Nu stiger priserne hos Telmore

1

Udvalgte kunder hos Telmore kan i nær fremtid imødese en prisstigning. Læs om Telmores ændringer af abonnementspriserne her.

Nogle af kunderne hos Telmore kan imødese en prisstigning, som træder i kraft den 1. juni 2020. Det bekræfter TDC Group, der ejer Telmore, overfor MereMobil.dk.

Det betyder, at en række ældre abonnementer får lagt en 10’er på toppen i juni.

Årsagen til prisstigningerne skal findes i ønsket om at have penge til fremtidig produktudvikling.

– ”Selvom vi allerhelst vil undgå prisreguleringer, så ønsker vi på den anden side fortsat at investere i vores produkter og tjenester. Det er nemlig helt afgørende for os, at vi altid kan tilbyde vores kunder et førsteklasses produkt,” fortæller Henrik Lehman, direktør for Telmore, til MereMobil.dk.

Han understreger desuden vigtigheden af, at der fortsat skal kunne investeres i mobilnetværket hos TDC Net som Telmore, ligesom YouSee, benytter.

– ”Telmores kunder er på TDC Nets mobilnetværk, der for femte år i træk er blevet kåret som det bedste i Danmark af Teknologisk Institut. Også i år investeres der massivt i mobilnetværket, så Telmores kunder fortsat har den bedste dækning og hastighed. Samtidig nyder vores kunder godt af TDCs digitale spamfilter, som automatisk blokerer 90 procent af de såkaldte wangiri-opkald til vores kunder,” slutter Henrik Lehman.

Ikke alle kunder oplever prisændringer

Som nævnt er det en mindre del af abonnementerne i Telmores database, som berøres af prisstigningen. Hvor mange kunder det drejer sig om, har Telmores direktør ikke oplyst.

Dermed skulle streamingabonnementerne under Telmore Play beholde deres pris. De tre pakker koster lige nu henholdsvis 299, 269 og 169 kroner om måneden.

De berørte kunder modtager en mail fra Telmore med information om ændringerne. Kunderne har mulighed for at opsige abonnementet inden den 15. maj 2020, hvis de ikke ønsker at acceptere abonnementsændringerne.

Hos YouSee er der aktuelt ingen planer om ændringerne i abonnementerne.

Uanset hvilket teleselskab du i dag har, så er det altid godt løbende at tjekke om abonnementet passer til ens forbrug. Eksempelvis har mange danskeres forbrugsmønster ændret sig under coronakrisen. Måske laver du præcis denne fejl og betaler for meget?

Prisstigninger er ikke ukendte for kunderne i TDC Group. Nogle af de mest omtalte ændringer er priserne på TV-pakker hos YouSee. For kort tid siden blev der annonceret en prisstigning for ældre abonnementer ”der ikke har fulgt med udviklingen”.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I starten af marts offentliggjorde Telmore, at deres kunder nu kunne benytte fremtidens SIM-kort, eSIM, på alle de smartphones, som understøtter det.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer