Prisen på streamingtjenester vil stige

Der er en stor risiko for, at det vil blive dyrere at abonnere på streamingtjenester som Netflix, HBO og Viaplay. Det siger mediekoncernen bag Viaplay.

Den nordiske mediekoncern, Nordic Entertainment Group, som ejer blandt andet Viaplay, forudser, at det i fremtiden vil blive dyrere at abonnere på de forskellige streamingtjenester som Netflix, HBO og Viaplay. Det skriver Finans.dk.

Streamingen kommer ind med modermælken

Denne forudsigelse kommer efter, at Netflix har hævet prisen på deres dyreste pakke i Norge. Prisen er steget fra 139 til 159 norske kroner.

-”Generelt set vil priserne blive påvirket af vores og andre udbyderes massive investeringer i teknologi og indhold," siger Anders Jensen, administrerende direktør for NEG.

GUIDE: Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Energistyrelsens Telestatistik viser, at danskerne bruger rigtigt meget data og det stiger fortsat. En stor del af dette skyldes, at danskerne elsker streaming.

Finans oplyser, at de har modtaget et svar fra Netflix, hvor de skriver, at de ikke har planer om at hæve prisen på det danske marked. HBO Nordic har samme melding. Så det er altså ikke sikkert, at vi skal forvente prisen stiger, i hvert fald ikke lige med det samme.

På det amerikanske marked har der været en omvendt tendens – nemlig en priskrig på streamingtjenester. I forbindelse med Apple og Disney har lanceret deres tjenester til priser under de nuværende, så har der været en tendens til, at de etablerede har matchet Apple og Disneys priser.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der er, ifølge Finans, 1,5 millioner abonnenter på Viaplay i Danmark.

Netflix kommer i reklame-version i år

En reklame-version af Netflix vil se dagens lys i år, sådan lyder den officielle udmelding fra Netflixs ledelse.

(mere…)
TV 2 Play har sat prisen op på Sports- og Favoritpakken

Følger du Danmarks kampe i Nations League, så er fodbolddrengene en af grundene til prisstigninger på TV 2 Play.

(mere…)
Viaplay: Slut med dansk produktion af film og serier

Viaplay stopper udvikling og produktion af nye serier og film i Danmark.

(mere…)
Netflix stopper produktion af danske film og serier

Netflix har valgt og trække sig fra dansk produktion af film og serier - en ny dansk rettighedsaftale er grunden.

(mere…)
Deling af Netflix-login er et stort IT-problem

En ny rapport viser, at det kan være et stort problem for IT-sikkerheden, at dele koder til diverse steamingtjenester.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram