Samsung Galaxy XCover 4S klar til salg i Danmark

1

Galaxy XCover-serien er de hårdføre-telefoner fra Samsung, Nu er den nye Galaxy XCover 4S på vej i butikkerne endda i Enterprise Edition.

Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition (Foto: Samsung)

Samsung er klar med lanceringen af Galaxy XCover 4S Enterprise Edition på det danske marked. Den nye model er en opgradering af den meget populære Galaxy XCover 4. Den ny har blandt andet fået hurtigere processor, bedre kamera og mere hukommelseskapacitet.

Så har du, eller nogen du kender, et job med særlige arbejdsforhold – eller har brug for en telefon, som kan holde til lidt mere end de fleste, så er Galaxy XCover 4S måske noget.

Specifikationer: Galaxy XCover 4S Enterprise Edition

  • Skærm: 5 tommer HD TFT
  • Styresystem: Android 9 Pie
  • Hukommelse: 32 GB intern hukommelse
  • MicroSD-kort: Understøtter op til 512 GB
  • RAM: 3 GB RAM
  • Processor: 1.6 GHz Octa-Core
  • Kamera: 16 megapixels
  • Frontkamera: 5 megapixels
  • Størrelse: 145,9 x 73,1 x 9,7 mm
  • Batteri: 2.800 mAh (udskifteligt)

XCover 4S kommer med en 5 tommer skærm med HD-opløsning, fysiske knapper og er IP68-klassificeret. Det betyder, at den kan anvendes på 1,5 meters dybde i 30 minutter.

Derudover er XCover 4S også certificeret i henhold til US Military Standard MIL-STD 810G, der beskriver stødmodstand og holdbarhed i forskelligt vejr, vind og temperaturer.

Hvis ikke du vil have en håndværker-telefon, men beskytte din eksisterende smartphone, så tjek her udvalget af skærmbeskyttelse fra PanzerGlass %%%%.

Hvad er Enterprise Edition? En telefon i Enterprise Edition får kontinuerlige sikkerhedsopdateringer, samt sikre konfigureringsløsninger til forretningsbrug. Generelt betyder Enterprise Edition, at den er særligt tilpasset visse virksomheders behov for høj sikkerhed og enhedshåndtering. Derfor medfølger blandt andet fire års kontinuerlige sikkerhedsopdateringer, Knox Configure samt E-FOTA on MDM.

VIDEO: Telefonen der holder til alt – Cat B35

–”Med kombinationen af ydeevne, hårdførhed og smarte funktioner til virksomheder skiller XCover 4S sig ud, når det kommer til alsidige og fleksible arbejdstelefoner i visse hårde arbejdsmiljøer. Den har endda udskifteligt batteri til lange arbejdsdage, hvilket betyder, at man kan sætte et opladt batteri i når som helst,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Danmark.

Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition kommer i handlen med en vejledende pris på 2.299 kroner uden abonnement. Du finder dagsaktuelle priser på %%%% Pricerunner.dk.

Mere til historien

Samsung har offentliggjort, at Galaxy Note 10-serien vil blive offentliggjort ved et Galaxy Unpacked event onsdag den 7. august 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer