Hemmelig Apple-plan: Brugerne skal abonnere på apps

Det forlyder, at Apple har arbejdet på en ny indtjeningsmulighed, der betyder brugerne skal abonnere på apps fremfor blot at købe dem. Læs mere her.

Apples App Store

Apples App Store

Apple tjener for lidt på salget af apps i App Store. Det fristes man i hvert fald til at tænke, hvis de seneste rygter holder stik.

 – Investorerne er vilde med Apple – sætter igen rekord

Ifølge Business Insider så skulle Apple have arbejdet på en ny indtjeningsmulighed i lidt mere end et års tid. I dag tjener Apple ellers rigtigt mange penge på, at få 30 procent af indtægterne fra salget af apps i App Store til iPhone, iPad og Mac. Men Apple skulle nu ønske, at udviklerne i højere grad tilbyder applikationer med abonnement. Det skriver Tek.no.

Salget af betalingsapplikationer er ved at være nedadgående, hvilket skulle være grunden til Apple ønsker brugerne skal abonnere på apps.

Dermed vil brugerne altså måske vende sig til, at de skal betale et beløb hver måned for at benytte apps.

 – Apple-brugere køber apps for flere penge end Android-brugere

Business Insider har fået adgang til nogle udtalelser fra Apple, at det kun er omkring 15 procent af de alle downloads, som er betalingsapplikationer. Mens resten er gratis apps. Dette er dog ikke officielle oplysninger.

Apple ønsker fortsat at tage 30 procent af udviklernes indtægter ved en abonnementsmodel. Men en løsning, hvor udvikleren ”kun” skal af med 15 procent, hvis kunden fortsat abonnere på applikationen efter et år.

 – Apple forbyder app-udviklere at videresælge dine oplysninger

Hvad tænker du? Er du interesseret i at betale månedlige abonnementer for de applikationer, som du har på din smartphone?

Mere til historien

Tim Cook, Apples topchef, har oplyst, at indtjeningen fra deres abonnementsbaserede applikationer og tjenester (inklusive Apple Music) allerede blev øget med 60 procent sidste år.

Læs også:
Mad for fattigrøve – download den nye app på din mobil

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram