Nu stiger priserne hos Telmore

Udvalgte kunder hos Telmore kan i nær fremtid imødese en prisstigning. Læs om Telmores ændringer af abonnementspriserne her.

Nogle af kunderne hos Telmore kan imødese en prisstigning, som træder i kraft den 1. juni 2020. Det bekræfter TDC Group, der ejer Telmore, overfor MereMobil.dk.

Det betyder, at en række ældre abonnementer får lagt en 10’er på toppen i juni.

Årsagen til prisstigningerne skal findes i ønsket om at have penge til fremtidig produktudvikling.

- ”Selvom vi allerhelst vil undgå prisreguleringer, så ønsker vi på den anden side fortsat at investere i vores produkter og tjenester. Det er nemlig helt afgørende for os, at vi altid kan tilbyde vores kunder et førsteklasses produkt,” fortæller Henrik Lehman, direktør for Telmore, til MereMobil.dk.

Han understreger desuden vigtigheden af, at der fortsat skal kunne investeres i mobilnetværket hos TDC Net som Telmore, ligesom YouSee, benytter.

- ”Telmores kunder er på TDC Nets mobilnetværk, der for femte år i træk er blevet kåret som det bedste i Danmark af Teknologisk Institut. Også i år investeres der massivt i mobilnetværket, så Telmores kunder fortsat har den bedste dækning og hastighed. Samtidig nyder vores kunder godt af TDCs digitale spamfilter, som automatisk blokerer 90 procent af de såkaldte wangiri-opkald til vores kunder,” slutter Henrik Lehman.

Ikke alle kunder oplever prisændringer

Som nævnt er det en mindre del af abonnementerne i Telmores database, som berøres af prisstigningen. Hvor mange kunder det drejer sig om, har Telmores direktør ikke oplyst.

Dermed skulle streamingabonnementerne under Telmore Play beholde deres pris. De tre pakker koster lige nu henholdsvis 299, 269 og 169 kroner om måneden.

De berørte kunder modtager en mail fra Telmore med information om ændringerne. Kunderne har mulighed for at opsige abonnementet inden den 15. maj 2020, hvis de ikke ønsker at acceptere abonnementsændringerne.

Hos YouSee er der aktuelt ingen planer om ændringerne i abonnementerne.

Uanset hvilket teleselskab du i dag har, så er det altid godt løbende at tjekke om abonnementet passer til ens forbrug. Eksempelvis har mange danskeres forbrugsmønster ændret sig under coronakrisen. Måske laver du præcis denne fejl og betaler for meget?

Prisstigninger er ikke ukendte for kunderne i TDC Group. Nogle af de mest omtalte ændringer er priserne på TV-pakker hos YouSee. For kort tid siden blev der annonceret en prisstigning for ældre abonnementer ”der ikke har fulgt med udviklingen”.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

I starten af marts offentliggjorde Telmore, at deres kunder nu kunne benytte fremtidens SIM-kort, eSIM, på alle de smartphones, som understøtter det.

Hvordan vælger du det bedste mobilabonnement?

Hvad skal du tænke over, når du skal finde det bedste mobilabonnement?

(mere…)
Prisen stiger igen! Så dyrt er fastnet-telefoni

TDC hæver endnu engang priserne på fastnettelefoni. Så meget koster det nu at have kabel i telefonen.

(mere…)
CBB har åbnet CBB Mix for alle

CBB åbnede i januar CBB Mix for eksisterende kunder, men nu kan alle "mix'e" abonnementet med streaming.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram