Telmore har åbnet for eSIM på smartphones

Fremtidens SIM-kort er nu tilgængelig på en rækkes smartphones hos Telmore. Læs her hvad det koster at skifte til eSIM.

Kunder hos Telmore som gerne vil erstatte det fysiske gammeldags SIM-kort med fremtidens teknologi, kan nu skifte til eSIM. Det oplyser YouSee i en pressemeddelelse.

Telmore understøtter eSIM på iPhones i X- og 11-serien samt Motorola Razr, Samsung Galaxy Fold og iPads.

Derudover arbejdes der på at åbne for eSIM på Apple Watch samt Android-baserede smartwatches. Dermed bliver også Samsung Galaxy Watch-serien understøttet. Lige nu er der ikke kommunikeret en officiel dato for hvornår dette vil ske.

For kort tiden siden åbnede teleselskabet 3 for eSIM på Samsung Galaxy Watch, men Telmore-kunderne må vente lidt endnu.

YouSee tilbyder endnu ikke eSIM til smartphones. Sidste sommer åbnede YouSee dog for understøttelse af eSIM på Apple Watch. YouSee fortæller til MereMobil.dk, at de inden for de næste par måneder, er klar med eSIM til smartphones.

- ”Det har krævet en del test og udvikling at sikre, at det nye elektroniske sim-kort virker optimalt på alle enheder og dermed sikre den bedste kundeoplevelse. Da vi i stigende grad bruger mobiltelefonen som f.eks. betalingsmiddel, har vi især haft fokus på at højne sikkerheden i vores nye eSim-produkter,” fortæller YouSees direktør Jacob Mortensen.

For eksisterede Telmore-kunder koster det 99 kroner at skifte det gamle SIM-kort ud med et eSIM, oplyser YouSee.

Hvis du overvejer, at skifte til Telmore for at prøve hvordan eSIM fungerer, så kan du her tjekke Telmores billigste abonnementer ud %%%%.

Samsung starter i midten af marts 2020 salget af Galaxy S20-serien, der i lighed med Apples seneste smartphones, understøtter eSIM. 3 og Telia har allerede meldt sig klar til eSIM på Samsungs nye telefoner, mens YouSee er på vej og Telenor ingen tidshorisont har. Til gengæld er det altså godt at være Telmore-kunde, da Telmore som nævnt er klar.

Her kan du læse min anmeldelse af Samsung Galaxy S20 Ultra.

Det siger teleselskaberne om eSIM på Galaxy S20-serien (11. februar 2020)

Hvis du vil vide mere om fremtidens SIM-kort så læs med her.

Mere til historien

Da Apple i efteråret 2018 introducerede dual-SIM via et fysisk SIM-kort og et eSIM på iPhone Xs og iPhone Xs Max, var ingen af teleselskaberne klar til den nye teknologi. Heller ikke da Samsung Galaxy Watch kom med eSIM var teleselskaberne parate.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Nu kan du få Disney+ hos Telmore

Disney+ er nu en del af Telmore Play og Bland Selv hos YouSee. Desværre er prisen på mobilpakken steget.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram