Strikke applikationer til din mobil

0

APP-TIP: Er du vild med at strikke og hækle, men samtidig glad for din mobil. Så kan de to ting kombineres, hvis du henter nogle af de mange strikke-apps. Læs mere her.

Strikke og hækle (Foto: Pixabay)
Strikke og hækle (Foto: Pixabay)

At strikke og hækle er for mange meget langt væk fra den digitale verden. Men det behøver den faktisk ikke at være. Der findes et væld af forskellige applikationer, som kan gøre det lettere både for nybegyndere og ”super-strikkere”.

Det er hot at strikke og derfor heller ikke kun den ældre generation der gør det. Måske har du set dine bedstemødre sidde med en lille notesbog og blyant, som hjælper med at holde styr på mål, mønstre, masker, pinde m.m.

 – PODCAST: Sådan kommer du i gang med apps

Du kan sagtens fortsat sidde med papir og blyant, men du kan også finde forskellige ting på mobilen, som kan hjælpe dig.

Eksempelvis kan du købe garn og andet tilbehør på diverse garnbutikker, der har webshops. Ligesom de også har digitale pindetællere, ”Made by Me”-mærkater, som kan sys i nakken på trøjerne og meget andet.

Applikationer til iOS

Du kan til iOS blandt andet downloade den norske applikation Strikke til din iPad. Applikationen er gratis at downloade, dog kan du tilkøbe ekstra features og mønstre inde i selve applikationen.

Du downloader Strikke applikationen gratis i Apples App Store.

 – APP-TIP: Få styr på familiens kalender med ny app

Er du mere ”hardcore” så kan du også downloade den meget roste applikation KnitCompanion. Den er på engelsk og lader dig oprette avancerede strikkeprojekter. KnitCompanion holder så øje med hver eneste detalje i processen. Så den har helt styr på, hvor langt du er nået og hvad du skal gøre næst.

Du kan downloade KnitCompanion gratis i Apples App Store.

Applikationer til Android

Der er måske flere strikke-apps at vælge mellem på Android-platformen. De er i hvert fald nemmere at finde. Du kan se en oversigt over nogle af dem her.

Vi har blandt andet fundet den danske applikation ”Strikke- og hækleven”, som du kan downloade gratis i Google Play Store.

Også på Android findes KnitCompanion applikationen til de ”hardcore” brugere.

Du downloader applikationen i Google Play Store.

God fornøjelse med strikkeriet. Måske du kan bruge juleferien på at lære at strikke, hvis du ikke allerede kan – eller få strikket nogle hyggelige ting, hvis du kan det i forvejen.

Mere til historien

Det er ret populært med diverse DIY-projekter (Do It Yourself), men ofte er der hjælp at hente i alt fra applikationer, Facebook-grupper og YouTube-videoer. Så det er bare at komme i gang.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer