Det koster Samsungs nyeste telefoner fra CES 2020

Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite, Galaxy A71, Galaxy A51 og Galaxy XCover Pro er alle nye modeller fra Samsung. Se de danske priser her.

Samsung Galaxy S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite (Foto: Samsung)

2019 sluttede med en masse rygter om, at Galaxy S10 Lite og Galaxy Note 10 Lite ville blive lanceret inden årsskiftet. Dette havde ifølge navngivningen givet mening, da dette års Galaxy flagskibe måske skifter navn til Galaxy S20.

Galaxy S10 Lite og Galaxy Note 10 Lite lod dog vente på sig og en annoncering fandt sted fredag den 3. januar 2020.

Foruden disse to modeller, der uden tvivl var de mest omtalte, så bød Samsungs annoncering også på tre andre modeller.

Her er Samsung Galaxy S10 Lite og Galaxy Note 10 Lite

Alle telefonerne kommer i butikkerne allerede den 31. januar 2020, hvor salgsstarten altså går. Galaxy S10 Lite har en vejledende pris på 5.199 kroner, mens Galaxy Note 10 Lite har en vejledende pris på 4.799 kroner. Priserne er uden abonnement.

Der bliver i øvrigt mulighed for, at få Galaxy S10 Lite i farverne Prism White, Prism Black og Prism Blue, mens Note 10 Lite kommer i farverne Aura Silver, Aura Black og Aura Red.

Det er som tidligere nævnt ikke kun Galaxy S10 Lite og Galaxy Note 10 Lite, der lander i handlen den 31. januar 2020. Det gør Galaxy XCover Pro, Galaxy A71 og Galaxy A51 også.

-”Det er spændende at bygge videre på den succesrige Galaxy A-serie med A71 og A51. Siden lanceringen sidste år er Galaxy A-serien vokset til at blive en af ​​vores mest elskede. Med Galaxy A71 og Galaxy A51 fortsætter vi med at tilbyde meningsfuld innovation til flere brugere. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have en flot telefon, der holder i lang tid og kan tage fantastiske billeder,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark i en pressemeddelelse.

Galaxy XCover Pro har en vejledende pris på 3.999 kroner uden abonnement, mens Galaxy A71 og Galaxy A51 kommer til henholdsvis 3.699 kroner og 2.999 kroner.

Samsung bekræfter navnet på Galaxy S-topmodellen

Mere til historien

Galaxy A71 kommer i farverne black, silver og blue, mens Galaxy A51 kommer i farverne black, white og blue. Galaxy XCover Pro kommer i farven sort.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram