Prisen på streamingtjenester vil stige

Der er en stor risiko for, at det vil blive dyrere at abonnere på streamingtjenester som Netflix, HBO og Viaplay. Det siger mediekoncernen bag Viaplay.

Den nordiske mediekoncern, Nordic Entertainment Group, som ejer blandt andet Viaplay, forudser, at det i fremtiden vil blive dyrere at abonnere på de forskellige streamingtjenester som Netflix, HBO og Viaplay. Det skriver Finans.dk.

Streamingen kommer ind med modermælken

Denne forudsigelse kommer efter, at Netflix har hævet prisen på deres dyreste pakke i Norge. Prisen er steget fra 139 til 159 norske kroner.

-”Generelt set vil priserne blive påvirket af vores og andre udbyderes massive investeringer i teknologi og indhold," siger Anders Jensen, administrerende direktør for NEG.

GUIDE: Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Energistyrelsens Telestatistik viser, at danskerne bruger rigtigt meget data og det stiger fortsat. En stor del af dette skyldes, at danskerne elsker streaming.

Finans oplyser, at de har modtaget et svar fra Netflix, hvor de skriver, at de ikke har planer om at hæve prisen på det danske marked. HBO Nordic har samme melding. Så det er altså ikke sikkert, at vi skal forvente prisen stiger, i hvert fald ikke lige med det samme.

På det amerikanske marked har der været en omvendt tendens – nemlig en priskrig på streamingtjenester. I forbindelse med Apple og Disney har lanceret deres tjenester til priser under de nuværende, så har der været en tendens til, at de etablerede har matchet Apple og Disneys priser.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der er, ifølge Finans, 1,5 millioner abonnenter på Viaplay i Danmark.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram