Efter Gmail-opgradering – Microsoft viser det nye Outlook til desktop og mobil

Microsofts mailtjeneste Outlook får flere funktioner til web og mobil.

Outlook på Android understøtter Office Lens. Det gør det nemt at digitalisere tekst. (Foto: Microsoft / The Verge)

Foråret er tilsyneladende tid for fuglefløjt og opdaterede mailtjenester. I hvert fald har Microsoft præsenteret flere opdateringer til Outlook på både web og mobil. Det sker kun kort tid efter Googles overhaling af Gmail. Det skriver The Verge.

Google frigiver ny Gmail med Android-agtigt look

Hovedoverskriften i den nye version af Outlook er forbedringer til kalendersystemet i Outlook. Nu er Outlook i stand til at identificere mails med regninger. Hvis Outlook finder en mail med en regning, bliver betalingsdagen automatisk tilføjet til ens kalender. Derudover påminder Outlook også om regningen to dage før.

Microsoft har frigivet flere detaljer om tidsmaskine til OneDrive

Det er ikke kun kalenderdelen, som har fået en opgradering. Det samme er tilfældet mobilversionerne til Android og iOS. Det bliver nemlig muligt at synkronisere kladder på telefonen med computeren. På den måde kan man starte en mail på telefonen og gøre den færdig på computeren.

På mobilen finder man også nye ekslusive funktioner, der ikke har fundet vej til computeren.

Android-brugere får glæde af Microsofts Office Lens. Med Office Lens er det muligt at skanne tekster fra en tavle eller et printet dokument. På den måde kan man nemt dele eksempelvis en brainstorm. I første omgang finder Office Lens i Outlook kun vej til Android.

Office Lens har tidligere været tilgængelig som en selvstændig app, men er altså nu tilføjet til Outlook-appen på Android.

Samtlige udgaver af mobilappen vil også understøtte såkaldte “favoritkontakter”; altså kontakter, der bliver fremhævet i kontaktbogen. Den funktion er dog ikke klar endnu.

Flere af de nye ændringer er allerede tilgængelige for brugere af Outlook. Favoritkontakter bliver tilgængeligt i løbet af juni. Derudover lover Microsoft at de resterende ændringer snart vil finde vej til brugernes hænder.

Mere til historien

Microsoft Outlook er en del af Office-pakken. For nylig annoncerede Microsoft, at man arbejder på en opdateret udgave af hele Office-pakken. Det nye version af Word, Excel og alle de andre Office-programmer bliver tilgængelig til efteråret.

Microsoft på vej med ”Xbox-butik” til mobilen

Microsoft vil gerne tilbyde spil til gamere på smartphones, men opkøbet af Activision Blizzard er afhængig af dette.

(mere…)
Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Etik og AI er besværligt – fyrer vigtigt team

Microsoft har afsat et vigtigt team.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Outlook er nu gratis

Microsoft gør deres mest eftertragtede app gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram