Efter Gmail-opgradering – Microsoft viser det nye Outlook til desktop og mobil

1

Microsofts mailtjeneste Outlook får flere funktioner til web og mobil.

Outlook på Android understøtter Office Lens. Det gør det nemt at digitalisere tekst. (Foto: Microsoft / The Verge)

Foråret er tilsyneladende tid for fuglefløjt og opdaterede mailtjenester. I hvert fald har Microsoft præsenteret flere opdateringer til Outlook på både web og mobil. Det sker kun kort tid efter Googles overhaling af Gmail. Det skriver The Verge.

Google frigiver ny Gmail med Android-agtigt look

Hovedoverskriften i den nye version af Outlook er forbedringer til kalendersystemet i Outlook. Nu er Outlook i stand til at identificere mails med regninger. Hvis Outlook finder en mail med en regning, bliver betalingsdagen automatisk tilføjet til ens kalender. Derudover påminder Outlook også om regningen to dage før.

Microsoft har frigivet flere detaljer om tidsmaskine til OneDrive

Det er ikke kun kalenderdelen, som har fået en opgradering. Det samme er tilfældet mobilversionerne til Android og iOS. Det bliver nemlig muligt at synkronisere kladder på telefonen med computeren. På den måde kan man starte en mail på telefonen og gøre den færdig på computeren.

På mobilen finder man også nye ekslusive funktioner, der ikke har fundet vej til computeren.

Android-brugere får glæde af Microsofts Office Lens. Med Office Lens er det muligt at skanne tekster fra en tavle eller et printet dokument. På den måde kan man nemt dele eksempelvis en brainstorm. I første omgang finder Office Lens i Outlook kun vej til Android.

Office Lens har tidligere været tilgængelig som en selvstændig app, men er altså nu tilføjet til Outlook-appen på Android.

Samtlige udgaver af mobilappen vil også understøtte såkaldte “favoritkontakter”; altså kontakter, der bliver fremhævet i kontaktbogen. Den funktion er dog ikke klar endnu.

Flere af de nye ændringer er allerede tilgængelige for brugere af Outlook. Favoritkontakter bliver tilgængeligt i løbet af juni. Derudover lover Microsoft at de resterende ændringer snart vil finde vej til brugernes hænder.

Mere til historien

Microsoft Outlook er en del af Office-pakken. For nylig annoncerede Microsoft, at man arbejder på en opdateret udgave af hele Office-pakken. Det nye version af Word, Excel og alle de andre Office-programmer bliver tilgængelig til efteråret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer