Ukendt Motorola telefon spottet med quad-kamera

5

En ny og ukendt Motorola telefon er spottet med et quad-kamera. Se billeder af det måske kommende flagskib her.

Billede lækket af kommende Motorola smartphone med quad-kamera (Foto: @OnLeaks)
Billede lækket af kommende Motorola smartphone med quad-kamera (Foto: @OnLeaks)

En ny Motorola telefon ser måske snart dagens lys. Det er uvist, hvilken model der er tale om, men ud fra billederne at dømme kan der altså være tale om en kommende flagskibstelefon. Det er Twitter-brugeren @OnLeaks, som har afsløret dette billede og video.

Bagsiden af telefonen afslører, at den kommer med quad-kamera. Det bliver spændende at se, hvad det generelt kan, da Motorola på billige modeller har vist, at kameraet faktisk præsterer ganske godt.

Fotos fra en lavpris-smartphone overrasker

Det ventes, at der er en del ligheder mellem denne telefon og Motorola Moto G7. Skærmen forventes nemlig, at være 6,2 tommer og med teardrop notch – præcis som på Moto G7. Derudover ser det ud til den kommer med in-screen fingerprintreader. Modsat flere af konkurrenterne er der også USB-C port og 3,5 mm jackstik port.

TEST: Motorola Moto G7 Plus – supermobil til en god pris

Hvordan denne Motorola telefon gør brug af de forskellige sensorer i kameraet er uvist. Men ser man nærmere på Samsung Galaxy S10, Huawei P30 Pro og Nokia 9 PureView, så kan det altså gøres lidt forskelligt. Og det er altså endnu uvist, hvilken type multiple-kamera, som denne Motorola telefon kommer med. Det kunne dog godt tyde på, at Motorola går lidt samme vej som Nokia gør på Nokia 9 PureView. Der står nemlig 48 megapixel på telefonen, hvilket kan betyde 4 sensorer af hver 12 megapixel. Det skriver The Verge.

Det er stadigvæk uvist, hvilken model der er tale om. Ligesom også de øvrige specifikationer, pris og salgsstartsdato er ukendt på nuværende tidspunkt.

MereMobil.dk holder øje og venter spændt på, at Motorola melder noget officielt ud – og håber så det er en telefon, som også rammer det danske marked.

Mere til historien

Motorola er ligesom Huawei og Samsung også på vej med en foldbar smartphone. Det er dog på nuværende tidspunkt begrænset med oplysningerne omkring denne.

Læs også:
Motorola telefon med Samsung processor er spottet

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer