Samsung bekræfter navne på topmodeller

Den nye Samsung-serie i foråret 2020 vil ikke hedde Galaxy S11. Navnet bliver Galaxy S20, lyder det fra Samsungs mobiltopchef.

Vi skrev fornyeligt at Galaxy S11 ikke bliver navnet på forårets topmodeller fra Samsung. Og dette har vist sig at holde stik.

Navnene på de kommende Galaxy S-modeller og den næste foldbare er afsløret på et hemmeligt møde mellem Samsung og teleselskaberne under CES 2020 i Las Vegas.

De endnu ikke offentliggjorde enheder blev fremvist under mødet, og ifølge det koreanske medie Ajunews, bekræftede Samsungs mobilchef DJ Koh navnene på de kommende flagskibe.

Over tid har rygterne svirret om, at dette års Galaxy S-modeller ikke får navnet Galaxy S11, men derimod bliver til Galaxy S20-serien. Dette bekræftede DJ Koh.

Samsung Galaxy S20 vil dermed matche årstallet for lanceringsåret.

Forårets lancering til bestå af følgende modeller: Galaxy S20, Galaxy S20 Plus og Galaxy S20 Ultra.

Samsung vil præsentere Galaxy S20-serien ved Galaxy Unpacked 2020 eventen den 11. februar 2020 i San Fransisco. Præsentationen starter klokken 20.00 dansk tid. Eventen afholdes på Palace of Fine Arts.

En ny foldbar telefon, ventes også at blive præsenteret ved den samme event i San Fransisco. Denne får ikke navnet Galaxy Fold 2, men vil derimod hedde Galaxy Bloom.

Er dette Samsungs kommende klaptelefon?

Den 24. februar 2020 åbner verdens største mobilkonference i Barcelona, Mobile World Congress (MWC). Med en præsentation den 11. februar får Samsung tid nok til at klargøre udstilling og materialer til MWC. I 2019 besøgte 109.500 personer Mobile World Congress.

Flere nyheder er klar til MWC

samsung-galaxy-s20 concept
Konceptbillede af Samsung Galaxy S20 fremstillet af LetsGoDigital

Samsung har ikke kun Galaxy S20-serien med til udstillingen i Barcelona. 2020 åbnede nemlig med afsløringen af hele fem nye enheder her i blandt to lite-udgaver af 2019 flagskibene og en ny hårdfør Xcover.

Her er de præsenterede modeller:

  • Samsung Galaxy S10 Lite
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite
  • Samsung Galaxy XCover Pro
  • Samsung Galaxy S51
  • Samsung Galaxy S71

Du kan se priserne på alle de nye telefoner her.

Mød Galaxy XCover Pro – Samsung nye håndværkermobil

Da jeg i foråret anmeldte Galaxy S10+ var kameraet det største plus. Jeg betegnede Galaxy S10+ som en af de bedste telefoner på markedet, selvom nyhederne i produktet ikke var specielt spændende.

Serien bestod af Galaxy S10+, Galaxy S10 og Galaxy S10e. Netop Galaxy S10e var rigtigt spændende og en overraskelse. Her fik køberne næsten det samme som på S10 og S10+ men 2.000 kroner billigere.

MereMobil.dk dækker naturligvis Samsungs lanceringer intenst.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Ved CES 2020 fremviste Samsung også computeren Galaxy Chromebook. Desværre lader det ikke til, at denne kommer til Danmark.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Samsung sætter prop i muligt privatlivslæk

Samsung barsler med mulighed for at skjule blandt andet billeder under en reparation med en såkaldt 'repair mode'.

(mere…)
Samsung bekræfter: Flip-mobil kommer i 71 farver

Nedtællingen til blandt andet Samsung Galaxy Z Flip 4 og nye Galaxy Watch er i fuld sving.

(mere…)
Samsung teaser for Galaxy Unpacked-event

Rygterne har svirret og nu teaser Samsung selv for kommende event og afslører selv datoen for Unpacked-eventen. Se også billeder.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram