet

Mere til historien

Den gennemsnitlige dansker bruger 5.000 kroner om året på abonnementsordninger. Vi bruger flere penge på streamingtjenester og TV-pakker end telefoni, viser en opgørelse fra FDIH.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer