Ukendt Motorola telefon spottet med quad-kamera

En ny og ukendt Motorola telefon er spottet med et quad-kamera. Se billeder af det måske kommende flagskib her.

Billede lækket af kommende Motorola smartphone med quad-kamera (Foto: @OnLeaks)
Billede lækket af kommende Motorola smartphone med quad-kamera (Foto: @OnLeaks)

En ny Motorola telefon ser måske snart dagens lys. Det er uvist, hvilken model der er tale om, men ud fra billederne at dømme kan der altså være tale om en kommende flagskibstelefon. Det er Twitter-brugeren @OnLeaks, som har afsløret dette billede og video.

Bagsiden af telefonen afslører, at den kommer med quad-kamera. Det bliver spændende at se, hvad det generelt kan, da Motorola på billige modeller har vist, at kameraet faktisk præsterer ganske godt.

Fotos fra en lavpris-smartphone overrasker

Det ventes, at der er en del ligheder mellem denne telefon og Motorola Moto G7. Skærmen forventes nemlig, at være 6,2 tommer og med teardrop notch – præcis som på Moto G7. Derudover ser det ud til den kommer med in-screen fingerprintreader. Modsat flere af konkurrenterne er der også USB-C port og 3,5 mm jackstik port.

TEST: Motorola Moto G7 Plus – supermobil til en god pris

Hvordan denne Motorola telefon gør brug af de forskellige sensorer i kameraet er uvist. Men ser man nærmere på Samsung Galaxy S10, Huawei P30 Pro og Nokia 9 PureView, så kan det altså gøres lidt forskelligt. Og det er altså endnu uvist, hvilken type multiple-kamera, som denne Motorola telefon kommer med. Det kunne dog godt tyde på, at Motorola går lidt samme vej som Nokia gør på Nokia 9 PureView. Der står nemlig 48 megapixel på telefonen, hvilket kan betyde 4 sensorer af hver 12 megapixel. Det skriver The Verge.

Det er stadigvæk uvist, hvilken model der er tale om. Ligesom også de øvrige specifikationer, pris og salgsstartsdato er ukendt på nuværende tidspunkt.

MereMobil.dk holder øje og venter spændt på, at Motorola melder noget officielt ud – og håber så det er en telefon, som også rammer det danske marked.

Mere til historien

Motorola er ligesom Huawei og Samsung også på vej med en foldbar smartphone. Det er dog på nuværende tidspunkt begrænset med oplysningerne omkring denne.

Læs også:
Motorola telefon med Samsung processor er spottet

For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Motorola Rizr kan være fremtidens mobil

Motorola har afsløret koncepttelefonen, Rizr, der har et NYT skærmformat. Måske fremtidens telefon?

(mere…)
Motorola Moto G53 test | et pletskud til lavpris?

TEST: Motorola er mestre i value-for-money. Et pletskud til lavpris? Jeg har testet lavpristelefonen Motorola Moto G53. Læs testen før du køber.

(mere…)
Motorola Razr tager yderskærmen til et nyt niveau

Nye billeder er lækket af det, som ventes at være Motorola Razr 2023. Holder de stik, er yderskærmen helt speciel.

(mere…)
Motorola kommer med FED farve

Motorola Edge 30 Fusion kommer snart i en MEGA fed farve, der helt sikkert vil gøre indtryk.

(mere…)
Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram