Smart SMS-trick til Android smartphones

VIDEO: Her viser jeg hvordan du aktiverer funktionen ”Beskeder på nettet”, så du kan sende og modtage SMS-beskeder fra computeren.

Lange SMS-beskeder kan være en pestilens. Særligt hvis du selv skal skrive dem. Det er langt fra altid, at ens besked får et tydeligt budskab, fordi det er træls at kæmpe med de mange ord på skærmen.

Løsningen er at skrive de lange beskeder på computeren. Dette hedder i Android-universet ”Beskeder på nettet”.

Beskeder på nettet fungerer sammen med Googles egen besked-app, der hedder ”Beskeder”. Hvis den ikke er installeret på telefonen så hentes den gratis via Google Play.

VIDEO: Sådan gør du din gamle sløve computer lynhurtig

Sådan aktiverer du Beskeder på nettet

  1. Start appen Beskeder på smartphonen. Hvis du har en anden SMS-app på din Android-telefon, så hent Beskeder fra Google Play.
  2. Tryk på de tre lodrette streger øverst til højre på skærmen.
  3. Vælg ”Beskeder på nettet”.
  4. Åben på computeren adressen https://messages.android.com
  5. På smartphonen trykker du på ”QR-kodescanner”. Scan nu koden du ser på computerskærmen.

Nu kan du se alle dine SMS-beskeder på computeren hvorfra du kan sende og modtage beskeder.

Ovenstående gælder udelukkende på Android telefoner.

Virker det ikke? Måske har du en forkert SMS-app

Nogle mobilproducenter har deres helt egen SMS-app. Dette gælder eksempelvis Samsung. Samsung SMS-app kan IKKE fungere sammen med Beskeder på nettet.

Vil du udnytte funktionen så SKAL du benytte Android-systemets originale SMS-app. Den der hedder Beskeder og er udgivet af Google LLC.

Flere og flere mobilproducenter er begyndt at have Google Beskeder installeret som standard. Dette gælder blandt andet Huawei og Sony. Telefoner fra Motorola og Nokia benytter ligeledes Beskeder-appen.

I ovenstående video kan du se hvordan Beskeder på nettet aktiveres.KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

I dag er det helt normalt, at ens beskeder kan tilgås fra både computer, smartphone og tablet. Tjenester som Facebook Messenger, Skype og iMessage fungerer eksempelvis på tværs af flere enheder.

Hvornår lukker 2G-mobilnettet?

OVERBLIK: Hvad sker der med 2G? Hvornår lukker teleselskaberne for 2G-mobildækningen?

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Sådan ser Google Pixel 7a ud – afsløret på video

En video af den kommende Google Pixel 7a er afsløret inden lanceringen. Se Pixel 7a ser ud her – og hvilke farver den kommer i.

(mere…)
Ny antennetest 2023: Her er de bedste telefoner til data og samtaler

En ny uafhængig antennetest konkluderer, hvilke telefoner der er bedst, når du skal på nettet eller tale i telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
45 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram