Badevands-temperaturen i Danmark - 2019

Her er de danske badevands-temperaturer - sommeren 2019. Læs her hvordan du ser målingerne på smartphonen.

Sommeren er over os. Temperaturer over 20-22 grader og blå himmel befolker de danske badestrande. Hvis du vil være sikker på, at strandturen ikke bliver en iskold oplevelse, kan du på forhånd tjekke badevandstemperaturen.

OBS: Denne artikel er opdateret... Læs den nye udgave med det seneste om badevandet her.

De danske badevandstemperaturer kan "måles" direkte fra smartphonen. Gennem tiden har der været flere forskellige badevands-apps, men jeg har ikke haft synderlig stor succes med ret mange af disse.

Den bedste anbefaling jeg kan give er vejr-appen fra TV 2 kaldet TV 2 VEJR.

Badevandstemperaturer TV 2 Vejret
Badevandstemperaturer i TV 2's vejr app (Foto: MereMobil.dk)

TV 2 Vejr har kun temperaturerne på badevandet aktiveret i appen i badesæsonen. Mandag den 24. juni 2019 var i år skæringsdatoen. Fra denne dato blev badevand tilgængelig i denne vejrapp.

Lige nu er antallet af målinger begrænset, men der kommer nok flere målepunkter hen over sommeren. Kerteminde rapporterer i dag 17 grader mens Hornbæk ligger på 20 grader. Mon ikke vi kommer lidt højere de kommende måneder.

Badevand eller ej så tager rigtigt mange alligevel til stranden. Danmark har trods alt 8.750 kilometer kystlinje, der ikke kun giver badeoplevelser, men som også lægger op til mange naturoplevelser.

Du kan hente TV 2 Vejr til både Android, iPhone og iPad.

Mere til historien

Det er antallet af solskinstimer der afgør badevandets temperatur. Vinden er i denne sammenhæng mindre vigtig. Høj sol fra morgen til aften sikrer god opvarmning af havvandet.

TV 2 Play har sat prisen op på Sports- og Favoritpakken

Følger du Danmarks kampe i Nations League, så er fodbolddrengene en af grundene til prisstigninger på TV 2 Play.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram