Prisen på streamingtjenester vil stige

Der er en stor risiko for, at det vil blive dyrere at abonnere på streamingtjenester som Netflix, HBO og Viaplay. Det siger mediekoncernen bag Viaplay.

Den nordiske mediekoncern, Nordic Entertainment Group, som ejer blandt andet Viaplay, forudser, at det i fremtiden vil blive dyrere at abonnere på de forskellige streamingtjenester som Netflix, HBO og Viaplay. Det skriver Finans.dk.

Streamingen kommer ind med modermælken

Denne forudsigelse kommer efter, at Netflix har hævet prisen på deres dyreste pakke i Norge. Prisen er steget fra 139 til 159 norske kroner.

-”Generelt set vil priserne blive påvirket af vores og andre udbyderes massive investeringer i teknologi og indhold,” siger Anders Jensen, administrerende direktør for NEG.

GUIDE: Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Energistyrelsens Telestatistik viser, at danskerne bruger rigtigt meget data og det stiger fortsat. En stor del af dette skyldes, at danskerne elsker streaming.

Finans oplyser, at de har modtaget et svar fra Netflix, hvor de skriver, at de ikke har planer om at hæve prisen på det danske marked. HBO Nordic har samme melding. Så det er altså ikke sikkert, at vi skal forvente prisen stiger, i hvert fald ikke lige med det samme.

På det amerikanske marked har der været en omvendt tendens – nemlig en priskrig på streamingtjenester. I forbindelse med Apple og Disney har lanceret deres tjenester til priser under de nuværende, så har der været en tendens til, at de etablerede har matchet Apple og Disneys priser.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Der er, ifølge Finans, 1,5 millioner abonnenter på Viaplay i Danmark.

Streamingtjenesterne hæver priserne – så dyrt bliver det

Priserne på streaming og internet stiger i øjeblikket. Få her et overblik over, hvor dyrt det bliver.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Nu er det slut

Næste år kan du ikke se C More, der startede som FilmNet og blev til Canal+.

(mere…)
Så er Disney+ klar med reklame-abonnement i Danmark

I dag har Disney+ fået et ekstra abonnement på ”hylden”. Det er nemlig i dag, at du kan købe Disney+ med reklamer.

(mere…)
Apple sætter prisen op på Apple TV+

Brugere af Apple-tjenesterne Arcade og Apple TV+ skal af med flere penge.

(mere…)
Disney+ fjerner film og serier

Film, som ud af det blå er fjernet fra Disney+, dukker op på betalingsplatforme.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram