Nu stiger priserne hos Telmore

Udvalgte kunder hos Telmore kan i nær fremtid imødese en prisstigning. Læs om Telmores ændringer af abonnementspriserne her.

Nogle af kunderne hos Telmore kan imødese en prisstigning, som træder i kraft den 1. juni 2020. Det bekræfter TDC Group, der ejer Telmore, overfor MereMobil.dk.

Det betyder, at en række ældre abonnementer får lagt en 10’er på toppen i juni.

Årsagen til prisstigningerne skal findes i ønsket om at have penge til fremtidig produktudvikling.

- ”Selvom vi allerhelst vil undgå prisreguleringer, så ønsker vi på den anden side fortsat at investere i vores produkter og tjenester. Det er nemlig helt afgørende for os, at vi altid kan tilbyde vores kunder et førsteklasses produkt,” fortæller Henrik Lehman, direktør for Telmore, til MereMobil.dk.

Han understreger desuden vigtigheden af, at der fortsat skal kunne investeres i mobilnetværket hos TDC Net som Telmore, ligesom YouSee, benytter.

- ”Telmores kunder er på TDC Nets mobilnetværk, der for femte år i træk er blevet kåret som det bedste i Danmark af Teknologisk Institut. Også i år investeres der massivt i mobilnetværket, så Telmores kunder fortsat har den bedste dækning og hastighed. Samtidig nyder vores kunder godt af TDCs digitale spamfilter, som automatisk blokerer 90 procent af de såkaldte wangiri-opkald til vores kunder,” slutter Henrik Lehman.

Ikke alle kunder oplever prisændringer

Som nævnt er det en mindre del af abonnementerne i Telmores database, som berøres af prisstigningen. Hvor mange kunder det drejer sig om, har Telmores direktør ikke oplyst.

Dermed skulle streamingabonnementerne under Telmore Play beholde deres pris. De tre pakker koster lige nu henholdsvis 299, 269 og 169 kroner om måneden.

De berørte kunder modtager en mail fra Telmore med information om ændringerne. Kunderne har mulighed for at opsige abonnementet inden den 15. maj 2020, hvis de ikke ønsker at acceptere abonnementsændringerne.

Hos YouSee er der aktuelt ingen planer om ændringerne i abonnementerne.

Uanset hvilket teleselskab du i dag har, så er det altid godt løbende at tjekke om abonnementet passer til ens forbrug. Eksempelvis har mange danskeres forbrugsmønster ændret sig under coronakrisen. Måske laver du præcis denne fejl og betaler for meget?

Prisstigninger er ikke ukendte for kunderne i TDC Group. Nogle af de mest omtalte ændringer er priserne på TV-pakker hos YouSee. For kort tid siden blev der annonceret en prisstigning for ældre abonnementer ”der ikke har fulgt med udviklingen”.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I starten af marts offentliggjorde Telmore, at deres kunder nu kunne benytte fremtidens SIM-kort, eSIM, på alle de smartphones, som understøtter det.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram