Mad for fattigrøve – download den nye app på din mobil

Er du på SU og skal spare på alt før pengene slår til? Du kan med en ny app få idéer og madplaner  der giver besparelser på madbudgettet.

Mad for fattigrøve (Kilde: Mad for Fattigrøve)

Mad for fattigrøve (Kilde: Mad for Fattigrøve)

I 2017 oprettede Fie Fabricius Winther bloggen ”Mad for fattigrøve”. Formålet var, at lave ugentlige madplaner for andre med en stram økonomi. Og nu er Mad for fattigrøve ikke længere ”kun” en blog men også en app.

Fie er selv på SU og kommer fra en familie, som ifølge hende selv, aldrig har haft så meget at gøre med økonomisk. Fie er selv en del af en familie på fire, som foruden hende selv tæller hendes mand og to børn.

Applikationen henvender sig heller ikke kun til unge studerende, men også alle andre, der gerne enten vil eller er nødsaget til spare på madbudgettet.

– “Derfor er det en fornøjelse og kunne hjælpe andre med, at få luft i budgettet og en roligere hverdag – jeg ved hvad det betyder for en familie,” lyder det fra Fie Fabricius Winther.

LÆS OGSÅ: Strikke applikationer til din mobil

Flot modtagelse

Fie har også godt med støtte bag sig. Alene på hendes Facebookside har hun næsten 51.000 likes og små 54.000 personer, som følger siden. Denne opbakning har også været tydelig ved lanceringen af appen. For på lanceringsdagen gik den rent ind som den mest downloadede applikation i App Store.

– “Jeg vidste godt at mine følgere ventede spændt på at den kom men, at det ville gå så hurtigt og være en så stor succes havde jeg aldrig turdet håbe på. Og så alle de roser applikationen får! Jeg er helt vildt glad for min app,” udtaler Fie Fabricius Winther.

Mad for fattigrøve (Kilde: Mad for Fattigrøve)

Mad for fattigrøve (Kilde: Mad for Fattigrøve)

Det får du i applikationen

Applikationen ”Mad for fattigrøve” giver dig de nyeste madplaner, hvad enten du er single eller i en familie. Derudover får du også en indkøbsliste, hvor du kan strege ud efterhånden som du finder varerne. Du slipper for at printe ud inden.

Fie har lavet en madplan for en uge, hvor den samlede pris er cirka 255 kroner for aftensmad til to voksne og to børn. Det skriver Fie på hendes Facebookside. I den madplan gør hun eksempelvis brug af tilbud i Rema. Hun har i samme uge lavet en syv dages madplan til aftensmad for én person, hvor prisen var 142,90 kroner. Og de priser er da noget, hvor alle kan være med.

 – Få styr på familiens kalender med ny app

I applikationen kan du under ”mere” sætte den til, at sende pushnotifikationer når der er nye madplaner, opskrifter eller andet. Ligesom du også kan vælge ”favoritter” i opskrifterne.

Fies madplaner tager udgangspunkt i hendes eget ”basislager”. Dette finder du selvfølgelig også i applikationen, så du kan sørge for du har de ingredienser i dit eget køkken.

Opskrifter kan du finde ved, at du eksempelvis vælger du ønsker en ret med kylling, kartofler, oksekød, fisk, pasta eller andet. Du kan også finde opskrifter på brød, desserter og meget andet.

Og er du til at følge en madplan, så finder du dem ugevis under punktet ”madplaner”.

Derudover finder du også sparetips til madbudgettet.

Mad for fattigrøve (Kilde: Mad for Fattigrøve)

Mad for fattigrøve (Kilde: Mad for Fattigrøve)

Appen – fra idé til download

Fie fik selv idéen til applikationen, da hun så en lignende applikation. Og resultatet er præcis, som hun ønskede.

 – PODCAST 35: Sådan kommer du i gang med apps

– “Jeg har været så glad for processen og er overrasket over hvor nemt alting har været og, så er jeg vanvittigt stolt over resultatet. Applikationen er blevet lige præcis det værktøj jeg havde tænkt det skulle være. Jeg glæder mig til at udvikle flere spændende madplaner med lækre retter og til billige penge – jeg elsker mit arbejde og får en kæmpe glæde ud af, at hjælpe så mange mennesker med, at få hverdagen til at hænge sammen,” slutter Fie Fabricius Winther.

Du kan downloade applikationen i både Apples App Store og Google Play Store. Applikationen koster 49 kroner.

Mere til historien

Mad til Fattigrøve er blevet nomineret til ”Årets Børn i byen Prisen” for ”Bedste Blog”.

Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram