Så mange penge bruger vi på abonnementer

Du kan snart få abonnementer på alt. Danskere bruger i gennemsnit 5.000 kroner om året på abonnementer. Har du styr på, hvad du betaler for?

Der er snart ikke det man ikke kan få abonnementer på. Uanset om det er frisør, barberblade, underbukser, strømper, briller, apps eller andet, så kan det fås som en abonnementsordning.

Danskerne har faktisk abonnementer for milliarder af kroner.

Danskerne bruger mindst 30 milliarder kroner om året på forskellige abonnementstjenester. Nye tal fra FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel) viser, at der blev tegnet abonnementer for 30 milliarder kroner på internettet sidste år.

Det er sværere at købe mobil-abonnementer end en ny smartphone

De 30 milliarder kroner svarer til, at hver eneste dansker (uanset alder) bruger mere end 5.000 kroner om året på abonnementsordninger, der er tilmeldt via nettet. Forsikringer tæller ikke med i denne opgørelse.

Tallene fra FDIH viser, at det særligt er streamingtjenester som Netflix og Spotify, at danskerne har abonnement på. Men også TV-pakker, internet og telefoni ligger højt på opgørelsen.

Mange har abonnementer de ikke bruger

De mange abonnementer har også gjort, at Danske Bank i november 2019 lancerede en ”abonnementshjælper”, hvilket skal gøre det nemmere at få overblik over betalingsaftaler og abonnementer, samt gøre man får opsagt de aftaler man ikke benytter sig af. Denne ”abonnementshjælper” er en del af kundens netbank.

-”Der kan være nogle skjulte abonnementer, som du måske ikke lige ser i din netbank, selvom de trækker penge hver eneste måned. Det kan være det klassiske fitnessabonnement, du ikke får brugt, eller hvis du har tilmeldt dig et abonnement på en netbutik for at få en god pris på en vare,” siger Louise Aggerstrøm, der er privatøkonom i Danske Bank, til TV 2.

Ifølge Louise Aggerstrøm er der visse abonnementer, som vi nærmest ikke kan være foruden. Men der er også nogle, der uden problemer kan opsiges. Danskerne har i gennemsnit 11 abonnementer, lyder det fra Danske Bank.

Mange har abonnementer på diverse ting, som frisør, kaffekapsler, strømper, barberblade osv. da der er en convenience i, at tingene så bare kommer så vi ikke midt i vores travlhed skal huske at købe det forskellige.

Forbrugerombudsmanden: Den samlede pris på abonnementer skal fremgå

Tjekker du dine abonnementer?

Har du styr på, hvilke abonnementer du har og om du betaler for ting du ikke bruger? Eller betaler for meget for noget?

Prisen på streamingtjenester vil stige

Det er altid en god idé, at undersøge hvad ens reelle behov er og hvad man egentlig betaler for.

Der kan sagtens være penge at spare på dine abonnementer, hvad enten det er streaming, mobiltelefoni, internet eller forsikringer. Du kan her tjekke de billigste mobilabonnementer %%%%.

Mere til historien

Selv på forskellige apps er det nu muligt at tegne et abonnement. Du kan altid få overblik over, hvad du har abonnement på i App Store. Bliv klogere på hvor og hvordan her.

Læs også:
Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram