Huawei P30 Lite New Edition kommer ikke til Danmark

Huawei har præsenteret en ny version af Huawei P30 Lite, men danskerne må undvære P30 Lite New Edition.

Huawei P30 Lite New Edition, Pearl Whit
Huawei P30 Lite New Edition, Pearl White (Foto: Huawei)

Huawei har på nogle markeder lanceret en ny version af P30 Lite. Den nye version hedder Huawei P30 Lite New Edition. Den eneste rigtige forskel på denne og den oprindelige P30 Lite er RAM og intern hukommelse.

I den nye P30 Lite New Edition er disse blevet opgraderet til 6 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, mens den første version kom med 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Telefonen kommer i butikkerne i Storbritannien i dag (15. januar 2020), mens flere markeder følger efter. Men det er ikke en smartphone, som vi vil se herhjemme.

-”P30 Lite 64G bliver ikke lanceret på det danske marked,” lyder den korte melding fra Tina Banzhaf, PR- og pressechef i Danmark, til MereMobil.dk.

Det er derfor spændende om der lanceres nogle nye modeller herhjemme før Huawei offentliggør P40-serien. I øvrigt en serie, som måske ikke kommer til salg i Danmark, da den vil blive lanceret uden Googles tjenester.

Huawei P40 og P40 Pro afsløres i marts – uden Google

Det ventes, at der kommer nyt i sagen mellem USA og Huawei senest i midten af februar.

Derfor kan Huawei stadig lancere “nye” telefoner med Googles apps

Meldingerne fra Huawei er meget forskellige. Den ene dag, der tror de på, at de kan blive verdens største smartphone-producent også uden Googles tjenester ”ombord” på deres telefoner, mens de den næste dag kæmper for at overleve.

Huawei: Nu handler det om at overleve

Hvad tror du? Skriv gerne din spådom over 2020 for Huawei i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Huawei P30 Pro blev trods hele krisen med USA stemt ind på førstepladsen af læserne på MereMobil.dk, dermed blev de vinder af prisen ”Årets Mobil 2019”.

Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram