Det koster Samsungs nyeste telefoner fra CES 2020

Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite, Galaxy A71, Galaxy A51 og Galaxy XCover Pro er alle nye modeller fra Samsung. Se de danske priser her.

Samsung Galaxy S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite (Foto: Samsung)

2019 sluttede med en masse rygter om, at Galaxy S10 Lite og Galaxy Note 10 Lite ville blive lanceret inden årsskiftet. Dette havde ifølge navngivningen givet mening, da dette års Galaxy flagskibe måske skifter navn til Galaxy S20.

Galaxy S10 Lite og Galaxy Note 10 Lite lod dog vente på sig og en annoncering fandt sted fredag den 3. januar 2020.

Foruden disse to modeller, der uden tvivl var de mest omtalte, så bød Samsungs annoncering også på tre andre modeller.

Her er Samsung Galaxy S10 Lite og Galaxy Note 10 Lite

Alle telefonerne kommer i butikkerne allerede den 31. januar 2020, hvor salgsstarten altså går. Galaxy S10 Lite har en vejledende pris på 5.199 kroner, mens Galaxy Note 10 Lite har en vejledende pris på 4.799 kroner. Priserne er uden abonnement.

Der bliver i øvrigt mulighed for, at få Galaxy S10 Lite i farverne Prism White, Prism Black og Prism Blue, mens Note 10 Lite kommer i farverne Aura Silver, Aura Black og Aura Red.

Det er som tidligere nævnt ikke kun Galaxy S10 Lite og Galaxy Note 10 Lite, der lander i handlen den 31. januar 2020. Det gør Galaxy XCover Pro, Galaxy A71 og Galaxy A51 også.

-”Det er spændende at bygge videre på den succesrige Galaxy A-serie med A71 og A51. Siden lanceringen sidste år er Galaxy A-serien vokset til at blive en af ​​vores mest elskede. Med Galaxy A71 og Galaxy A51 fortsætter vi med at tilbyde meningsfuld innovation til flere brugere. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have en flot telefon, der holder i lang tid og kan tage fantastiske billeder,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark i en pressemeddelelse.

Galaxy XCover Pro har en vejledende pris på 3.999 kroner uden abonnement, mens Galaxy A71 og Galaxy A51 kommer til henholdsvis 3.699 kroner og 2.999 kroner.

Samsung bekræfter navnet på Galaxy S-topmodellen

Mere til historien

Galaxy A71 kommer i farverne black, silver og blue, mens Galaxy A51 kommer i farverne black, white og blue. Galaxy XCover Pro kommer i farven sort.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram