De 10 mest læste ”Tips/Guide”-artikler i 2019

OVERBLIK: Et godt tip eller en god guide, er mange glade for. Men hvilke af vores tips- og guideartikler blev de mest læste i 2019? Se top-10 listen her.

Svindelopkald er trælse og det er nok de færreste af os, som kan sige os fri fra at have modtaget nogle.

Svindelopkald er i vækst, så vi skal nok forvente at modtage endnu flere i fremtiden. Den mest læste guideartikel i 2019 var også ”Sådan blokerer du svindelopkald på telefonen”.

Messenger app’en er en af de mest benyttede, hvilket også gør det svært for nogle, at kommunikere med andre i eksempelvis en gruppe, hvis man ikke har en Facebook-profil.

Ved at bruge Messenger uden en Facebook-profil, så kan man nyde godt af samtaler, delinger af video, gruppechats, stemme og video-opkald, samt stickers og meget andet sjov i Messenger applikationen. Alt man behøver er et telefonnummer.

WhatsApp er verdens største beskedtjeneste og den er også mere benyttet i Danmark end man måske tror. Men hvorfor skal du bruge WhatsApp? Den største grund er, at alle beskeder mellem afsender-A og modtager-B er krypteret hele vejen. Såkaldt ”end-to-end encrypted”.

Noget af det danskerne også har været glade for, er vores tip til, at se hvor varmt (eller koldt) badevandet egentlig er. Sommeren 2019 havde ikke helt de samme badevandstemperaturer, som 2018. Men begge somre har dog været ganske gode.

TOP 10 – TIPS / GUIDE artikler 2019

  1. Sådan blokerer du svindelopkald på telefonen
  2. Brug Messenger uden en Facebook-profil
  3. Badevands-temperaturen i Danmark – 2019
  4. Sådan aktiverer du den hemmelige dark-mode i Messenger
  5. Smart SMS-trick til Android smartphones
  6. Hvilken iPad skal jeg vælge?
  7. Så let kan du dele din Wi-Fi adgangskode
  8. Skal du vælge Samsung Galaxy S10e eller Galaxy S9?
  9. Derfor skal du bruge WhatsApp
  10. Pas på: Dette nye SMS-trick kan svindle dig

Du finder alle vores tips og guides i fanen ”Tips”.

Mere til historien

Har du idéer til tips- eller guide artikler, så er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected].

De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Sådan får du mere ud af din Nintendo Switch

TIP: Nintendo Switch har 5 år på bagen, men er ikke uden fejl. Vi tager et kig på hvordan du får mest muligt ud af din Nintendo Switch.

(mere…)
Her slutter livet for din iPhone

BAGGRUND: Jeg har besøgt en robot, der kan adskille og sortere iPhones til genanvendelse. Går fremtiden mod mere miljørigtig genanvendelse?

(mere…)
Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

GUIDE: Din iPad er fyldt op. Hvad nu? Sådan ser du, hvad der fylder mest på din iPad. Læs hvordan du frigør lagerplads på din iPad.

(mere…)
Få et sikkert password på den lette måde

GUIDE: Læs her hvordan du får et sikkert password og beskytter dine onlinekonti og kodeord mod hackere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram