Microsoft har frigivet flere detaljer om tidsmaskine til OneDrive

Tidsmaskinen kan rejse 30 dage tilbage i tiden, men den er forbeholdt betalende brugere af OneDrive.

OneDrives nyeste funktion har flere ligheder med Apples Time Machine, der også gør det muligt at rejse tilbage i tiden og se tidligere udgaver af filer. (Foto: Apple)

Hvad koster det at rejse 30 dage tilbage i tiden og redde de filer, der er korrupte? Svaret er godt 63 kroner i måneden uden moms.

Det er nemlig prisen på OneDrive for Business Plan 2, der nu gør det muligt at gendanne filer, der op til 30 dage gamle. Det skriver MSPoweruser.

MereMobil.dk har tidligere skrevet om Microsofts tidsmaskine til OneDrive, men nu er Microsoft tilsyneladende i gang med at rulle den nye feature ud til virksomheder og offentlige institutioner.

I praksis gør den nye funktion det muligt at gendanne filer fra tidligere. Det et nyttigt, hvis man eksempelvis har slettet dem permanent, eller de er blevet ramt af ransomware.

Microsoft Office lander på alle Chromebooks

Dermed er Microsofts løsning noget mere avanceret end det man kender fra konkurrenter som Google Drev. Her er det nemlig kun mulig at gendanne filer, der ligger i papirkurven. Og ikke gendanne tidligere versioner af filer, som OneDrive nu kan.

OneDrive minder på mange måder om Apples Time Machine. Her er det også muligt at genskabe filer ud fra en tidligere dato. Men Apples Time Machine virker udelukkende med Mac-computere. Og så er der heller ikke tale om en cloud-tjeneste som OneDrive.

Microsoft lancerer opdateret Surface Book i to størrelser

Ifølge MSPoweruser er det ikke første gang, at Microsoft tilbyder en tidsmaskine til en filtjeneste. En lignende funktion har nemlig været tilgængelig til Microsofts Sharepoint. Men modsat Sharepoint så ligger OneDrive-filer udelukkende i skyen. Derudover kunne det tage flere uger at gendanne gamle filer i Sharepoint; det skulle ikke være tilfældet i OneDrive, hvor processen efter sigende skulle være meget hurtigere.

Mere til historien

Det er uvist om den nye tidsmaskine også finder vej til gratis-brugere af OneDrive.

Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

(mere…)
Nu ejes Call of Duty af Microsoft - har købt Activision Blizzard

450 milliarder danske kroner. Så meget har Microsoft betalt for Activision Blizzard.

(mere…)
Windows 11 er nu officiel

Microsoft har igennem længere tid arbejdet på Windows 11 og nu er den nye Windows-opdatering endelig klar til download.

(mere…)
Windows 11 lanceres den 5. oktober

Så er det officielt. Microsoft har afsløret, at Windows 11 er klar den 5. oktober – og det er gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram