Samsung Galaxy S8 kommer i en Microsoft Edition

1

Microsoft sælger en udgave af Samsung Galaxy S8 og S8+ i deres amerikanske detailbutikker. En såkaldt ”Microsoft Edition”.

Lumia 735 (Foto: Microsoft Devices)
Man skal grave dybt på Microsofts netbutik for at finde Windows Phone telefoner. Derfor virker det logisk, at Microsoft satser i en anden retning  (Foto: Microsoft)

Angiveligt sælger Microsoft en ”Microsoft Edition” af Samsung Galaxy S8, skriver The Verge og en række andre techmedier.

På Galaxy S6 og Galaxy S7 har en række applikationer som Microsoft OneDrive, OneNote og Skype været pre-installeret. I de første pressesamples af Galaxy S8 ses også Word, Excel, Powerpoint, OneDrive og Skype. Men der skal åbenbart flere apps ind på S8’erne fra Microsoft.

På den særlige Microsoft-udgave findes Office, OneDrive, Cortana, Outlook m. fl., lyder det ifølge The Verge fra en Microsoft talsperson.

Vi har prøvet Galaxy S8 og Galaxy S8+

De særlige Galaxy S8-telefoner kan forudbestilles i Microsofts amerikanske detailbutikker.

– “Ja, det er korrekt, at Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S8+ bliver lanceret i såkaldte ’Microsoft Editions’, skræddersyet med alle Microsofts ’produktivitetsapps’ – altså de apps, som mange af os bruger til at understøtte en travl og effektiv hverdag med Office, OneDrive, Cortana, Outlook og andre apps. Telefonerne bliver automatisk sat op, når telefonerne bliver pakket ud og forbundet til Wi-Fi,” fortæller Microsoft Danmark til MereMobil.dk.

I første omgang bliver Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S8+ Microsoft Editions lanceret i USA. Microsoft kan endnu ikke sige noget om planerne for en eventuel dansk lancering.

Dette tiltag kan handle om Microsofts manglende succes på egne telefoner med Windows Phone. For at undgå tomme hylder på telefondelen i detail-forretningerne giver det god mening, at tilbyde telefoner som kommer med en Microsoft pakke installeret. Dette har Microsoft dog ikke selv bekræftet.

Galaxy S8 og S8+ – her er de

WEB-TV Først kig på Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+

Mere til historien

Udover Microsoft-apps kommer Samsung Galaxy S8’erne også med Googles softwarepakke samt Samsungs egne apps.

Læs også:
Surface Book kommer endelig til Danmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer