Medie: Microsoft-ansat siger der kommer nye Microsoft smartphones

1

Pusler Microsofts udviklere med en ny serie af smartphones baseret på Android?

Mon de ansatte hos Microsoft Store er orienteret om Microsofts planer på markedet for smartphones? Næppe.

Alligevel er det nok værd, at notere sig, at mediet Windows Latest skriver, at en medarbejder hos Microsoft Store hævder, at Microsofts tekniske team arbejder aktivt på at udvikle nye smartphones.

Njaaaaa, vil de fleste formentlig tænke. Microsoft trak jo stikket ud af sit mobile styresystem, Windows 10 Mobile, i 2017.

Det er således af indlysende grunde ikke en direkte afløser for Lumia-serien som der muligvis pilles i. Det kan til gengæld sagtens være, at de hårdnakkede rygter om en Microsoft-telefon baseret på Android ender med at være sande.

LÆS OGSÅ: Microsoft fremviser Outlook med Dark Mode

Det bliver dog nok næppe Projekt OG – også kendt som Andromeda – der kommer op til overfladen. Projektet med en smartphone med foldbar skærm synes lagt på is.

Windows Latest er dog ikke blege for med vanlig selvtillid at skrive: “Det vi ved, er imidlertid, at denne nye udgave af Android-drevne telefoner vil blive solgt på Microsoft Store”.

Windows Latest forsøger samtidig, at holde ryggen fri ved at skrive, at det også kan dreje sig om salget af tredjeparts smartphones fra Microsoft Store.

I 2017 kom telefonen Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition. Det var en telefon hvor Microsofts Android apps var i fokus. Så Microsoft har altså tidligere flirtet med tanker om hvordan de kan få deres apps bredere ud i den Google dominerede Android-verden. S8 Microsoft Edition var kun tilgængelig i USA, Canada, Puerto Rico og Syd Korea.

LÆS OGSÅ: Microsoft fremviser det nye Outlook

Mere til historien

Microsoft bekræftede i december 2016, at man standsede produktionen af Lumia-serien. Årsagen var formentlig, at Microsoft ikke kunne leve op til brugernes krav om mangfoldighed i udbuddet af apps. Således var salget af Lumia nede på en markedsandel langt under én procent, da Microsoft gav op. Lumia blev i starten produceret af Nokia, men Microsoft overtog produktionen i 2014. Tre år senere var det slut.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer