Så mange har installeret Windows 10

Windows 10 har rundet en halv milliard brugere. Milepælen på én milliard kan fortsat skimtes.

En halv milliard computere verden over kører Windows 10. Det skriver flere medier på baggrund af en meddelelse fra Microsoft.

Det betyder, at Windows 10 er vokset med hele 25 procent de seneste otte måneder og siden juni sidste år er tallet vokset fra 350 millioner enheder til den halve milliard.

Spørgsmålet er så om Microsofts egen forudsigelse om, at én milliard pc'ere i 2018 vil basere sig på Windows 10, vil holde stik. Det tvivler selv Microsoft på og skyder på, at milepælen vil blive ramt i 2019 eller 2020.

Forventningerne er blevet skruet ned siden Microsoft tilbød gratis opdatering til Windows 10 til brugere af Windows 7 og 8,1, vurderer flere medier.

Windows med fart på

Windows 10 er trods stagnationen fortsat den hurtigst voksende Windows-frigivelse af alle og The Verge skriver, at kilder tæt på mediet vurderer, at der ved udgangen af september i år vil være 575 millioner aktive Windows 10-enheder.

Mere til historien

Microsoft løftede for nylig sløret for Windows 10 S. Med det nye styresystem vil Microsoft have fat i de studerende og uddannelsessektoren. S-versionen kan opgraderes til Windows 10 Pro mod betaling.

Microsoft på vej med ”Xbox-butik” til mobilen

Microsoft vil gerne tilbyde spil til gamere på smartphones, men opkøbet af Activision Blizzard er afhængig af dette.

(mere…)
Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Etik og AI er besværligt – fyrer vigtigt team

Microsoft har afsat et vigtigt team.

(mere…)
Fortnite vinker farvel til PC-spillere

Det populære spil Fortnite er snart slut for en række spillere, der spiller på Windows.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram