Microsoft lancerer opdateret Surface Book i to størrelser

0

Microsofts premium-bærbar fås nu med 15” skærm. Her kan du læse om Surface Book 2.

Hvis 13,5 tommer ikke er nok, så har du været nødt til at skøjte forbi Microsofts første Surface Book. Men det er slut nu. For Microsofts nyeste bærbar fås nu også med 15-tommer skærm. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Surface Book 2 er ifølge Microsoft god til Mixed Reality. (Foto: Microsoft)

Den første udgave fik ros med på vejen, da MereMobil.dk anmeldte den. Og på mange måder følger “Surface Book 2” i fodsporene på førsteudgaven.

Nu kommer Surface Pro og Surface Studio til Danmark

For det første er det ydre design for den mindre model stort set uændret. Surface Book 2 bibeholder altså det karakterestiske hængsel, der forhindrer computeren i at lukke sig helt fladt sammen. Hængslet er i øvrigt blevet forbedret, så det er endnu stærkere sammenlignet med forgængeren.

Portene er også blevet opdateret en smule, og Surface Book 2 kommer med én USB Type C-port (Gen 1). Den bibeholder dog klassisk USB-A i form af to porte. Derudover er der SD-kort-læser og to Surface Connect porte, der gør det muligt docke enheden.

Nekrolog: Windows på mobilen er død

Når det kommer til 15-tommeren så er portene identiske med lillebror. Men det er indmaden ikke. Surface Book 2 med 15-tommer skærm fås udelukkende med 8. generations firkernet processor fra Intel. Derudover har den store model også et kraftigt dedikeret grafikkort i form af GTX 1060-kort fra NVIDIA.

Til sammenligning er det kun nogle udgaver af 13,5-tommer-udgaven, der har dedikeret grafikkort. Og her er der tale om NVIDIA GTX 1050. Derudover skal den billigste version af den mindste Surface Book 2 nøjes med to-kernet processor fra Intel. Det er desuden også sidste års 7. generation.

Den billigste Surface Book 2 med 13,5-tommer skræm står i 13.299 kroner og kan forudbestilles fra 9. november. Topmodellen koster 26.599 kroner. Microsoft har ikke oplyst priserne for 15-tommeren.

Du kan se detaljerede specifikationer her.

Mere til historien

Microsofts Surface-familie tæller nu tabletten Surface Pro, Surface Laptop, Surface Studio og den nye Surface Book 2.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer