Så mange penge bruger vi på abonnementer

Du kan snart få abonnementer på alt. Danskere bruger i gennemsnit 5.000 kroner om året på abonnementer. Har du styr på, hvad du betaler for?

Der er snart ikke det man ikke kan få abonnementer på. Uanset om det er frisør, barberblade, underbukser, strømper, briller, apps eller andet, så kan det fås som en abonnementsordning.

Danskerne har faktisk abonnementer for milliarder af kroner.

Danskerne bruger mindst 30 milliarder kroner om året på forskellige abonnementstjenester. Nye tal fra FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel) viser, at der blev tegnet abonnementer for 30 milliarder kroner på internettet sidste år.

Det er sværere at købe mobil-abonnementer end en ny smartphone

De 30 milliarder kroner svarer til, at hver eneste dansker (uanset alder) bruger mere end 5.000 kroner om året på abonnementsordninger, der er tilmeldt via nettet. Forsikringer tæller ikke med i denne opgørelse.

Tallene fra FDIH viser, at det særligt er streamingtjenester som Netflix og Spotify, at danskerne har abonnement på. Men også TV-pakker, internet og telefoni ligger højt på opgørelsen.

Mange har abonnementer de ikke bruger

De mange abonnementer har også gjort, at Danske Bank i november 2019 lancerede en ”abonnementshjælper”, hvilket skal gøre det nemmere at få overblik over betalingsaftaler og abonnementer, samt gøre man får opsagt de aftaler man ikke benytter sig af. Denne ”abonnementshjælper” er en del af kundens netbank.

-”Der kan være nogle skjulte abonnementer, som du måske ikke lige ser i din netbank, selvom de trækker penge hver eneste måned. Det kan være det klassiske fitnessabonnement, du ikke får brugt, eller hvis du har tilmeldt dig et abonnement på en netbutik for at få en god pris på en vare,” siger Louise Aggerstrøm, der er privatøkonom i Danske Bank, til TV 2.

Ifølge Louise Aggerstrøm er der visse abonnementer, som vi nærmest ikke kan være foruden. Men der er også nogle, der uden problemer kan opsiges. Danskerne har i gennemsnit 11 abonnementer, lyder det fra Danske Bank.

Mange har abonnementer på diverse ting, som frisør, kaffekapsler, strømper, barberblade osv. da der er en convenience i, at tingene så bare kommer så vi ikke midt i vores travlhed skal huske at købe det forskellige.

Forbrugerombudsmanden: Den samlede pris på abonnementer skal fremgå

Tjekker du dine abonnementer?

Har du styr på, hvilke abonnementer du har og om du betaler for ting du ikke bruger? Eller betaler for meget for noget?

Prisen på streamingtjenester vil stige

Det er altid en god idé, at undersøge hvad ens reelle behov er og hvad man egentlig betaler for.

Der kan sagtens være penge at spare på dine abonnementer, hvad enten det er streaming, mobiltelefoni, internet eller forsikringer. Du kan her tjekke de billigste mobilabonnementer Annoncelink.

Mere til historien

Selv på forskellige apps er det nu muligt at tegne et abonnement. Du kan altid få overblik over, hvad du har abonnement på i App Store. Bliv klogere på hvor og hvordan her.

Læs også:
Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Så meget datatrafik bruger dit barn på mobilen

Hvor meget data bruger dit barn på mobilabonnement om måneden? Her er tallene.

(mere…)
Du kan få Apple AirPods for 0 kroner med dette abonnement

Netop nu kan du tegne et mobilabonnement og modtage et sæt Apple AirPods (2nd generation). Tilbuddet gælder i en begrænset periode.

(mere…)
Sådan sparer du penge på a-kassekontingentet

Betaler du for meget for a-kassen? Læs her hvordan du let vælger en anden og billigere a-kasse.

(mere…)
Hvad er det bedste og billigste mobilabonnement til børn?

TIP: Børne-abonnement til telefonen! Hvad er det? Læs om priserne og mobilabonnementer til børn.

(mere…)
Søger du et billigt mobilabonnement? Tjek lige dette tilbud

Her er et tilbud, som du skal tjekke ud. Fri tale og op til 80 GB data.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram