Samsung Galaxy XCover 4S klar til salg i Danmark

Galaxy XCover-serien er de hårdføre-telefoner fra Samsung, Nu er den nye Galaxy XCover 4S på vej i butikkerne endda i Enterprise Edition.

Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition (Foto: Samsung)

Samsung er klar med lanceringen af Galaxy XCover 4S Enterprise Edition på det danske marked. Den nye model er en opgradering af den meget populære Galaxy XCover 4. Den ny har blandt andet fået hurtigere processor, bedre kamera og mere hukommelseskapacitet.

Så har du, eller nogen du kender, et job med særlige arbejdsforhold – eller har brug for en telefon, som kan holde til lidt mere end de fleste, så er Galaxy XCover 4S måske noget.

Specifikationer: Galaxy XCover 4S Enterprise Edition

  • Skærm: 5 tommer HD TFT
  • Styresystem: Android 9 Pie
  • Hukommelse: 32 GB intern hukommelse
  • MicroSD-kort: Understøtter op til 512 GB
  • RAM: 3 GB RAM
  • Processor: 1.6 GHz Octa-Core
  • Kamera: 16 megapixels
  • Frontkamera: 5 megapixels
  • Størrelse: 145,9 x 73,1 x 9,7 mm
  • Batteri: 2.800 mAh (udskifteligt)

XCover 4S kommer med en 5 tommer skærm med HD-opløsning, fysiske knapper og er IP68-klassificeret. Det betyder, at den kan anvendes på 1,5 meters dybde i 30 minutter.

Derudover er XCover 4S også certificeret i henhold til US Military Standard MIL-STD 810G, der beskriver stødmodstand og holdbarhed i forskelligt vejr, vind og temperaturer.

Hvad er Enterprise Edition? En telefon i Enterprise Edition får kontinuerlige sikkerhedsopdateringer, samt sikre konfigureringsløsninger til forretningsbrug. Generelt betyder Enterprise Edition, at den er særligt tilpasset visse virksomheders behov for høj sikkerhed og enhedshåndtering. Derfor medfølger blandt andet fire års kontinuerlige sikkerhedsopdateringer, Knox Configure samt E-FOTA on MDM.

VIDEO: Telefonen der holder til alt – Cat B35

–”Med kombinationen af ydeevne, hårdførhed og smarte funktioner til virksomheder skiller XCover 4S sig ud, når det kommer til alsidige og fleksible arbejdstelefoner i visse hårde arbejdsmiljøer. Den har endda udskifteligt batteri til lange arbejdsdage, hvilket betyder, at man kan sætte et opladt batteri i når som helst,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Danmark.

Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition kommer i handlen med en vejledende pris på 2.299 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Samsung har offentliggjort, at Galaxy Note 10-serien vil blive offentliggjort ved et Galaxy Unpacked event onsdag den 7. august 2019.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram