Telmore har åbnet for eSIM på smartphones

Fremtidens SIM-kort er nu tilgængelig på en rækkes smartphones hos Telmore. Læs her hvad det koster at skifte til eSIM.

Kunder hos Telmore som gerne vil erstatte det fysiske gammeldags SIM-kort med fremtidens teknologi, kan nu skifte til eSIM. Det oplyser YouSee i en pressemeddelelse.

Telmore understøtter eSIM på iPhones i X- og 11-serien samt Motorola Razr, Samsung Galaxy Fold og iPads.

Derudover arbejdes der på at åbne for eSIM på Apple Watch samt Android-baserede smartwatches. Dermed bliver også Samsung Galaxy Watch-serien understøttet. Lige nu er der ikke kommunikeret en officiel dato for hvornår dette vil ske.

For kort tiden siden åbnede teleselskabet 3 for eSIM på Samsung Galaxy Watch, men Telmore-kunderne må vente lidt endnu.

YouSee tilbyder endnu ikke eSIM til smartphones. Sidste sommer åbnede YouSee dog for understøttelse af eSIM på Apple Watch. YouSee fortæller til MereMobil.dk, at de inden for de næste par måneder, er klar med eSIM til smartphones.

– ”Det har krævet en del test og udvikling at sikre, at det nye elektroniske sim-kort virker optimalt på alle enheder og dermed sikre den bedste kundeoplevelse. Da vi i stigende grad bruger mobiltelefonen som f.eks. betalingsmiddel, har vi især haft fokus på at højne sikkerheden i vores nye eSim-produkter,” fortæller YouSees direktør Jacob Mortensen.

For eksisterede Telmore-kunder koster det 99 kroner at skifte det gamle SIM-kort ud med et eSIM, oplyser YouSee.

Hvis du overvejer, at skifte til Telmore for at prøve hvordan eSIM fungerer, så kan du her tjekke Telmores billigste abonnementer ud Annoncelink.

Samsung starter i midten af marts 2020 salget af Galaxy S20-serien, der i lighed med Apples seneste smartphones, understøtter eSIM. 3 og Telia har allerede meldt sig klar til eSIM på Samsungs nye telefoner, mens YouSee er på vej og Telenor ingen tidshorisont har. Til gengæld er det altså godt at være Telmore-kunde, da Telmore som nævnt er klar.

Her kan du læse min anmeldelse af Samsung Galaxy S20 Ultra.

Det siger teleselskaberne om eSIM på Galaxy S20-serien (11. februar 2020)

Hvis du vil vide mere om fremtidens SIM-kort så læs med her.

Mere til historien

Da Apple i efteråret 2018 introducerede dual-SIM via et fysisk SIM-kort og et eSIM på iPhone Xs og iPhone Xs Max, var ingen af teleselskaberne klar til den nye teknologi. Heller ikke da Samsung Galaxy Watch kom med eSIM var teleselskaberne parate.

YouSee-kunder får igen Kanal 5 og Eurosport

Kanal 4, 5 og Eurosport er blot nogle af de Discovery-kanaler, som kommer tilbage til YouSee-kunderne.

(mere…)
Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Sådan tjekker du om din mobil understøtter eSIM

TIP: eSIM er smart og gør, at du på samme telefon kan have to numre. Sådan finder du ud af, om din mobil understøtter eSIM.

(mere…)
Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram