Samsung Galaxy XCover Pro – ny håndværkermobil

2

Samsung har lanceret en ny version af håndværkertelefonen Galaxy XCover. Navnet er XCover Pro – se specifikationer, pris og tilgængelighed her.

Samsung Galaxy XCover Pro
Samsung Galaxy XCover Pro (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy XCover Pro er en ny holdbar smartphone, der blev offentliggjort op til CES-messen 2020. Foruden Galaxy XCover Pro lancerede Samsung også telefonerne Galaxy S10 Lite og Galaxy Note 10 Lite samt Galaxy A51 og Galaxy A71.

Mød Samsung Galaxy S10 Lite og Note10 Lite

Galaxy XCover Pro har et holdbart design, som gør den brugbar i selv krævende miljøer. Det er derfor et god bud på en perfekt håndværker telefon.

XCover-telefonerne er for mange slutbrugere nok ikke den første telefon de tænker på, når de tænker på Samsung, men faktisk lever XCover godt i det skjulte. Det er særligt erhvervssegmentet, der har fokus på denne type håndværkertelefon.

– “Der er ingen tvivl om, at når vi koger det ned til ‘hårdføre’ Samsung telefoner så er Xcover Pro et produkt vi forventer os en del af. Hos os er Xcover-telefonerne Samsungs mest solgte telefon for fjerde år i træk,” siger Casper Thodsen, salgschef hos TDC Erhvervscenter Odense til MereMobil.dk.

Batteriet kan skiftes

XCover Pro kommer med 6,3 tommer Full HD+ skærm (1080 x 2400 pixels opløsning), dual-kamera med en 25 megapixels sensor og en 8 megapixels sensor. Frontkameraet er på 13 megapixels.

Derudover har telefonen 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Galaxy XCover Pro understøtter microSD-kort på op til 512 GB.

Modsat de fleste telefoner i dag, så kommer Galaxy XCover Pro med et udskifteligt batteri på 4.050 mAh, der også understøtter 15 watt hurtigopladning.

Det hører til sjældenhederne, at telefonerne i dag har et udskifteligt batteri.

Specifikationerne på Xcover Pro

 • Skærm: 6,3” FHD+ (1080×2400 pixels) TFT, Wet Touch, Glove Mode, Infinity Display
 • Styresystem: Android 9.0 Pie
 • Kamera: 25 megapixels, 8 megapixels
 • Frontkamera: 13 megapixels
 • Processor: Exynos 9611, octa-core 2.3 GHz
 • RAM: 4 GB
 • Hukommelse: 64 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort op til 512 GB)
 • Sensorer: Accelerometer, Proximity, Kompass, Gyro
 • Batteri: 4.050 mAh (udskifteligt)
 • Andet: Fingeraftrykslæser, 15 watt hurtigopladning
 • Størrelse: 165,2 x 76,5 x 9,94 mm
 • Vægt: 217 gram

To hot-keys og Wet Touch betjening

Galaxy XCover Pro har to knapper, som kan programmeres til, at have nogle specielle funktioner, hvilket kunne være at tænde/slukke lommelygten og lave tale om til tekstbeskeder.

Uanset om telefonen er våd eller kold, så kan Galaxy Cover Pro betjenes, da der både er Wet Touch-funktion og handsketilstand. Dette er med til at øge følsomheden, hvilket er nødvendigt, hvis der eksempelvis benyttes arbejdshandsker.

Styresystemet er Android 9.0 og Samsung Galaxy XCover Pro kommer med Samsungs sikkerhedsplatform Knox, hvilket gør telefonen rigtigt relevant i erhvervssammenhæng.

Derudover har mobilen mPOS, som kan bruges til styring af betalinger og stregkodescannere for at se produktdetaljer eller anden information på en hurtig og nem måde.

Samsung Galaxy XCover 4S klar til salg i Danmark

Galaxy XCover Pro er certificeret i henhold til IP69 og MILSTD 810G, samt testet for at kunne klare et fald på 1,5 meter.

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy XCover Pro kommer i handlen i en sort variant.

XCover Pro kan købes i Danmark fra den 31. januar 2020. Den vejledende pris er 3.999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Samsung har inviteret til Unpacked event 11. februar 2020. Til denne event ventes de at offentliggøre Galaxy S11 eller Galaxy S20, samt efterfølgeren til Galaxy Fold.

Læs også:
Her kører vi en mobil i vaskehallen (ekstrem test)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer