Coronakrisen har fået Netflix til at eksplodere

Det seneste regnskab fra streaming-giganten Netflix er spækket med vilde tal. Blandt andet er Netflix tæt på 183 millioner abonnenter verden over.

Med hele 15,7 millioner nye abonnenter i årets første kvartal, sikrer corona-pandemien Netflix et rekordhøjt antal nye abonnenter.

Den amerikanske streamingtjeneste havde kalkuleret med omkring syv millioner nye abonnenter i de første tre måneder af 2020, skriver flere medier.

- "Stigningen i abonnenter har midlertidigt accelereret på grund af hjemmekarantæne", skriver Netflix ifølge branchebladet Variety i sit kvartalsregnskab.

Netflix er således oppe på ikke færre end 182,9 millioner abonnenter. Det er ifølge Variety 22,8 procent flere end sidste år.

Netflix omsatte i første kvartal for enorme 5,77 milliarder dollars eller det der svarer til rundt regnet 40 milliarder kroner.

Både omsætning og den voldsomme stigning i abonnenter havde aktiekøberne dog forudset.

Ifølge Ritzau er Netflix-aktien siden nytår steget med 34 procent. Investorerne havde ifølge Ritzau set, at nedlukninger på grund af coronavirussen ville gavne streamingtjenesten.

Med offentliggørelsen af kvartalsregnskabet steg aktiekursen med yderligere én procent.

Ifølge Variety har "Tiger King", "Spenser Confidential", "Ozark" og den spansksprogede "La Casa de Papel" trukket en stor del af læsset.

Sidder du og glæder dig over dine Netflix-aktier, så skal du nok overveje om ikke de har toppet i denne omgang.

Netflix forventer nemlig, at seertallene vil falde. Samtidig venter den 23 år gamle tjeneste, at stigningen i abonnenter vil flade ud i takt med at verden igen åbner.

Mere til historien

Netflix dropper dokumentaren "Into the Deep" om Peter Madsen, der er idømt fængsel på livstid for drabet på den svenske journalist Kim Wall. Flere personer i dokumentaren har bedt om at blive klippet ud eller anonymiseret. Derfor har Netflix droppet planerne.

Netflix kommer i reklame-version i år

En reklame-version af Netflix vil se dagens lys i år, sådan lyder den officielle udmelding fra Netflixs ledelse.

(mere…)
TV 2 Play har sat prisen op på Sports- og Favoritpakken

Følger du Danmarks kampe i Nations League, så er fodbolddrengene en af grundene til prisstigninger på TV 2 Play.

(mere…)
Viaplay: Slut med dansk produktion af film og serier

Viaplay stopper udvikling og produktion af nye serier og film i Danmark.

(mere…)
Netflix stopper produktion af danske film og serier

Netflix har valgt og trække sig fra dansk produktion af film og serier - en ny dansk rettighedsaftale er grunden.

(mere…)
Deling af Netflix-login er et stort IT-problem

En ny rapport viser, at det kan være et stort problem for IT-sikkerheden, at dele koder til diverse steamingtjenester.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram