Samsung Galaxy S8 kommer i en Microsoft Edition

Microsoft sælger en udgave af Samsung Galaxy S8 og S8+ i deres amerikanske detailbutikker. En såkaldt ”Microsoft Edition”.

Lumia 735 (Foto: Microsoft Devices)

Man skal grave dybt på Microsofts netbutik for at finde Windows Phone telefoner. Derfor virker det logisk, at Microsoft satser i en anden retning  (Foto: Microsoft)

Angiveligt sælger Microsoft en ”Microsoft Edition” af Samsung Galaxy S8, skriver The Verge og en række andre techmedier.

På Galaxy S6 og Galaxy S7 har en række applikationer som Microsoft OneDrive, OneNote og Skype været pre-installeret. I de første pressesamples af Galaxy S8 ses også Word, Excel, Powerpoint, OneDrive og Skype. Men der skal åbenbart flere apps ind på S8’erne fra Microsoft.

På den særlige Microsoft-udgave findes Office, OneDrive, Cortana, Outlook m. fl., lyder det ifølge The Verge fra en Microsoft talsperson.

Vi har prøvet Galaxy S8 og Galaxy S8+

De særlige Galaxy S8-telefoner kan forudbestilles i Microsofts amerikanske detailbutikker.

– “Ja, det er korrekt, at Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S8+ bliver lanceret i såkaldte ’Microsoft Editions’, skræddersyet med alle Microsofts ’produktivitetsapps’ – altså de apps, som mange af os bruger til at understøtte en travl og effektiv hverdag med Office, OneDrive, Cortana, Outlook og andre apps. Telefonerne bliver automatisk sat op, når telefonerne bliver pakket ud og forbundet til Wi-Fi,” fortæller Microsoft Danmark til MereMobil.dk.

I første omgang bliver Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S8+ Microsoft Editions lanceret i USA. Microsoft kan endnu ikke sige noget om planerne for en eventuel dansk lancering.

Dette tiltag kan handle om Microsofts manglende succes på egne telefoner med Windows Phone. For at undgå tomme hylder på telefondelen i detail-forretningerne giver det god mening, at tilbyde telefoner som kommer med en Microsoft pakke installeret. Dette har Microsoft dog ikke selv bekræftet.

Galaxy S8 og S8+ – her er de

WEB-TV Først kig på Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+

Mere til historien

Udover Microsoft-apps kommer Samsung Galaxy S8’erne også med Googles softwarepakke samt Samsungs egne apps.

Læs også:
Surface Book kommer endelig til Danmark

Drastisk ændring i Windows

Ejer du en Windows-computer, så skal du forberede dig på nye tider.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram