Nu kan du styre dine abonnementer i App Store

Nu kan du endelig, let, administrere abonnementer på spil og programmer til iPhone og iPad. Læs her hvordan du gør.

Apples App Store
Apples App Store

Hvis du ikke er hardcore bruger af iOS, så kan det være noget af en test at få annulleret et abonnement eller lignende, som du er kommet til at godkende i en applikation eller et spil.

Men en ny opdatering til App Store fra Apple har nu gjort dette meget nemmere. Ja man kan faktisk gå så langt og sige, at det er blevet brugervenligt.

Du kan efter den nye opdatering hurtigt og nemt se og administrere dine abonnementer.

For App Store for alvor bliver brugervenlig, når det kommer til administrationen af abonnementer, så kræver det, at brugeren har den nyeste iOS-version. For med denne kan man via 3-4 klik se hvilke, hvis nogle, abonnementer der er på spil, musik, bøger/blade og programmer.

Vi har tidligere skrevet, at Apple arbejdede på at få brugerne til at abonnere på applikationer. Og den nye mere brugervenlige administrering af abonnementer er umiddelbart et skridt yderligere i den retning.

Hemmelig Apple-plan: Brugerne skal abonnere på apps

Sådan tjekker du dine abonnementer i App Store:

  1. Vælg App Store på din iPhone og iPad
  2. Log ind på App Store. Hvis du er logget ind, så finder du dit profilbillede i øverste hjørne. Klik på billedet så du kommer ind på ”konto-oversigt”.
  3. Vælg ”Administrer abonnementer” for at se oversigten over hvilke abonnementer, som du har.
  4. Du kan vælge de enkelte apps, musik, bøger osv. ved at klikke på dem – så kan du vælge at opsige eller fortsætte et abonnement.

Mere til historien

Vi har tidligere skrevet, at Apples brugere køber applikationer for flere penge end Android-brugere gør.

EU: Nu skal iPhone være mere åben

EU har strammet reglerne. Det betyder, at Apple skal åbne for andre app-butikker end App Store. Andre teknologier er også i spil.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple sletter gamle apps - udviklere raser

Apple er i gang med at ”rydde op” i App Store og sletter apps, som ikke er opdateret længe. Udviklerne raser da det går ud over velfungerende apps.

(mere…)
Apple vs. Epic: En sejr for Apple – men ikke ubetinget

Get ready for next level! Slagsmålet mellem Fortnite-udvikleren og Apple fortsætter. Det er ikke ”game over”. Epic vil have en runde mere.

(mere…)
Endnu et benspænd for Apples milliardbutik

Netflix, Spotify, aviser og bogtjenester kan slippe for betaling til Apple fra næste år.

(mere…)
Google og Apples app-model smadres

Ny lovgivning rettet mod Google og Apples appbutikker kan fuldstændigt trække tæppet væk under forretningsmodellen, hvis den nye lov breder sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram