Huawei klar med ny P30 Lite

0

Huawei har lanceret en ny version af P30 Lite, der er ny vin på gamle flasker. Læs mere om Huawei P30 Lite New Edition og forskellene her.

  • Huawei P30 Lite New Edition, Breathing Crystal
  • Huawei P30 Lite New Edition, Pearl Whit
  • Huawei P30 Lite New Edition, Midnight Black
  • Huawei P30 Lite New Edition, Peacock Block

Huawei har i stilhed lanceret en ny smartphone, der har navnet Huawei P30 Lite New Edition.

Præcis som det forventes ud fra navnet, så er der tale om en ny version af P30 Lite, som blev lanceret i foråret 2019. Det skriver Android Authority.

ANMELDELSE: Huawei P30 Lite er en god mobil til en attraktiv pris

På ydersiden er der ikke til at se nogen forskel på den nye P30 Lite New Edition og P30 Lite. Den er også lanceret i de præcis samme farver – nemlig: Midnight Black, Pearl White, Peacock Blue og Breathing Crystal.

Den eneste rigtige forskel mellem New Edition og den gamle version er de interne RAM og hukommelsen. New Edition kommer med 6 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Den tidligere P30 Lite kom med 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Skærmstørrelse, skærmopløsning, kamera, design, processor og alt andet er altså det samme. Det betyder også, at Huawei P30 Lite New Edition må lanceres med Googles tjenester.

Huawei må fortsat ikke lancere nye telefoner med Googles tjenetser (GMS) kan der holdes lidt liv i salget, ved at genudgive gamle telefoner med ganske få modifikationer.

Huawei P30 Lite New Edition kommer på markedet i Storbritannien den 15. januar 2020, mens flere markeder forventes at følge snarest.

Det er i skrivende stund uvist, om vi i Danmark vil se Huawei P30 Lite New Edition. Huawei Danmark er ikke vendt tilbage på vores henvendelse inden deadline. Vi opdaterer selvfølgelig artiklen, når Huawei har meldt tilbage.

Huawei P30 Lite New Edition
Huawei P30 Lite New Edition (Foto: Huawei)

HVAD ER GOOGLE MOBILE SERVICES? GMS er alle de Google-tjenester som definerer en Android-smartphone i vores marked. Blandt tjenesterne er Google Søgning, Chrome-browseren, YouTube, Google Maps, Gmail, Google Play Store, Google Fotos og mange andre. Google Mobile Services er Googles egen tilføjelse til Android. I modsætning til Android Open Source Project (AOSP) er GMS et lukket univers, der udelukkende håndteres af Google.

Mere til historien

Når Huawei lancerer P40-serien ventes denne fortsat at komme uden Googles tjenester, da denne betegnes som en nylancering og handelsforbuddet mellem USA og Kina altså står i vejen for implemenetring af GMS.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer