Samsung Galaxy S8 kommer i en Microsoft Edition

Microsoft sælger en udgave af Samsung Galaxy S8 og S8+ i deres amerikanske detailbutikker. En såkaldt ”Microsoft Edition”.

Lumia 735 (Foto: Microsoft Devices)

Man skal grave dybt på Microsofts netbutik for at finde Windows Phone telefoner. Derfor virker det logisk, at Microsoft satser i en anden retning  (Foto: Microsoft)

Angiveligt sælger Microsoft en ”Microsoft Edition” af Samsung Galaxy S8, skriver The Verge og en række andre techmedier.

På Galaxy S6 og Galaxy S7 har en række applikationer som Microsoft OneDrive, OneNote og Skype været pre-installeret. I de første pressesamples af Galaxy S8 ses også Word, Excel, Powerpoint, OneDrive og Skype. Men der skal åbenbart flere apps ind på S8'erne fra Microsoft.

På den særlige Microsoft-udgave findes Office, OneDrive, Cortana, Outlook m. fl., lyder det ifølge The Verge fra en Microsoft talsperson.

- Vi har prøvet Galaxy S8 og Galaxy S8+

De særlige Galaxy S8-telefoner kan forudbestilles i Microsofts amerikanske detailbutikker.

- "Ja, det er korrekt, at Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S8+ bliver lanceret i såkaldte ’Microsoft Editions’, skræddersyet med alle Microsofts ’produktivitetsapps’ – altså de apps, som mange af os bruger til at understøtte en travl og effektiv hverdag med Office, OneDrive, Cortana, Outlook og andre apps. Telefonerne bliver automatisk sat op, når telefonerne bliver pakket ud og forbundet til Wi-Fi," fortæller Microsoft Danmark til MereMobil.dk.

I første omgang bliver Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S8+ Microsoft Editions lanceret i USA. Microsoft kan endnu ikke sige noget om planerne for en eventuel dansk lancering.

Dette tiltag kan handle om Microsofts manglende succes på egne telefoner med Windows Phone. For at undgå tomme hylder på telefondelen i detail-forretningerne giver det god mening, at tilbyde telefoner som kommer med en Microsoft pakke installeret. Dette har Microsoft dog ikke selv bekræftet.

- Galaxy S8 og S8+ - her er de

WEB-TV Først kig på Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+

Mere til historien

Udover Microsoft-apps kommer Samsung Galaxy S8’erne også med Googles softwarepakke samt Samsungs egne apps.

Læs også:
- Surface Book kommer endelig til Danmark

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram