Windows 10 har rundet kæmpe milepæl

Microsoft nærmer sig milepælen på en milliard brugere, da de netop har rundet endnu en milepæl når det kommer til installationer på enheder af Windows 10.

Microsoft oplyser, at Windows 10 har rundet endnu en milepæl. Styresystemet er nu installeret på mere end 800 millioner enheder, hvilket er en stigning på 100 millioner i de seneste seks måneder. Det skriver Arstechnica.com.

Microsoft vil relancere “dark mode” til Outlook

Tilbage til lanceringen af Windows 10 var forventningen af at styresystemet ville nå en milliard installationer. Men nu Windows ikke længere er et styresystem til smartphones har udbredelsen altså ikke haft helt så meget fart på, som det måske var forventet. Forventningen var nemlig at nå en milliard inden for to til tre år. Men da Windows smartphones ikke længere findes, så er der altså færre ”strenge” at spille på.

Vil du have Office 2019, så er Windows 10 et krav

Rygterne svirrede ellers så sent som sommeren 2018 om, at Microsoft ville lancere nye smartphones. Men der har været stille omkring det. Derfor er det ikke sikkert, at Microsoft igen ville ”turde” kaste sig ind på smartphone-markedet.

Windows 10 er dog den hurtigst voksende version af Windows nogensinde.

Hvis Microsoft kan fortsætte den flotte vækst med omkring 100 millioner enheder hver sjette måned, så er milepælen med en milliard indenfor rækkevidde. Om det kan lade sig gøre er absolut muligt, da Windows 7 senere i år ikke længere supporteres gratis.

Vi skrev tilbage i maj 2017, at Microsoft nu forventer, at milepælen om en milliard installationer vil blive nået i 2019 eller 2020. Og dette ser altså fortsat ud til at være realistisk at nå.

Så mange har installeret Windows 10

Mere til historien

Microsoft har også valgt at lade være med at vende ryggen til Apple. Men i stedet for har Microsoft nu gjort en række af de populære applikationer tilgængelige i App Store på Mac. Det er blandt andet Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Disse har tidligere kun været tilgængelige via Microsoft selv.

Microsoft på vej med ”Xbox-butik” til mobilen

Microsoft vil gerne tilbyde spil til gamere på smartphones, men opkøbet af Activision Blizzard er afhængig af dette.

(mere…)
Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Etik og AI er besværligt – fyrer vigtigt team

Microsoft har afsat et vigtigt team.

(mere…)
Fortnite vinker farvel til PC-spillere

Det populære spil Fortnite er snart slut for en række spillere, der spiller på Windows.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram