Coronakrisen har fået Netflix til at eksplodere

Det seneste regnskab fra streaming-giganten Netflix er spækket med vilde tal. Blandt andet er Netflix tæt på 183 millioner abonnenter verden over.

Med hele 15,7 millioner nye abonnenter i årets første kvartal, sikrer corona-pandemien Netflix et rekordhøjt antal nye abonnenter.

Den amerikanske streamingtjeneste havde kalkuleret med omkring syv millioner nye abonnenter i de første tre måneder af 2020, skriver flere medier.

- "Stigningen i abonnenter har midlertidigt accelereret på grund af hjemmekarantæne", skriver Netflix ifølge branchebladet Variety i sit kvartalsregnskab.

Netflix er således oppe på ikke færre end 182,9 millioner abonnenter. Det er ifølge Variety 22,8 procent flere end sidste år.

Netflix omsatte i første kvartal for enorme 5,77 milliarder dollars eller det der svarer til rundt regnet 40 milliarder kroner.

Både omsætning og den voldsomme stigning i abonnenter havde aktiekøberne dog forudset.

Ifølge Ritzau er Netflix-aktien siden nytår steget med 34 procent. Investorerne havde ifølge Ritzau set, at nedlukninger på grund af coronavirussen ville gavne streamingtjenesten.

Med offentliggørelsen af kvartalsregnskabet steg aktiekursen med yderligere én procent.

Ifølge Variety har "Tiger King", "Spenser Confidential", "Ozark" og den spansksprogede "La Casa de Papel" trukket en stor del af læsset.

Sidder du og glæder dig over dine Netflix-aktier, så skal du nok overveje om ikke de har toppet i denne omgang.

Netflix forventer nemlig, at seertallene vil falde. Samtidig venter den 23 år gamle tjeneste, at stigningen i abonnenter vil flade ud i takt med at verden igen åbner.

Mere til historien

Netflix dropper dokumentaren "Into the Deep" om Peter Madsen, der er idømt fængsel på livstid for drabet på den svenske journalist Kim Wall. Flere personer i dokumentaren har bedt om at blive klippet ud eller anonymiseret. Derfor har Netflix droppet planerne.

Du kan blive snydt af billige Netflix-abonnementer

Et marked for salg af ulovlige Netflix’ Premium-abonnementer er dukket efter Netflix' vil forhindre brugere i at dele abonnement.

(mere…)
Norlys lancerer nyt tv-produkt

Norlys lancerer et nyt landsdækkende tv-produkt, hvor kunderne får større frihed til at vælge kanaler og streamingtjenester.

(mere…)
Netflix advarer danske kunder og tilbyder billigt abonnement

En advarsel mod kontodeling er på vej i mailboksen, men Netflix åbner samtidig for billig adgang til tjenesten.

(mere…)
HBO Max er nu ”bare” Max

Streamingtjenesten HBO Max har skiftet navn på det amerikanske marked og hedder nu blot Max.

(mere…)
TV 2 Play begrænser livekanaler

TV 2 strammer grebet. Slut med at se samme live-TV kanal fra TV 2 Play på to skærme samtidigt.

(mere…)
Spotify til kamp mod AI-genererede sange - hør eksempler

Spotify har fjernet i titusindvis af sange, som er genereret med AI. Hør eksempler på AI-sange her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram