Smart SMS-trick til Android smartphones

40

VIDEO: Her viser jeg hvordan du aktiverer funktionen ”Beskeder på nettet”, så du kan sende og modtage SMS-beskeder fra computeren.

Lange SMS-beskeder kan være en pestilens. Særligt hvis du selv skal skrive dem. Det er langt fra altid, at ens besked får et tydeligt budskab, fordi det er træls at kæmpe med de mange ord på skærmen.

Løsningen er at skrive de lange beskeder på computeren. Dette hedder i Android-universet ”Beskeder på nettet”.

Beskeder på nettet fungerer sammen med Googles egen besked-app, der hedder ”Beskeder”. Hvis den ikke er installeret på telefonen så hentes den gratis via Google Play.

VIDEO: Sådan gør du din gamle sløve computer lynhurtig

Sådan aktiverer du Beskeder på nettet

  1. Start appen Beskeder på smartphonen. Hvis du har en anden SMS-app på din Android-telefon, så hent Beskeder fra Google Play.
  2. Tryk på de tre lodrette streger øverst til højre på skærmen.
  3. Vælg ”Beskeder på nettet”.
  4. Åben på computeren adressen https://messages.android.com
  5. På smartphonen trykker du på ”QR-kodescanner”. Scan nu koden du ser på computerskærmen.

Nu kan du se alle dine SMS-beskeder på computeren hvorfra du kan sende og modtage beskeder.

Ovenstående gælder udelukkende på Android telefoner.

Virker det ikke? Måske har du en forkert SMS-app

Nogle mobilproducenter har deres helt egen SMS-app. Dette gælder eksempelvis Samsung. Samsung SMS-app kan IKKE fungere sammen med Beskeder på nettet.

Vil du udnytte funktionen så SKAL du benytte Android-systemets originale SMS-app. Den der hedder Beskeder og er udgivet af Google LLC.

Flere og flere mobilproducenter er begyndt at have Google Beskeder installeret som standard. Dette gælder blandt andet Huawei og Sony. Telefoner fra Motorola og Nokia benytter ligeledes Beskeder-appen.

I ovenstående video kan du se hvordan Beskeder på nettet aktiveres.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

I dag er det helt normalt, at ens beskeder kan tilgås fra både computer, smartphone og tablet. Tjenester som Facebook Messenger, Skype og iMessage fungerer eksempelvis på tværs af flere enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
40 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer