Samsung bekræfter navne på topmodeller

Den nye Samsung-serie i foråret 2020 vil ikke hedde Galaxy S11. Navnet bliver Galaxy S20, lyder det fra Samsungs mobiltopchef.

Vi skrev fornyeligt at Galaxy S11 ikke bliver navnet på forårets topmodeller fra Samsung. Og dette har vist sig at holde stik.

Navnene på de kommende Galaxy S-modeller og den næste foldbare er afsløret på et hemmeligt møde mellem Samsung og teleselskaberne under CES 2020 i Las Vegas.

De endnu ikke offentliggjorde enheder blev fremvist under mødet, og ifølge det koreanske medie Ajunews, bekræftede Samsungs mobilchef DJ Koh navnene på de kommende flagskibe.

Over tid har rygterne svirret om, at dette års Galaxy S-modeller ikke får navnet Galaxy S11, men derimod bliver til Galaxy S20-serien. Dette bekræftede DJ Koh.

Samsung Galaxy S20 vil dermed matche årstallet for lanceringsåret.

Forårets lancering til bestå af følgende modeller: Galaxy S20, Galaxy S20 Plus og Galaxy S20 Ultra.

Samsung vil præsentere Galaxy S20-serien ved Galaxy Unpacked 2020 eventen den 11. februar 2020 i San Fransisco. Præsentationen starter klokken 20.00 dansk tid. Eventen afholdes på Palace of Fine Arts.

En ny foldbar telefon, ventes også at blive præsenteret ved den samme event i San Fransisco. Denne får ikke navnet Galaxy Fold 2, men vil derimod hedde Galaxy Bloom.

Er dette Samsungs kommende klaptelefon?

Den 24. februar 2020 åbner verdens største mobilkonference i Barcelona, Mobile World Congress (MWC). Med en præsentation den 11. februar får Samsung tid nok til at klargøre udstilling og materialer til MWC. I 2019 besøgte 109.500 personer Mobile World Congress.

Flere nyheder er klar til MWC

samsung-galaxy-s20 concept
Konceptbillede af Samsung Galaxy S20 fremstillet af LetsGoDigital

Samsung har ikke kun Galaxy S20-serien med til udstillingen i Barcelona. 2020 åbnede nemlig med afsløringen af hele fem nye enheder her i blandt to lite-udgaver af 2019 flagskibene og en ny hårdfør Xcover.

Her er de præsenterede modeller:

  • Samsung Galaxy S10 Lite
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite
  • Samsung Galaxy XCover Pro
  • Samsung Galaxy S51
  • Samsung Galaxy S71

Du kan se priserne på alle de nye telefoner her.

Mød Galaxy XCover Pro – Samsung nye håndværkermobil

Da jeg i foråret anmeldte Galaxy S10+ var kameraet det største plus. Jeg betegnede Galaxy S10+ som en af de bedste telefoner på markedet, selvom nyhederne i produktet ikke var specielt spændende.

Serien bestod af Galaxy S10+, Galaxy S10 og Galaxy S10e. Netop Galaxy S10e var rigtigt spændende og en overraskelse. Her fik køberne næsten det samme som på S10 og S10+ men 2.000 kroner billigere.

MereMobil.dk dækker naturligvis Samsungs lanceringer intenst.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Ved CES 2020 fremviste Samsung også computeren Galaxy Chromebook. Desværre lader det ikke til, at denne kommer til Danmark.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram