Samsung Galaxy XCover 4S klar til salg i Danmark

Galaxy XCover-serien er de hårdføre-telefoner fra Samsung, Nu er den nye Galaxy XCover 4S på vej i butikkerne endda i Enterprise Edition.

Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition (Foto: Samsung)

Samsung er klar med lanceringen af Galaxy XCover 4S Enterprise Edition på det danske marked. Den nye model er en opgradering af den meget populære Galaxy XCover 4. Den ny har blandt andet fået hurtigere processor, bedre kamera og mere hukommelseskapacitet.

Så har du, eller nogen du kender, et job med særlige arbejdsforhold – eller har brug for en telefon, som kan holde til lidt mere end de fleste, så er Galaxy XCover 4S måske noget.

Specifikationer: Galaxy XCover 4S Enterprise Edition

  • Skærm: 5 tommer HD TFT
  • Styresystem: Android 9 Pie
  • Hukommelse: 32 GB intern hukommelse
  • MicroSD-kort: Understøtter op til 512 GB
  • RAM: 3 GB RAM
  • Processor: 1.6 GHz Octa-Core
  • Kamera: 16 megapixels
  • Frontkamera: 5 megapixels
  • Størrelse: 145,9 x 73,1 x 9,7 mm
  • Batteri: 2.800 mAh (udskifteligt)

XCover 4S kommer med en 5 tommer skærm med HD-opløsning, fysiske knapper og er IP68-klassificeret. Det betyder, at den kan anvendes på 1,5 meters dybde i 30 minutter.

Derudover er XCover 4S også certificeret i henhold til US Military Standard MIL-STD 810G, der beskriver stødmodstand og holdbarhed i forskelligt vejr, vind og temperaturer.

Hvad er Enterprise Edition? En telefon i Enterprise Edition får kontinuerlige sikkerhedsopdateringer, samt sikre konfigureringsløsninger til forretningsbrug. Generelt betyder Enterprise Edition, at den er særligt tilpasset visse virksomheders behov for høj sikkerhed og enhedshåndtering. Derfor medfølger blandt andet fire års kontinuerlige sikkerhedsopdateringer, Knox Configure samt E-FOTA on MDM.

VIDEO: Telefonen der holder til alt – Cat B35

–”Med kombinationen af ydeevne, hårdførhed og smarte funktioner til virksomheder skiller XCover 4S sig ud, når det kommer til alsidige og fleksible arbejdstelefoner i visse hårde arbejdsmiljøer. Den har endda udskifteligt batteri til lange arbejdsdage, hvilket betyder, at man kan sætte et opladt batteri i når som helst,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Danmark.

Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition kommer i handlen med en vejledende pris på 2.299 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Samsung har offentliggjort, at Galaxy Note 10-serien vil blive offentliggjort ved et Galaxy Unpacked event onsdag den 7. august 2019.

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Galaxy A55 og Galaxy A35 er klar i handlen

Samsung er klar med deres nye Galaxy A-modeller på det danske marked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram