Få styr på familiens kalender med ny app

0

FamilyPlan hjælper dig med, at få styr på familiens mange planer i den travle hverdag.

Screenshots fra applikationen FamilyPlan
Screenshots fra applikationen FamilyPlan

En ny app, der skal hjælpe dig med at holde styr på familiens mange planer er nu lanceret. FamilyPlan er navnet. Bag applikationen står Forlaget Fortuna.

FamilyPlan-applikationen er en digital videreudvikling af den populære familiekalender, som bruges af omkring én million danske familier siden 2000. Den holder perfekt styr på familiens aftaler, aktiviteter og gøremål.

 – Kalendertip til iPhone og iPad

-“Ideen til en digital udgave opstod for flere år siden, og siden da har vi arbejdet på at udvikle og finpudse en løsning, der både udnytter de nye teknologiske muligheder og har den velkendte brugervenlighed og overskuelighed, der kendetegner papirudgaven af FamilyPlan” siger Frank Guldhammer, medstifter og medejer af Forlaget Fortuna.

FamilyPlan adskiller sig fra flere andre kalenderapplikationer ved, at den tager højde for hele familiens dagligdag. Det betyder, at alt fra skoleskemaer, hente/bringe børn, indløbslister og madplan er muligt at få overblik over.

Ændres der i aftaler, så får alle der er tilknyttet kalenderen besked.

– “Hvis mor for eksempel ikke kan hente Magnus i børnehaven, som hun plejer om onsdagen, kan hun tilknytte storebror eller far i stedet – og sørge for, at der bliver sendt en påmindelse til vedkommende. På samme måde som papirkalenderen altid har haft sit fundament i virkelige og praktiske problemstillinger, tager FamilyPlan-appen højde for den unikke dynamik, der er i hver familie.” fortæller Karina Wolff, medstifter og medejer af Forlaget Fortuna.

 – Outlooks mail-app bliver endnu smartere

FamilyPlan kan bruges af op til 7 personer (på nuværende tidspunkt).

Du kan downloade applikationen FamilyPlan gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Det koster 29 kroner om måneden per familie at bruge FamilyPlan, men du kan prøve en måned gratis.

 

Mere til historien

Ønsker man ikke at downloade diverse kalenderapplikationer, betalte som gratis, så kan man dele kalenderaftaler med familie og venner i den kalender-app, som er præinstalleret på telefonen fra salgsæsken.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer