Så mange har installeret Windows 10

0

Windows 10 har rundet en halv milliard brugere. Milepælen på én milliard kan fortsat skimtes.

En halv milliard computere verden over kører Windows 10. Det skriver flere medier på baggrund af en meddelelse fra Microsoft.

Det betyder, at Windows 10 er vokset med hele 25 procent de seneste otte måneder og siden juni sidste år er tallet vokset fra 350 millioner enheder til den halve milliard.

Spørgsmålet er så om Microsofts egen forudsigelse om, at én milliard pc’ere i 2018 vil basere sig på Windows 10, vil holde stik. Det tvivler selv Microsoft på og skyder på, at milepælen vil blive ramt i 2019 eller 2020.

Forventningerne er blevet skruet ned siden Microsoft tilbød gratis opdatering til Windows 10 til brugere af Windows 7 og 8,1, vurderer flere medier.

Windows med fart på

Windows 10 er trods stagnationen fortsat den hurtigst voksende Windows-frigivelse af alle og The Verge skriver, at kilder tæt på mediet vurderer, at der ved udgangen af september i år vil være 575 millioner aktive Windows 10-enheder.

Mere til historien

Microsoft løftede for nylig sløret for Windows 10 S. Med det nye styresystem vil Microsoft have fat i de studerende og uddannelsessektoren. S-versionen kan opgraderes til Windows 10 Pro mod betaling.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer