Medie: Microsoft-ansat siger der kommer nye Microsoft smartphones

Pusler Microsofts udviklere med en ny serie af smartphones baseret på Android?

Mon de ansatte hos Microsoft Store er orienteret om Microsofts planer på markedet for smartphones? Næppe.

Alligevel er det nok værd, at notere sig, at mediet Windows Latest skriver, at en medarbejder hos Microsoft Store hævder, at Microsofts tekniske team arbejder aktivt på at udvikle nye smartphones.

Njaaaaa, vil de fleste formentlig tænke. Microsoft trak jo stikket ud af sit mobile styresystem, Windows 10 Mobile, i 2017.

Det er således af indlysende grunde ikke en direkte afløser for Lumia-serien som der muligvis pilles i. Det kan til gengæld sagtens være, at de hårdnakkede rygter om en Microsoft-telefon baseret på Android ender med at være sande.

LÆS OGSÅ: Microsoft fremviser Outlook med Dark Mode

Det bliver dog nok næppe Projekt OG – også kendt som Andromeda – der kommer op til overfladen. Projektet med en smartphone med foldbar skærm synes lagt på is.

Windows Latest er dog ikke blege for med vanlig selvtillid at skrive: “Det vi ved, er imidlertid, at denne nye udgave af Android-drevne telefoner vil blive solgt på Microsoft Store”.

Windows Latest forsøger samtidig, at holde ryggen fri ved at skrive, at det også kan dreje sig om salget af tredjeparts smartphones fra Microsoft Store.

I 2017 kom telefonen Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition. Det var en telefon hvor Microsofts Android apps var i fokus. Så Microsoft har altså tidligere flirtet med tanker om hvordan de kan få deres apps bredere ud i den Google dominerede Android-verden. S8 Microsoft Edition var kun tilgængelig i USA, Canada, Puerto Rico og Syd Korea.

LÆS OGSÅ: Microsoft fremviser det nye Outlook

Mere til historien

Microsoft bekræftede i december 2016, at man standsede produktionen af Lumia-serien. Årsagen var formentlig, at Microsoft ikke kunne leve op til brugernes krav om mangfoldighed i udbuddet af apps. Således var salget af Lumia nede på en markedsandel langt under én procent, da Microsoft gav op. Lumia blev i starten produceret af Nokia, men Microsoft overtog produktionen i 2014. Tre år senere var det slut.

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Salget af Xbox-konsoller er i frit fald

Xbox-konsoller kan måske forsvinde helt ud af markedet. Sådan lyder meldingen fra spil-analytiker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram