Samsung bekræfter navne på topmodeller

Den nye Samsung-serie i foråret 2020 vil ikke hedde Galaxy S11. Navnet bliver Galaxy S20, lyder det fra Samsungs mobiltopchef.

Vi skrev fornyeligt at Galaxy S11 ikke bliver navnet på forårets topmodeller fra Samsung. Og dette har vist sig at holde stik.

Navnene på de kommende Galaxy S-modeller og den næste foldbare er afsløret på et hemmeligt møde mellem Samsung og teleselskaberne under CES 2020 i Las Vegas.

De endnu ikke offentliggjorde enheder blev fremvist under mødet, og ifølge det koreanske medie Ajunews, bekræftede Samsungs mobilchef DJ Koh navnene på de kommende flagskibe.

Over tid har rygterne svirret om, at dette års Galaxy S-modeller ikke får navnet Galaxy S11, men derimod bliver til Galaxy S20-serien. Dette bekræftede DJ Koh.

Samsung Galaxy S20 vil dermed matche årstallet for lanceringsåret.

Forårets lancering til bestå af følgende modeller: Galaxy S20, Galaxy S20 Plus og Galaxy S20 Ultra.

Samsung vil præsentere Galaxy S20-serien ved Galaxy Unpacked 2020 eventen den 11. februar 2020 i San Fransisco. Præsentationen starter klokken 20.00 dansk tid. Eventen afholdes på Palace of Fine Arts.

En ny foldbar telefon, ventes også at blive præsenteret ved den samme event i San Fransisco. Denne får ikke navnet Galaxy Fold 2, men vil derimod hedde Galaxy Bloom.

Er dette Samsungs kommende klaptelefon?

Den 24. februar 2020 åbner verdens største mobilkonference i Barcelona, Mobile World Congress (MWC). Med en præsentation den 11. februar får Samsung tid nok til at klargøre udstilling og materialer til MWC. I 2019 besøgte 109.500 personer Mobile World Congress.

Flere nyheder er klar til MWC

samsung-galaxy-s20 concept
Konceptbillede af Samsung Galaxy S20 fremstillet af LetsGoDigital

Samsung har ikke kun Galaxy S20-serien med til udstillingen i Barcelona. 2020 åbnede nemlig med afsløringen af hele fem nye enheder her i blandt to lite-udgaver af 2019 flagskibene og en ny hårdfør Xcover.

Her er de præsenterede modeller:

  • Samsung Galaxy S10 Lite
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite
  • Samsung Galaxy XCover Pro
  • Samsung Galaxy S51
  • Samsung Galaxy S71

Du kan se priserne på alle de nye telefoner her.

Mød Galaxy XCover Pro – Samsung nye håndværkermobil

Da jeg i foråret anmeldte Galaxy S10+ var kameraet det største plus. Jeg betegnede Galaxy S10+ som en af de bedste telefoner på markedet, selvom nyhederne i produktet ikke var specielt spændende.

Serien bestod af Galaxy S10+, Galaxy S10 og Galaxy S10e. Netop Galaxy S10e var rigtigt spændende og en overraskelse. Her fik køberne næsten det samme som på S10 og S10+ men 2.000 kroner billigere.

MereMobil.dk dækker naturligvis Samsungs lanceringer intenst.

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Ved CES 2020 fremviste Samsung også computeren Galaxy Chromebook. Desværre lader det ikke til, at denne kommer til Danmark.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram