Fotos fra en lavpris-smartphone overrasker

GALLERI: En smartphone til 2.300 kroner tager overraskende gode billeder. Se her hvor langt du kan nå med en lavpris-mobil.

Selvom telefonen kun koster 2.300 kroner, så kan du stadig skyde fornuftige billeder. Dette billede er taget med Motorola G7 Plus af Svendborg-toget på vej ind mod stationen i Dalum.

Kameraræset kører for fuldt tryk. Dette forår topper Huawei hitlisten hos DxOMarks kameratestere med P30 Pro. I opløbet er også Samsung Galaxy S10+ og iPhone Xs Max.

Vi har desuden set Nokia 9 PureView, der kommer med et spændende nyt tiltag. Pentakameraet skyder fem simultane billeder og skaber en stor mængde fotodata, som særligt giver mening i redigeringsfasen.

ANMELDELSE: Nokia 9 PureView har et nyskabende kamera

Du behøver ikke smide over 5.000 kroner for at få en habil kameratelefon. Det viser en lang række billeder, som jeg over en periode har taget med Motorola Moto G7 Plus.

De fleste billeder bliver overraskende gode, særligt set i lyset af prisen. Moto G7 Plus koster aktuelt omkring 2.300 kroner.

Se mine billeder herunder.

Læs også min store anmeldelse af Motorola G7 Plus.

Fotos taget med Moto G7 Plus

Dette skal du tænke over

En af de største forskelle jeg oplever fra en telefon som Motorola Moto G7 Plus, og de noget dyrere Huawei P30 Pro og Samsung Galaxy S10+, er hastigheden.

Motorolas telefon har, netop fordi den er billig, en langsommere processor. Det betyder blandt andet at kameraet starter langsommere.

Motiver i bevægelse har du kun ringe chance for at få gode resultater af med Moto G7 Plus, og når mørket falder på, får du de bedste billeder, når motivet står stille, da lukketiden bliver længere.

Med lidt omtanke i fotoprocessen lykkedes det mig, at taget ret fede billeder med Moto G7 Plus. Eksempelvis har jeg nøje udvalgt motiverne. Jeg vil ikke lægge billeder af mine børn i disse artikler, men jeg har en lang række rigtigt fornuftige billeder af dem, taget med netop denne telefon.

Motorola Moto G7 Plus har dual-kamera med optisk billedestabilisator. Hovedsensoren har 16 megapixels opløsning, mens den supplerende sensor er på 5 megapixels. Softwaren byder på blandt andet på pro-tilstand (hvor du selv kan justere), panorama, portrættilstand, livefilter m.m.

Jeg konkluderer, at rigtigt mange slutbrugere uden at tøve sagtens kan købe eksempelvis Motorola Moto G7 Plus. Naturligvis er resultaterne ikke som på topmodellerne, men prisen er jo også væsentligt anderledes.

Mere til historien

Over de senere år har kamerateknologien gennemgået en enorm udvikling. Tidligere var kameraerne i lavprismodellerne totalt ubrugelige. I dag får du til selv under 2.500 kroner nogle hæderlige resulater.

Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Moto G Power 5G og Moto G 5G er de to nye budgetvenlige smartphones fra Motorola, som byder på store opgraderinger.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Kameratest dumper Samsungs nye topmodel

Kameraet i Samsung Galaxy S24 Ultra er ikke ”all that”, det er konklusionen i en stor kameratest.

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Den bedste kameratelefon 2023 – se listen

OVERBLIK: iPhone 15 Pro Max og iPhone 15 Pro er de bedste kameratelefoner i 2023, viser en stor mobilkameratest.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram